grill@elin

Ikväll varte grill hemma hos elin med frida, amanda, hanna,angelica, paulina och elin. Himla mysigt! Det blev kött (made by the master) och potatissallad.
Precis när vi började äta var det sol vid bordet, men när det var dags för efterrätt var solen borta. Vi tog då vårat bord och flyttade oss ut till korsningen utanför elin och satt där och hade det mysigt! Vi fick även lite olika gäster som kom och hälsade på och tutande bilar med förare som vinkade glatt! Vi spred glädje ikväll tjejer!;) Hoppas på att få tag på några bilder att slänga in under morgondagen.

Nu är det snart sovdags, ska bara prata en snabbis med alexej först som är i åmål. Anledningen till att jag måste sova nu är att jag ska jobba klockan tjugo över sju imorgon.. PUSS PÅ DET! Jaja, vad gör man inte för cash.. får sova när jag kommer hem igen..
God natt! / Linnie

älskling<3

alexej, du är världens bästa, glöm inte det!

teaterdag

go dag idag! Vi har varit på Pan idag hela dagen och repat pjäsen, riktigt kul var det! Dagens man var kim, min sture! En riktig man var han idag, det gick riktigt hett till mellan agda och sture idag.. Nej men det ska bli riktigt kul (och skönt!) att hålla på med pjäsen hela nästa vecka också, älskar att gå runt och dega i en ful grå agda-peruk hela dagarna istället för att ha typ matte och tyska! Kommer dock bli ganska tjock under denna tid eftersom vi får äta var vi vill, och jag och min vän valbone gillar smältost på max, pizza, kebab på tre luckor m.m.. Jaja, man lever bara en gång!
Slog senare till med träning och det gick helt okej, blir match på söndag också, ska bli riktigt kul:)

bilder från igår
 
bild ett: gubbarna är inne i matchen, olika matcher kanske men..
bild två: daniel firar 2-0 målet! "ni får en tia var om det inte blir mål nu!"


fotboll

Efter att ha sovit i ca. fem timmar för jag var så trött sitter jag nu med bögarna alexej och daniel och kollar champions leage finalen.

Är fortfarande trött, och detta beror på att jag körde dubbelträning igår, först fotboll och sen handboll, vilket kanske inte var det smartaste. Skulle ju jobbat men det orkade jag verkligen inte med! Nu blir det spännande att se hur mycket jag sover i natt, lär väl inte bli så mycket.

Men ska fortsätta kolla på andra halvlek nu, elin är påväg också!


dagens snygging! varför kollar man annars liksom..

TRÖTT

Tänkte skriva ett inlägg, men vet ni, JAG ORKAR INTE!
skriver ett när jag kommer hem från jobbet.. kanske.. Ha det bra:)

stackarn

Slänger in lite filmer från igår när elin försökte få daniel att göra ett blogginlägg, det gick sådär..

Här ser vi också hur hans ilska utvecklas på olika sätt. Det blir värre och värre..
 
i detta inlägg skrattar han mest åt det och har inte riktigt fattat än hur jobbigt detta ska bli..


här har han börjat förstå allvaret i det hela, men är fortfarande inte riktigt arg..


nu börjar han bli irriterad och drar till med ett "NEJ HELVETE"..


nu är han riktigt irriterad och här drar han tillochmed till med: "amen sluta nu förfan, jag blir sur vettu" PÅ FINSKA. hjälp.

glass

Som ni ser har jag möblerat om bloggen lite, just nu är det bara provisoriskt, jag kommer att fixa senare! Jag ingen fantasi alls så det lär ta ett tag innan jag blir riktigt nöjd..

Idag har jag inte gjort så mycket, började med att plugga lite tyska men gav upp efter ett tag, det är sjukt svårt när läraren inte lär oss grammatiken på lektionen utan man får sitta hemma och gissa sig fram. Jaja, det får gå som det går på det här provet, jag tror inte han sänker mig ändå, och om han nu skulle göra det kommer jag in på samhäll ändå!

Jag, Elin och Daniel hade massa olika sätt att spendera resten av kvällen på, den enda vi väntade på var Alexej som var och tränade. "Så länge kan han ju inte träna, han är snart klar" tänkte vi, men ack så fel vi hade. Vi satt på msn alla tre och väntade och väntade, men ingen alexej hörde av sig.. Det slutade med att vi tre åkte och köpte glass utan honom och klockan NIO ringde han, träningen började fem.. Specialgrejträningssak, men det visste ju inte vi, jag började nästan fundera på om min älskling hade blivit kidnappad eller något, men det hade han ju som tur inte!

