jiiiiiiihooooooooo

JAG ÄR PÅ SUPERHUMÖR!
Vet inte varför men på gång är jag! Det bästa jag vet är att vara på gång på detta viset, säga massa konstiga grejer på handbollsträningarna, skratta åt bosse på lektionerna, göra volter i bussen(?) och things like that! I'm back gubbar, och det känns så skönt!


en låt jag alltid ler av.

serious

Ännu en skolvecka att längta till<3 Imorgon gäller det.
Nu börjar allvaret, hoppas man överlever.

Hih

Jag tror jag är döende. Jag petade mig nyss i ögat när jag hade tigerbalsam kvar på fingrarna. It's huuuuurts. Nu ramlade linsen ur också, lika bra det kanske. Ska vara en sån där som gillar att skada sig själv! Ska smeta in helalinsen i tigerbalsam och sätta in den igen! Ja! Smart! Vilken superidé! Det ska bli mitt nya partytrick istället för att göra masken och jonglera med knivar.
Nu känner jag att jag skenar iväg lite. Det jag ville säga var att det gör ont att få tigerbalsam i ögat.

Men det var inte det som var grejen. Grejen är att vi såg en konstig film igår, och vi har skrattat åt den hela dagen. Jag kände att det var dags för ett litet youtubeklipp so here it is, enjoy!

OCH NU BLIR JAG FÖRIBANNAD. Det funkar inte att lägga in klipp? Bajskorv. Länkar istället då (jävla datorjävel) URSÄKTA ORDVALET.
http://www.youtube.com/watch?v=LTzEhxl6jNg
jag vet, länken är svart men orkar inte fixa det nu, men man kan ju nästan gissa var den befinner sig..

!

min enda vän ikväll, men jag är så nöjd! Helt underbart.
Dumle snacks = bästis

it's alive!

Jag är inte död, promise! Har bara varit lite suris det senaste och då ska man inte yttra sig på bloggen för då tror alla att man är en arging! Nu är jag inte så suris längre så snart kommer det alltså störda inlägg igen..

haha

satt och kollade igenom lite bilder, och fastnade för denna. Är den inte underbar?

NO STRÄÄÄÄS!

<3

JAG ÄLSKAR ER TJEJER
ni är bäst i världen

bästa

fick nyss hem filmen med vår teater på! Helt otroligt vad jag saknar detta..
Bästa 9A!

lika som bär?

är det bara jag, eller är vi inte lika på denna bilden? Vet inte vad det är men något är det iallafall..

Vet iallafall att jag har världens bästa bror!

osminkad och ofixad, men vad gör det? Tror inte Zac Efron eller Brad Pitt läser min blogg ändå, och då spelar det ju ingen roll;)


åh herre

min mor känner mig, ändå står allt detta uppradat på min plats vid matbordet när jag kommer hem, helt obevakat! Hur tänker hon?

skor<3

Jag är kär. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, hade jag kunnat gå i högklackat hade jag varit helpank. Jag sitter här och klickar runt och blir bara mer och mer arg för att jag inte kan ha dom. Tro det eller ej, men även om jag hade kunnat gå i såna här skor hade jag inte gjort det, men om några år, då jävlar!

Det bästa av allt är att jag redan har två av världens snyggaste skot hemma, hihi. Först och främst mina skolavslutningsskor som är som sko nummer sju, fast tusen gången snyggare och med träklack. Och sen mina nyaste godingar, typ sko nummer fyra fast med låg klack, MUMS! Älskar dom. Släger in en bild någon dag när jag har en mobil som kan ta kort iallafall..





nu ska jag fortsätta dregla över sjukt snygga skor, ha det!

HO-HO

har inget att skriva om just nu så kan passa på att slänga in ett inlägg like this;

..när rulltrappor står still.
allvarligt talat, jag vet att det låter töntigt men jag blir lika arg varje gång. Det går väl an när det är såna där rullband men när det är en rulltrappa som går uppåt, då ryker det! Trappstegen är så höga att man måste ta i med alla muskler i hela kroppen för att transportera sig uppåt. Man behöver spara energin till att shoppa och bära alla påsar, visst? Inte ska man behöva anstränga sig för att förflytta sig när man lika gärna kunde stått still och hämtat krafter. Bu för rulltrappor som står still alltså! Ska skriva ett mail till oden, etage och siba-huset! Arg ska jag va!

seriösa linnea

eftersom det finns rätt få seriösa bilder på mig utan att jag ler så tänderna ramlar ut, tänkte jag slänga in två gamlingar. Jag vet, den första är otroligt över-redigerad, men som sagt, gamla bilder!

lördagkväll

Just nu sitter jag och nät-fönstershoppar. Jag blir riktigt shoppingsugen och skulle kunna slå till på allt.. Mest sugen är jag på att åka till utlandet och shoppa litegrann på te.x. asos och forever21. Vågar inte riktigt beställa från ickesverige, plus att det är ju så dyrt för oss swedies att handla utomlands just nu.