Jag, Elin och Daniel hade trevligt iallafall och när ni minst anar det poppar det kanske upp någon ful film när Daniel sitter och skriker: NEEEEEJ!!!! för att Elin försöker tvinga honom att göra ett videoinlägg. Ni borde längta.

Nu måste jag sova för jag somnade halv fem i natt, men det är för att det är fullmåne.. hoppas det inte är det i natt.. JAGLOVAR DET ÄR DÄRFÖR, DET SA MAMMA.

GODNATT ALLA VARULVAR


loerday

skulle ju egentligen åkt ut till båten men hade feber igår så stannade hemma. Sov bort hela dagen och vaknade ochmådde rejält mycket bättre. Efter en lång dusch mådde jag nästan helt som vanligt.

Grabbarna grus kom förbi och livade upp mig en aning. Först spelade vi krocket, jag var bäst. Sen spelade vi kubb, jag var bäst. Okej, det sista var en lögn.. Kubblagen var Linnea+Daniel mot Alexej, jag och daniel var KASSA! Men alexej var bra när han var liten.. det var därför.. NEJ JAG SKOJADE! KUL JU! Jag och Daniel utklassade, snart är det dags för kubbturnering på min baksida och då är alla med licens bjudna, TRÄNA!!

idag (söndag) har jag stekt i båten en stund, och när jag kom hem blev det garderobrensning! Skänkte bort ca. 490830 kilo kläder, känner mig snäll:) Men ska fortsätta kolla på söndagsparty nu, puss!

grillll

Började dagen med att åka ut till överby med mamma för att hitta skolavslutningsskor. Jag hittade de perfekta skorna sända från ovan, men saken är den att jag inte kommer att kunna gå i dom, men det är en annan femma.. Det finns också risk för att jag ser ut som att jag "är med i en speciell sorts film" som mamma så fint uttryckte det. Får hoppas att jag inte ser för slampig ut, för grymt snyggt är det iallafall!

Efter överby åkte jag hem till alexej och träffade honom och Daniel. Vi gjorde chokladbollar! Tjocka är vi.. Senare drog jag på fotbollträning på ifk. Det var faktiskt jättekul, och jag blev faktiskt förvånad att så mycket faktiskt satt kvar. Jag var dock lite ringrostig inimellan, men det hade jag ju räknat med.
Träffade sedan alexej och daniel. Lite senare på kvällen plockade vi även upp jonas och det blev en favoritgrillning i repris, skillnaden mellan denna gången och förra var bara att vi faktiskt fick eld på grillen den här gången. Vi slog oss ner på kopparklinten med go-fanta, korv, korvbröd, hamburgare, hemmabakade chokladbollar, godis, filtar, gaffel, vatten att släcka grillen med, ja daniel hade tänkt på allt! Han borde bli hemmafru. Han fixade fart på grillen och grillade korv till oss allihop, medan Jonas stod för partybelysningen, linnea var dj och alexej stod för dansunderhållningen. Trevlig kväll med trevliga mongos!

bild från förra grillningen, idag var vi ännu snyggare och ännu bättre! Jag vet, det går knappt att förstå men så var det:)

snygga

hemma från skolresan och allt nu, och vi hade det sjukt mysigt! Jag lovar att slänga in bilder senare, ska bara samla på mig de bästa först;) Just nu är jag mest trött, inte bara tröttTRÖTT utan trött överhuvudtaget. Längtar till helgen som fan!
Har inget spännande att skriva just nu så det är lika bra att jag slutar här, hoppas ni har det bra allihopa iallafall!

Föresten, jag får träna igen! Var på vårdcentralen och gjorde leverprov och grejer, och det såg okej ut. Ska börja med lite lugan löpturer i veckan så får vi se hur det går. Är även fett sugen på fotboll, men vi får se hur det blir med detta..

jag och boneälskling<3

sommmmmmar

några bilder säger mer än tusen ord.
man längtar efter någonting samtidigt som man verkligen inte gör det.
det är inte lång tid kvar nu, jag vet inte om jag vill att det ska gå fort eller ta hur lång tid som helst. Snart är vi iallafall fria, men utan varandra.




torsdag!!!!!!!!!

nu har jag inte skrivit på 63936493636572 år och jag kommer inte skriva på några dagar nu heller. Vi hade iallafall spexfoto idag och alla var grymt sexiga, speiellt dom med hjärtkalsonger och en bunke på huvudet.. Bilder kommer senare när jag har tid!

Idag har jag verkligen inte tid, ska hinna med att skriva ut massa låtar inför imorgon, packa och också umgås med alexej:) Snart bär det av till jätten för att köpa fetaste godispåsen, I<3FETT&SOCKER=JAG BLIR FET<3

slänger in en gammal bild som vanligt, STÅ UT

tisdag!

nationella i no idag! Har ingen aning om hur det gick, men jag skrev riktigt mycket på några frågor, men det viktigaste är ju inte att skriva mycket.. Jag klarar det iallafall! Det är jag säker på.

Idag blir det till att jobba litegrann, är riktigt taggad faktiskt! Resten av veckan är proppfull med grejer att göra känns det som! Imorgon blir det jobb igen, men också engelskaplugg eftersom provet är på torsdag, och också fixa fram kläder till spexfotot på torsdag. På torsdag blir det förutom spexfoto packning inför båtresan med klassen och också träffa alexej en stund. Fredag bär det iväg till båten, kommer hem på lördag då jag troligen ska åka nästan direkt till alexej och sova där. På söndagen blir det moppe från alexej till jobbet elva och jobba till fyra, PUST!
Kommer få hjärtattack! Men på något underligt vis gillar jag ändå att ha fullt upp, jag blir på bättre humör. Eller rent ut sagt kanske man ska säga att jag får MER humör, det blir värre åt båda hållen.. Haha men så är det, ser fram emot veckan iallafall!

Nu ska jag äta glass och sen till jobbet, PUUUUUUUUUUUUSS

sixday

denna dag har bestått av endast trevliga saker (HIHIHIHI). Började dagen med lite sensuell afrikansk dans, och sedan körde jag på fullt ös med nationella i matte, b-delen. Det gick helt okej tror jag, men inte baotabra.. Sammanlagt gick nationella i matte faktiskt inte så jättebra tror jag, jag kommer ju definitivt inte ha mvg som jag borde ha om vi nu har rättvisa betyg på stavre. Det känns bra att jag har fått samma betyg på nationella som jag har i betyg i engelskan och svenskan iallafall, skönt att veta att man inte bara har glidit fram på ett bananskal och fått sina betyg hur lätt som helst.

Dagen fortsatte med sexsnack på måg med en go gubbe, en ganska ovanlig men ändå intressant föreläsning med namnet "killar, vad ska vi med dem till?". Haha han stod i över en timme och pratade skit om killar ungefär, det var kul;)
Efter skolan har jag bara pluggat hela dagen, den här veckan är sjuk! Nationella i matte och fysik, engelskaprov, idrottsprov och världens konstigaste inlämning i bilden! Allt det här på fyra dagar.. Ska bli skönt att slippa skolan på fredag iallafall, då bär det nämligen av på skolresa ut på havet med min söta klass! Det ska faktiskt bli riktigt trevligt, och skönt att komma bort ett litet tag iallafall.


haha söt tjockis-dvärg-bild! jag älskar dig.

go söndag!

jag och elektronik fungerar inte ihop! Det funkar varken att lägga in bilder från kameran eller mobilen, och förut när jag skulle skriva ett inlägg fungerade inte blogg.se. Tur att jag inte ska gå teknik på gymnasiet..

Idag har det varit en jättemysig dag. Jag och alexej åkte ut till överby där vi kollade runt ett tag och sedan drog varsin feting-glass. Efter det åkte vi hem till honom och stekte och åt glass. Det blev ju såklart lite hockeykollande också, jag kan väl inte säg att jag var jätteintresserad, men det var ju självklart alexej! Man får väl hälsa grattis till rysslands vinst;)
jag älskar dig mest av allt alexej och det vet du<3

Igår glömde jag visst att skriva om daniels gulliga bordsbön. Den löd ungefär såhär:
Tack käre gode gud för maten på bordet, drickan och gemenskapen och vänskapen kring detta bord, amen!
En av de bästa böner jag har hört, och ändå har jag konfirmerat mig i ett antal månader..