Mamma står i köket och kokar saft. Nej jag skojar inte.. Vi har hur mycket vinbär som helst i trädgården, eller snarare hade. Nu är det snart saft allt ihop. Ni som vill komma på saftkalas i trädgården, ni är välkomna! Det är ju som sagt lördagkväll. Varför inte festa till det med lite saft liksom?

imorgon är det först jobb och sen fotbollsmatch mot tfk!

presents

Jag och alexej var himla smarta förut! Vi var på stan och jag hittade ett skärp jag ville ha och han hittade en t-shirt han ville ha i samma prisklass. Istället för att köpa sakerna och känna sig fattig efteråt köpte jag tröjan i present till honom och han skärpet till mig. Mega smart! Ingen kände sig fattig, istället kände vi oss givmilda och nöjda. Otroligt cleaver om jag får säga det själv. Älskar dig Alexej!

?

någon mer än jag som undrar över denna reklamen?
"orgasm for your feet"
Okej men fattar ju att det är skoreklam men kolla fötterna? Va fan? Vem vill köpa skor nu?.. Ska man vilja köpa skor när man ser dessa kramp-aktiga fötter som är helt skeva? Jag är iallafall inte megasugen, men det kanske någon annan är.. Iallafall inte Elin Karlsson! Haha!

himla wierd..

coola brudar?

såg nyss denna på elins blogg, och var såklart tvungen att tatta den! Jag ser ju så himla cool ut. Funderar på att byta stil? Majkel borde också byta för den delen.
För er som inte fattar är denna bild tagen första dagen av klasskampen, en sak att få poäng för var när en tjej och kille bytte kläder.. Dag 2 offrade vi oss även en gång till, och då var det mjöl i hela ansiktet! Men det hinner jag inte lägga in bild på nu.
Nu är det läggdags, och imorgon blir det upp och kolla ifk-tfk och alliansloppet!

så coolt, så coolt

quizz

haha det roligaste jag vet ibland (när facebook är konstigt) är att göra quiz! Klickade nyss på "Vilken hårfärg är du?" eller något, då kom det frågor om vem jag var i klassrummet och svaret blev:
"Ormen: din själ slingrar ormen runt. Vissa människor ser dom som äckliga och gräsliga, andra ser dom som coola och vackra. De gömmer sig i gräset och lockar dig till sig, sedan ger de dig ett dödligt bett. Precis som ormen slingrar du igenom dig livet och skrämmer folk med din intelligens."

Haha hoppas att någon mer har varit med om detta, för det är lika roligt varje gång!

i denna sekund..

..lyssnar jag på dessa sånger m.m. Som ni märker jag jag lite depp efter dagens mobilförlust, SÄH.
SKOJADE MED SÄH! Jag lovar, stör mig så sjukt på är folk säger detta förbaskade ord, om det ens är ett ord? Utrota säh-ordet genast.

run
 
this years love
 
angel


..och sötaste låten ever
right here waiting
 
dock tänker man på "livet är slut vill inte leva såhär, du var mitt allt, du var hela min värld, eller hur? Men som jag alltid tycker i dessa fall, originalet är bättre! Alltid.

sour

Jag skulle kunna göra ett "linnea blir förbannad inlägg" men jag vet inte riktigt vad jag ska bli förbannad på. Kanske ska jag vara sur på mig själv för att jag inte kan hålla koll på mina grejer? Det känns ju trots att som att det är bara mig det händer.
Ni kanske fattar? Min mobil är snodd. För andra gången. Jag är riktigt jävla sur. Hur lyckas jag?