Här nedanför kommer låten jag babblade om igår, har haft den på hjärnan idag också! Men nu ska jag sova för att vara utvilad inför den jobbiga kommande veckan, PUSS

lördag

nu är jag sådär lite småarg igen, brukar vara det ganska ofta när jag skriver har jag tänkt på. Nu är jag arg för att det inte funkar att lägga in bilder från min kamera till datorn! Det står att minneskortet är tomt men när det sitter i kameran är det bilder på:S Jaja.. I will survive..

Iallafall, idag började jag dagen med att jobba. Det gick inte alls bra, men det gjorde det inte för någon. Kul för elin att ha sin första dag avklarad iallafall, det gick ju jättebra:)

Efter detta träffade vi våra grabbs, det blev tacos (som vanligt), lite fighter och grease. Alltid lika roligt med er puckohuvuden! Hade ju då tänkt att lägga in lite fula bilder från denna kväll, men eftersom kameran inte funkar får vi nöja oss med gamla!
 
så fräcka, så coola

sitter just nu och dunkar en skitgo låt. Eftersom jag är så snäll får ni spotifylänken här:
spotify:track:6S6Fag2yw35OxxuOmiwlyu
för er som inte vet hur man gör med denna konstiga grej är det bara att kopiera den och klistra in i sökfältet!

@eliniho

sitter just nu hos elin (som om ni inte redan fattat det..) och är hur trött som helst! Vi ska krypa ner under täckena alldeles strax, vi ska ju upp och jobba imorgon! Första dagen för elin, men det kommer gå jättebra:)

Idag har det inte hänt så jättemycket i skolan, och om det hade hänt hade jag antagligen inte skrivit om det ändå. Jag kan bara avslöja att det inom kort kommer att komma en megagullig bild på elin, frida och valbone med snygga huvudbonader, håll ögonen öppna säger jag bara! Kvällen tillbringades med frido och elin, riktigt skoj! ;)

Imorgon blir det först jobb, sen dreamteamträff och efter det troligen dreamteamöversovning i min källare, favorit i repris! DEN HÄR GÅNGEN SKA DANIEL INTE HA ALL PLATS, FAT ASS..
Men ska upp till elins läskiga vind nu, där det finns blandannat uppstoppade sköldpaddor och spöken, och hämta extratäcket! hare kanoners!


bästa ni<3


mumma

innan jag kryper till kojs slänger jag in den här goa bilden!
Linnea: snygg.
Alexej: försöker lägga sängkammarblicken, men det går sådär.
Daniel: försöker lägga sängkammarblicken men ser istället ut som en åttioårig gammal gubbe som nyss vaknat.

avslutar också med en go grej som den wannabeåttioåriggubbe-mannen just skrev:

Daniel säger:

gick ner o gjorde te.. sen när jag tar ut koppen från mikron så krockar jag typ med en stek panna å spiller!

liinnealarsson.blogg.se säger:

det här ska in på bloggen! haha

Daniel säger:

skriv att jag brände mig också


stackars grabb:(


fundileringar..

nu är jag arg, jag hade skrivit ett skitlångt inlägg, men sen råkade jag markera hela inlägget och ta bort det! Gud va sur jag blir.. Kommer inte orka skriva lika långt igen, men jag kör på.. ååååh!

Iallafall, idag har jag gjort vad jag brukade göra varje dag för ett tag sen, nämligen suttit vid datorn hela dagen, endast med avbrott för lite gitarrspel. När jag sitter hemma hela dagen funderar jag så mycket, jag funderar på allt möjligt.

Idag har jag mest funderat på min skolgång. Jag har gått på tråkiga stavreskolan i snart tio år, och gått i samma klass som i princip exakt samma människor under hela tiden. Även om jag inte umgås med så många på fritiden så kommer jag sakna alla, för jag vet att jag kanske inte kommer se vissa någonsin mer. Nu tänker ni säkert att jag är helt störd, men det är ju faktiskt sant! Om jag väl träffar någon kommer vi säkert bara heja och sen inte säga något mer. Det är absolut inte så att jag inte vill börja på måg, jag tycker det ska bli jättekul!
Men ändå.. i min nuvarande klass vet jag exakt hur alla beter sig och dom vet mycket väl hur jag beter mig. I klass 9a kan jag göra något helt stört men det är ingen som tycker det är jättekonstigt, dom är vana. På måg däremot, ska jag ställa mig i klassrummet och skrika indianrop? Skulle inte tro det! Det jag försöker säga är att jag nog egentligen inte är redo att lämna min störda klass, för jag har inte blivit tillräckligt normal än för att börja i en normal klass.
Även om det har blivit en del fighter så kommer jag sakna klass 9a riktigt mycket, och jag vet redan nu att jag kommer lipa sönder på skolavslutningen! Var beredda på det!

Ni ser! Det är nog egentligen inte så bra för mig att sitta inne och dega hela dagen, då blir det såhär underliga funderarinlägg, men stå ut gubbar!

klassbollen 2004 tror jag att det var.. puss på oss sötingar!


skådizar

den här dagen har mest bestått av pjäsrepetition på scenen. Först lång so-lektion, sen dubbelsvenska, så vi höll på ett tag. Det var helt sjukt kul måste jag säga! Vi skrattade så tårarna sprutade!
Det hände massa roliga grejer, en av dom var när vår lärare linda skulle hoppa in och vara johan för johan var bortsprungen. Hon sa högt och tydligt till en av hennes stackars elever; "men vem fan vill ligga med dig!?" Haha! Det kändes lite fel sa hon..

Rätt kul var det också när alexander gick in i persons "rullator" så den gick sönder, när saxer sa högt och tydligt "men jag är ju halvbög så!" och alexanders och tammars utskällningar (till vissa delar på tyska).

Jag kan inte avslöja för mycket, men jag kan avslöja att det kommer bli klockrent det här! Synd om en som inte kan se den;) Linus läste manuset idag och sa: "varför gör ni inte tjugo föreställningar, det här är ju skitbra!" Hihihihihi, vi är bäst..

 
lisa och daniel sitter och myser

                     tjejkväll hemma hos lisa

sovarN

veckan är igång och jag har börjat den med stormsteg! Har bara pluggat nu två dagar i rad, känns fakiskt skönt att få slutspurten gjord så man inte dör i slutet. Jag har pluggat matte, gjort repetition inför nationella i no, pluggat engelska, gjort en bildanalys och sist men inte minst läst anne franks dagbok!
Den där jävla anne asså! Hon bara sabbar! Jag somnar HELA TIDEN, det går verkligen inte att hålla ögonen öppna! Igår var det nära att jag kom försent till handbollsmötet och idag slocknade jag i två timmar. Fan för dig anne, nu får du börja skriva om bomber och granater och grejer snart för annars kommer det här icke att funka! När jag tänker efter så är jag inte så duktig som jag låter med pluggandet, har mest hunnit med matte och no, och resten har anne frank sabbat!

Jag fick agera livräddare nyss. Linus skulle färga håret ljusare men färgen tog inte. Egentligen skulle den sitta i en halvtimme, men då hade den inte ens funderat på att börja verka. Efter två timmar (!) tog vi ut färgen, men ändå var det gult! Jag och pappa fick ta racerbilen till jätten och köpa brun hårfärg och en krämbulle till stackarn (det var min idé med krämbullen, ibland är man en bra syster..).

Vi hade nationella i matte (problemlösning) idag och jag har ingen aning om hur det gick. Hade en del slarvfel men får väl hoppas på några ihopskrapade poäng ändå.
Idag blir det till att åka och kolla handbollsträning klockan åtta. Ska bli kul att se mina töser studsa runt igen, var ju ett tag sen sist! Synd att man inte kan vara med bara..

jag och mina babes


sovdags

herregud vad mycket jag har skrivit idag! Nu börjar det nästan bli synd om er stackare, ännu ett ointressant inlägg att läsa, buhu, jag lider med er!..

Jag vet inte om jag har skrivit om min fars söndagsbetéende förut? Ni som känner mig vet om det, men nu tänkte jag berätta det. Det är nämligen så att min fader blir grymt sugen på pizza varje söndag! I vanliga familjer brukar man väl oftast äta pizza på lördag eller fredag kväll, och inte äta något speciellt på söndagen, men så är det inte hos oss! Pappa tänkte inte på det själv i början, men efter att han som av en händelse blivit sugen på och beställt pizza ett antal söndagar i rad sa vi till honom och nu har det blivit som en liten självklarhet att äta pizza varje söndag, heja pappa! Fast nu har resten av familjen tröttnat på pizza nästan, det slutar väl med att han sitter där och smaskar själv om några veckor!