Det senaste halvåret har jag blivit av med först min mopedhjälm som blev snodd ur hannas moped på öresjö, inte världens finaste kanske men nästan ny och köpt för tusen spänn. Sen senast då, skorna. Okej det var mitt fel från början, men den som såg skorna som stod kvar tackade väl inte nej till finare skor? Och har man fått fel skor och inte vill sno dom hör man väl av sig till den man var hos? Sen nu då, mobilen för fem tusen spänn, gone. Jag säger det igen, Linnea Larsson, hur fan lyckas du?

Det är så typiskt mig. Allt som är slarvigt, stökigt, klumpigt och pinsamt är typiskt mig. Heja heja. Go Linnea go.

Jonas rekommenderar;

Efter att jonas fått stå ut med mig och elin i två dagar nu känner jag att när han säger att jag ska lägga upp this video på bloggen har jag inget att säga till om! Föresten är vi tre numera "jonas brothers" och "we're gonna rule the school,HA-HA-HA" (sista citatet snott ur grease..).

liinnealarsson.blogg.se säger:

ska jag infoga några väl valda ord?

- JonaS ,- säger:

störst snopp skjuter först

That's it. Jag ska också tillägga att han inte är rasse och att han är helt normal.


smartskalle

smarta skallen skriver:
"åååh vafan tror du reklamen e till för?? för att man ska bli irriterad och skaffa premium fattar du väl och du e så retard att du går på de gg"

ursäkta men vem är det som är "retard".. ? Som om jag inte fattar att det är därför och att det säkert är ett jättebra sätt att göra sin reklam hörd eftersom alla måste lyssna på den. Som om jag inte fattar att det är skitsmart att ha den jävla premiumreklamen där, just fär att alla (te.x jag) blir irriterade och går på det.. Det finns något som heter "skämt", "ironi" och "att överdriva", och det förekommer en del i den här bloggen..

Nej skoja, jag är så retard att jag inte fattar varför man gör reklam och är överseriös med alla saker jag skriver. Min pappa är jultomten också! :)
PUSS

innan jag åker till träningen..

..passar jag på att vara lite arg! PARAPAMPAMPAMPAAAAA!

vad ska jag bli förbannad på idag då?Jo..
spotifyreklam!
är inte det värsta som finns när man sitter och tar det lugnt och varvar ner och har satt på chill-listan, man slappnar av efter en jobbig dag, och mitt i allt kommer "hello, this is amy mcdonald" skiten! Helskotta vad arg jag blir då! Det är nästan så jag snart går på "uppdatera till spotify premium" blablabla-skiten bara för att få tyst på dom! Kan dom inte ha en liten tvskärm nere i högra hörnet som visar små reklamfilmer utan ljud istället, för dom som bryr sig! Det värsta är att reklamen pausas när man sänker.. attans! Om jag skulle se den där jävla amy mcdonald på stan med hennes fula jobbiga brytning hade jag hållt för öronen för att inte riskera att banka ner henne! Blir lika arg varje gång jag hör hennes fula dialekt..

Men ska skynda på träning nu, puss å tja!

trött

man kan vara trött på olika sätt. Just nu är jag inihelvetes jävla trött (ursäkta ordvalet).
söndag-fotbollsmatch, måndag-handbollsträning, tisdag-fotbollsträning, onsdag-handbollsträning och imorgon är det fotbollsträning igen och sen får jag vila två dagar innan matchen på söndag. Herre min skapare. Oh my fucking god. Samhäll på det, smack back, dead.

Just nu känner jag mig som en duracellkanin som precis har laddat ur. Nyss helt hyperspeedad och nu, pang bom crash, helt utslagen. Men jag vänjer mig förhoppningsvis, jag är en krigare!
Nu är det dags att krypa till kojs, det är ju en dag imorgon också (nej jag lovar, jag är inte åttio år).

jag, fast tvärtom.

2day


Linniiiie

snart bär det iväg till handbollsträning. Älskar alla mina handbollsbrudar!

kyss och smek, oxfiéstek

stek..

När alla vännerna kommit i en annan klass
Elin Linnea och Jonas får dra sitt lass
De sitter ensamma i matsa-alen
Å-hå-hå är alla vännerna kommit i en annan klass


När alla vänner är ihop
De andra tre gömmer sig i en grop
De sitter där och kör sten-sax-pååse
Å-hå-hå när alla vänner är ihop



hahaha nu är jag på humör..

smart?

Min vän elin är söt. På väg hem från älvhögsborg igår sa hon;

"det är hemskt att det redan är så rått ute, det känns som det är vinter, typ september!"

Sen försökte hon försvara sig, men icke. Här kommer man med på bloggen ändå.


smart till höger?
fast den till vänster ska inte snacka så mkt.. Hon tog ju trots allt fel skor. Är det någon som hör talas om någon som tog fel skor hos måns i fredags, hör gärna av er! Mina var ett par nya, vita gant, och skorna jag har istället är ett par vita converse.

first day..

då var man hemma från första skoldagen.. Jag känner såhär, jag säger inget så har jag inget sagt. Det är nog bäst så.. Jag skirver om min nya skolsituation när det är lite med koll på det:)
Jag överlevde första skoldagen iallafall! Alltid något!

sött

favorit i repris i tre år till babe!!!!!!!!

goodnight


avslutar dagen med en snygg bild.

Idag lägger jag mig tidigt, skolan börjar ju snart och då måste man lägga sig tidigt två dagar innan enligt mor (som om det skulle hjälpa..) Jaja, bäst att göra som man blir tillsagd!

Helena hade sett klassindelningarna så hon har informerat mig om att jag kommer i samma klass som Elin och att vi kommer komma i en delad samhäll/idrotts klass! Det blir nog trevligt hoppas vi på!
Skönt att komma med min Ellie! Vi kom fram till att när vi är 26 år har vi gått halva våra liv i skolan tillsammans, smaska på den!

...


.. när man förlorar med ett mål.
Jag vet, det låter lite konstigt jag vet. Folk tänker "hellre det än att förlora med 10 mål, bättre målskillad blablabla" Vem bryr sig om någon målskillnad? Man SKA inte förlora med ett mål. Antingen ska man spela lika för att man är lika bra, eller så ska ena laget vinna med minst 2 mål. När det skiljer bara ett mål är det ju bara dumt, då kunde det lika gärna blivit åt andra hållet.. Okej, kanske inte i alla lägen (inte igår) men jag tror ni fattar grejen? Hellre vinna varannan match med 10-0 och förlora varannan match med 10-0! Då vet man iallafall vilket som är det bättre laget.. Hmm.. Känner att jag snackar lite i nattmössan nu, men det är så det ska vara:)

förlust..

det blev förlust för våran del, men vi hänger inte läpp för det! Det var ju trots allt serieledarna vi mötte (som trots det itne var så vidare sjukt bra:S) så vi gjorde ändå en helt okej match. Jag är iallafall mycket nöjdare med den här matchen än förra, dock inte helt på topp men det kan man ju som sagt inte vara varje gång. Nu taggar vi om inför mötet på hemmaplan mot tfk! Då ska det krossas minsann!

Jag fick en idé till "Linnea blir förbannad" grejen, så ska snart komponera ihop ett sådant inlägg, längta!!

just nu

musik just nu i denna sekund:
21 guns

so long goodbye

the worlds greatest

gangsta's paradise

the animal song

afrikanska barn


no stress
 
rap das armas (parapapa)


först lite depp, och sen jobbar vi oss upp till lite gammalt och avslutar med lite matchtagg! Underbart.

gårdagen

Kastar in lite bilder från gårdagen. Riktigt goa tjejer dedär!
"WHAT DID YOU SAY!? I SAID A-HO-A-A-A-HO!" Klockrent.


schyssta brudar utanför wilai thai, kan det blir bättre? svar nej.

fett seriöst

Nu det senaste har jag bara lagt in konstiga bilder, så jag känner att jag är tvungen att lägga in något seriöst nu så ni vet att jag inte har gått och bytt utséende med en struts på senare dar. Here I am med min söta väninna Hanna på min och alexejs "födelsedag".

jag langar smilet, akta er!

home

då var man hemma igen. Tack för en trevlig dag ni som träffade mig:)


Imorgon är det dags för match igen, på mer hemmaplan än någonsin, nämligen bestämt på edsborgs konstgräs. Gillar inte konstgräs egentligen, men det får gå.. Hoppas på vinst, men isåfall får vi lägga in högsta växeln. TIF-Skoftebyn är bra. Ska bli lite skojigt att möta mandur faktiskt! Hihihihi ska spöa na..


jag. bild från senaste matchen.

Hahahahaha jag skrattar lika mkt varje gång jag ser den här bilden, är den inte himla fin? Är man fotomodell och har kass humor så har man.. Herregudars.