Medan vi satt och åt pizza kollade vi på en film och i reklampausen var det godis reklam, ni vet dom där truly godisarna, och jag blev helt sjukt sugen! Det slutade med att jag tog bettan till jätten i nästa reklam som var halv tio och köpte mig en påse, jag är allt bra underlig ibland. Där mötte jag bella carlsson och när jag berättade om mitt ärende sa hon: "Du och ditt godis larsson, att du inte blir tjock!" Det ligger nog något i det där.. Men jag får börja akta mig snart nu när jag inte tränar, snart rullar jag väl fram. Gött att slippa gå iallafall..

Men nu ska jag sova, förlåt för uttråkningen (igen)  PÖZZZ


sho bre

sitter här och funderar på att göra om bloggdesignen en aning, men har inga idéer! Ingen fantasi överhuvudtaget, fy linnea! Hade varit rätt kul att göra allt vitt, texten också.. Fast det hade nog bara varit jag som hade skrattat och jag hade tappat alla mina typ tre läsare i veckan, och det vore ju grymt synd;)

Nu ska jag ner och trycka i mig lite potatissallad och kolla på tv, ha det bra alla!



gammal bild

yooo

hej alla coola!

gårdagen spenderades med mina söta vänner och det var mycket trevligt:)

idag har det varit en lite konstig dag måste jag säga. Vaknade nio för att sälja min broders tidningar, gick ut vid halv tio och var klar tio. Klockan tio la jag mig i sängen och somnade direkt, och då menar jag verkligen direkt! Jag tror helt allvarligt att jag somnade i luften påväg ner i sängen, för jag kommer inte ihåg att jag la mig ner. Iallafall, vaknade fem i två av att mamma ringde, annars hade jag nog fortfarande sovit! Det var längesedan jag sov så skönt.. längtar tills jag får sova igen ikväll! Hahaha meningsfullt mitt liv låter..

Efter en snabb tillfixning åkte jag ner till allsite och pratade med bossen, ska börja jobba igen lite smått nästa vecka. Efter detta drog jag till ib/kjorrrrrren lo jao/rosa och köpte glass till mig och elin och sen var jag hos henne en stund. Nu är hon iväg på jobbintervju på allsite, hoppas det gick bra gummsigumms!

Idag blir det nog till att göra ingenting, och det ska bli riktigt härligt måste jag säga! Riktigt skönt att bara chilla fett bre ibland, men det gör ju inget om någon kär vän kommer förbi med en godispåse, det är heeelt lugnt!

tröttlinnea

trött idag, dock inte efter att ha haft hostattacker som jag brukar ha. Jag trodde att jag skulle hosta hela natten för hostmedicinen hade jag visst råkat glömma hemma.. men så blev det visst inte! Alexejs mamma gav mig någon dunderkur så nu kommer jag inte hosta mer i detta liv, ungefär!

Vaknade hos alexej och startade dagen med en rejäl pannkaksfrukost! Framåt halvtretiden träffade jag mamma på strandgatan och där blev det lunch. Nu sitter jag här och är allmänt trött, men ska träffa elin och hanna snart, det ska bli trevligt! Ha det bra alla barn:)


Kom på att jag inte har lagt in den här söta bilden än! Tre månader och en dag och jag älskar dig sjukt otroligt mycket!

1 maj

3 månader med världens absolut bästa idag! Jag älskar dig otroligt mycket Alexej och de här månaderna med dig har varit helt underbara! Du är helt otrolig.

Vi firade med att åka ut till min stuga. Där var det full fart! Hela familjerna Larsson-Stommendal sprang runt och krattade och lekte dunkgömme. Okej, det var nog mest de vuxna som stod för krattningen och jag, linus, alexej och mina kusiner ludvig och lovisa som stod för lekningen, men ändå, full fart var det! Underbart väder och grymt mysigt. Jag och alexej gick också ner till havet där jag tog en stekarbild på honom som han troligen vill att jag ska lägga ut, den kommer nog in här när ni minst anar det.

Efter stugan åkte vi till kamratgården och kollade på ifk, dom vann med 2-0 och daniel sköt över. Vi gick med daniel och jonas hem och då bestämdes det att det skulle bli "grillning" i gamle dal senare, och vi ringde även dit mina flickor hanna och elin. Själva grillningen gick väl sådär, men dan fixade allt till det i slutet! Trots att han kirrade glöden stannade vi inte så länge. Kvällen slutade med att jag sov hos alexejälskling<3348965


grillmasters. övre raden från vänster: jonasinho, snygg, niggah, vit

RSS 2.0