Nu scrollade jag upp, och vad får jag se? Ett ödlehuvud med hockeyfrilla i fotbollskläder! Haha, jag kommer somna med ett leende på läpparna iallafall.

@matbordet

Vi snackar ketchup vid matbordet.
Pappa Christer: Meen! Har vi köpt den utan socker igen! Åå!
Linnea: Men pappa, nu låter du som en treåring.
Pappa: Men den är ju inte god!!!
Pappa som annars äter hur mkt ketchup som helst ställer bort ketchupen så långt bort som möjligt.

Såhär låter det ganska ofta runt familjen Larssons matbord. Är det någon mer än min far och han i ketchupreklamen  som känner någon skillnad?


det ska vara riktiga grejer enligt far

haha



Haha lite rolig är jag ibland, fast också lite pinsam..

ny grej



Jag har kommit på en smart idé. Eftersom jag går runt och är lite småarg ibland, ibland för seriösa saker som idag, och ibland för mindre seriösa saker, har jag bestämt att jag ska ha en kategori där jag får ut mina aggressioner en aning. Så himla jättesmart. Så när ni ser bilden ovan, ducka, göm er, spring till mamma, vad som helst! För det kan bli riiiktigt läskigt..


Idag är jag riktigt sur. Jag är sur på alla. Eller kanske inte riktigt alla, men de flesta. Mig själv ibland också.
Jag är sur på att man snackar så jävla mycket skit. Så fort det händer något vrider och vänder alla på det så att det helt plötsligt blir till något helt annat, och det värsta är att de flesta tror på allt. Jag menar inte att jag aldrig snackar om folk eller aldrig tror på vad folk säger om folk, det menar jag verkligen inte. I denna underbara stad sprids allting så snabbt.

Det bästa vore nog att gå i kloster. Jag ska bygga om mitt rum till ett kloster. Ingen ska få komma in, för då har jag säkert spelat in en porrfilm eller sålt knark eller något. Ibland "vet" folk mer om en än man själv vet..

snyggdag

har en snyggdag idag, innan jag ens har sminkat mig eller plattat håret eller något! Det betyder bara en sak! (Vad fan betyder det?)





EN PUSS FRÅN MIG TILL ER! PUSS PUSS PÅ ER!

HAHA JAG ÄLSKAR MIN HUMOR!

trött..

Liseberg igår, himla skoj! Orkar inte skriva massa om det, tråkigt att läsa.. Det räcker med att säga att det var en skitkul dag och mina friends är bäst!

Idag däremot har inte varit bästa dagen hittills.. Kom ju hem typ halv två VRÅLTRÖTT, sov ungefär 5 timmar och jobbade sedan mellan halv åtta och halv tolv.. Nu är jag påväg att utplånas från jordens yta så trött jag är! Det roliga är att jag börjar jobba fem sen igen och jobbar till åtta.. Typ roligaste dagen någonsin! Efter åtta blir det ut till å göra staden RIKTIGT osäker, har ju trots allt hela dagen att ta igen.

Måste tillägga att min bror är söt! Han står där nere och steker pannkakor nu! SÅNT GILLAS!! Underbart. God natt!

Någon undrade var jag skulle gå för gymnasium, samhäll på magnus åbergsgymnasiet blir det:)

vinst

Hemma från matchen nu, det blev vinst! Kändes bra, dock spelade jag verkligen inte på topp. Jag sparade mig till nästa match säger vi..Men nog snackat om fotboll, nu snackar vi om andreas istället. Så jävla rolig! Klockren kille.
 

okej?



Fullt normal grabb? Efter ett tag kom även detta;

liinnealarsson.blogg.se säger:

hur mkt kostar det att hyra ett får?

kim säger:

jag vet inte

kim säger:

men bara å ta ett

liinnealarsson.blogg.se säger:

vart?

liinnealarsson.blogg.se säger:

bondgård?

kim säger:

a

liinnealarsson.blogg.se säger:

det fixar du lätt

liinnealarsson.blogg.se säger:

bara å bära hem

kim säger:

nej vi har rep

kim säger:

men det är en jävla bit å gå från björndalen å till stavre

kim säger:

med ett får

HAHA HELT KLOCKREN


mobilbilder

Är det bara jag som ser mongo ut på alla mobilbilder? Förr tyckte jag att jag var jättesnygg på såna, fixade till dom lite i redigeringsgrejen på mobilen och sen JÄVLAR va snygg jag var. Men nu? Ojsan hoppsan. Ser inte ens ut som jag.. Det värsta är att det är nya bilder..


sho bre

hemma från första fotbollsträningen på ett tag, och det gick faktiskt helt okej:)
Imorgon är det dags för match, och då jävlar!! DÖDA!!
Nu ska jag till elin och luffa, TJATJA

här snackar vi minnen

jag behöver egentligen inte skriva något.
Damen i blått, vi kommer sakna dig.

natti

Det är nu frampå småtimmarna man börjar fundera.
Nyss var det skolavslutning och det kan ha varit sista gången jag träffade vissa av mina kära vänner jag gått i samma klass som i tio år. Snart börjar man på måg och träffar massa nya folk och kommer att stöta på friends i korridoren som man inte är van att träffa i en skolkorridor. Snart kommer jag vara helt utpumpad av allt pluggande på samhäll. Snart kommer jag ta studenten och säkert inte ha en aning om vad jag ska göra med mitt liv? Vad fan gör jag då?

Okej, jag har inte ens börjat gymnasiet än och är orolig för att jag inte ska veta vad jag vill göra efter gymnasiet. Slow down Linnea, klart jag vet det då? Eller? Det löser sig. Det är så jag tänker med det mesta, det löser sig. För det gör faktiskt det mesta, hittills iallafall.

Det jag ville få fram med detta inlägget var egentligen att jag kommer sakna allt som har med stavreskolan att göra. Okej, kanske världens tråkigaste skola, men vissa personer glömmer man aldrig. Första skoldagen nu kommer jag sakna att veta vart man har alla. Efter att ha kommit tillbaka efter nio sommarlov och ändå ha koll på läget kommer man nog känna sig lite smått osäker, men det blir nog bra! Hoppas jag:)

Nu känner jag att det här blev ett konstigt inlägg, men jag är så trött att jag har glömt helt vad jag har skrivit i meningen innan, så blir det ibland;) God natt!!


mina pinglor<3

spotify<3

sitter och lyssnar på musik, är inte spotify en himla underbar uppfinning? Det tycker iallafall jag:)

http://open.spotify.com/user/linn3a-l/playlist/3vzabAC486yaGdF4QGnQLx

träning 24/7

Hela sommaren har jag tagit det lugnt, stekt på, vart uppe all nite long, blivit tjock, badat i fontänen på torget och massa mer.
 Nu är det dags för andra bullar. Nu är mitt lugna stekarliv över. Föralltid.
Jag kör igång idag (tror jag, har fortfarande ont i halsen) med första handbollsträningen på typ 3486 år. Jag har hört att träningarna är fett seriösa.. KNORR

Iallafall, nu blir stekarschemat;
Måndag; Handboll
Tisdag; Fotboll
Onsdag; Handboll
Torsdag; Fotboll
+ Fotbollsmatcher inimellan.

Låter det skönt? Det är faktiskt det när man är på G, men nu är jag trött.


Här är jag förra sommaren då jag tränade som mest. Jag lär bli ännu större i år (hoppas jag).

Men nu ska jag göra trehundra armhävningar och sitta i 90 grader mot väggen i en timme, puss på er!

Hemma

Då var man hemma igen efter ytterligare ett dygn ute på de sju haven. Födelsedagen tillbringades ute i båten, kunde varit roligare men jag fick tårta och en fin tröja iallafall! Haha, nej min familj är allt mysig!:) Jag lyckades dra på mig en liten förkylning också, men den försvinner hoppas jag..

Nu hinner jag inte skriva mer, släkten kommer snart och då är det dags för tårta för fjärde dagen i rad, jag ligger i hårdbantning..
TJARÅ

16 år

jaha, är det såhär det känns att vara 16? Känns bra. Känner mig helt förändrad, stor på något sätt! Eller inte..

Lite kul att fylla år är det fortfarande, men det var tusen gånger så kul när man var liten. Undra varför? Kanske för att man fick så roliga grejer, typ barbiebilar, dockor och cyklar. Det var tider det!

Idag ska jag och mamma åka ut till hunnebo igen, pappa och linus är ju kvar där ute. Känns lite tråkigt att inte vara hemma på sin födelsedag, men å andra sidan tror jag inte att någon hade planerat fetaste överraskningsfesten på Alberts med ungefär tusen gäster, så jag missar nog inte så JÄTTEmkt trots allt.

Ha en bra dag allihopa! Det ska jag ha har jag tänkt mig. Puzzzz

grillll

idag blir det grill med alla goa gubbar. Jag, mamma och alexej kom precis hem från jätten efter att ha köpt upp hela affären, typ, eftersom de medverkande, speciellt de av de manliga könet, äter som grisar!

Medverkande: Alexej, Daniel, Jonas, Dennis, Ludde, Linnea, Elin, Hanna.
Hoppas på en jättetrevlig kväll, men just nu har jag dödligt ont i magen. Hoppas det hjälper med en tablett!

Bilder kommer troligtvis senare!

grattis alexej<3

då var man tillbaka i älskade trollis, känns underbart!
har nyss tagit en dusch på typ 45 timmar och nu ska jag börja göra mig iordning snart.. när jag orkar.. om ett tag..

Idag fyller världens bästa alexej år! Grattis älskling! Blir te å äta tårta hos honom sen, men jag bantar ju så jag ska inte ha någon. SKOJA! Dagens skämt, tårta äger!

Imorgon är ju min och alexejs "födelsedag". Han fyller den sjätte och jag den åttonde, alltså är det grillis festis den sjunde! Blir nog riktigt trevligt skulle jag tro:)

Men nu är det dags att börja göra sig iordning, ha en bra dag:)


Den här datorn är grym. Det finns tusentals sexiga bilder från mina unga dagar, och det är alltid lika roligt att kolla igenom dom. Nu är Ellie hemma igen, det firar vi med den här bilden!

stek på g?

Efter typ en vecka i regn är det underbart när det spricker upp till en sån här himmel;

Vet ni varför? DET BETYDER STEK UNDER MORGONDAGEN!!!!!

@gullholmen

är just nu på gullholmen, och kom nyss in från en springtur. Jag sprang typ fem varv runt ön=9843629 kilometer. Känner mig ganska stolt ändå:)
  Mamma knäppte en bild på mig och steffo, min nya vän. Steffo hade inte sovit på hela natten, det är därför han ser lite trött ut.. Steffo är han med den blåa snygga mössan, och jag har min nya gula overall på mig. Jag vet, det ser ut som jag går, men det är det att min springstil gör att det ser ut så, ni ser ju att jag har sprungit ifrån pappa (nummer 1375). JAG VET, det är fel datum.. fel på kameran..

ja, min humor är mogen..

Nu sitter jag och min bror utanför ica med varsin dator. Haha vi är kanske lite pinsamma, men vad gör man inte för att anslutningen ska funka..


Imorgon blir de te å steka, ska ladda nu! Ha't kanoners!


Lysekil



Sitter i båten och har precis nallat åt mig trådlös nätverksanslutning, himla bra uppfinning!
Just nu är vi i Lysekil och släppte av alexej tidigare här idag efter att han varit ute med oss i Lina i tre nätter. Känns lite tomt att inte ha någon att mysa med, man jag får väl kasta mig över Linus senare.. Han blir nog glad. Megaglad.

Imorgon ska vi nog guppa vidare till Gullholmen, har hört att det är där alla coola hänger så det blir nog världens drag! "Gullholmen; the place to be" typ. Mamma sa att det ska bli bättre väder imorgon, och om hon har fel simmar jag hem! Jag vill bli stektstektstekt, inte se ut som ett vandrande spöke:( "I hate the svenska sommaren"
Som ni ser övar jag lite på mina engelskakunskaper, snart börjar skolan och då måste man vara redo!

Men nu ska jag fortsätta lyssna på p1, lägga patienser och lösa suduko, sånt man gör i båten utan dator. Puss på er!

Ett halvår<3

Sitter i hunnebo med alexejälskling på datorn bredvid. Vi är på kalashumör idag förstår ni, vi har nämligen varit tillsammans i ett halvår idag!
Jag älskar dig, du är världens bästa<3

Imorgon ska vi guppa söderut, blir nog neråt lysekil och så, himla trevligt. Jag stannar ute på böljan i ungefär en vecka till, och sen blir det hem och fylla år! Jag önskar mig en thailandresa och tusen par skor.

Men nu ska jag umgås med alexej! Ha det så bra allihopa:)

RSS 2.0