30 januari

idag har jag och elin inte varit normala någonstans. Jag trodde att vi inte kunde bli värre, men nu har vi faktiskt överträffat oss själva. Jag ska ta hela historien från början.

Elins pappa har varit ute och rest ganska mycket och har vid en av sina resor köpt med sig en uppstoppad sköldpadda hem (ingen vet varför). Sköldpaddan har under hela elins livstid befunnit sig på vinden och elin har aldrig träffat på den tidigare, fram tills nu.
Owe skulle skoja med elins mamma och ta fram sköldpaddan bara för att han visste att hon hatade den. När han skulle sätta upp den på väggen hörde han henne komma upp för trappan så han gömde snabbt sköldpaddan under elins syster agnes täcke och glömde den där! Ni kan ju tänka er hur rädd hon blev när hon skulle lägga sig på kvällen!

Det var iallfall så den kom fram. Jag och elin var livrädda för den, helt ärligt. Vi skrek som galningar men efter ett tag vågade vi ta i den. Vi tog ganska många fina bilder med sköldpaddan, som tyvärr är nästan FÖR fina för att visas, kanske lägger in senare om ni har tur.

Min och elins fredagkväll bestod alltså av att umgås med en sköldpadda, ungefär.. Det värsta var att vi skrattade hur mycket som helst! Lättroad ska man vara, då går livet lättare, har jag hört..


29 januari

hände inget speciellt idag i skolan, förutom att vi gick igenom nationella provet i svenska lite. Kändes som att nivån var väldigt hög, ett svar på en fråga som jag tyckte var ett helt okej svar var inte ens godkänt.. Jag som förut tänkte att svenskan var det jag skulle klara lättast har nu börjat tänka om en aning. Det som är bra med det här problemet är att det spelar egentligen ingen roll om jag misslyckas, jag kommer in på samhäll ändå. Tror jag.. hihi.

Har sökt nu, och det blev samhäll ekonomi som väntat. Jag vet inte riktigt om det är rätt, men finns inget som jag tror skulle vara bättre egentligen, eller det skulle väl vara samhäll-samhäll då. Helt ärligt är jag inte så värst sugen på något av det just nu, skulle helst vilja dra ett år till etiopien eller något, men nu måste man ju kriga ändå.. tyvärr..

Jag tänkte dela med mig av min glädje en aning (vet själv att det kan behövas ibland). Just nu känns nästan allt helt jättebra, och så hoppas jag att det kan fortsätta vara. Jag är glad hela tiden, handbollen går helt okej, det är rätt chill i skolan och det mesta rullar helt enkelt på som det ska.
Jag hoppas det är så för er också! Annars är det bara att skicka ett mail på kub så delar jag med mig... oj så rolig jag är.. skrattar..

Känner och märker att jag börjar bli trött nu, så ha det bra!
lak ey walla hey

27 januari

måste bara borja med att forklara en hemsk grej, bokstaven o med två prickar over fungerar inte på min foribannade dator, så jag får skriva o istället, sålänge..

det har inte hänt något speciellt i skolan idag, forutom att det var blodpudding! Haha, det kändes som det bara var jag och frida på hela skolan som åt. Fjantskallar allihopa! Nej men allvarligt så tror jag faktiskt att de flesta gillar blodpudding i smyg.. med ett kilo lingonsylt på blir det ju nästan heaven! Alla äter det i smyg hemma på fredagkvällarna istället, lovar!

Träning sent idag, kvart i nio, och det gor att jag bara kommer dega hela dagen, ska faktiskt bli helt underbart! Mums.

lak ey walla hey!


men tjena

måste börja med att ursäkta mig för att min blogg är otroligt ful just nu men jag blev lite arg och bara tog bort allt, så kan det gå. Ska fixa till den igen snart, om jag orkar..

Go dag idag faktiskt. I skolan var det som vanligt, hände typ ingenting. Sen skynda till träning direkt efter skolan och den var väl sådär. Vi började med lite små-fys och sen rullade vi bara. (det kan vi faktiskt behöva) För Linnea Larsson var detta inte underbart kul eftersom hon bara fick stå och lägga spärrar, har ont i armarna, hehehehehhe. Kändes iallafall jättebra att det funkade med låret! (för er som inte vet har det varit sträckt, komplicerad historia..)

Efter träningen kollade jag och frida på hannas lägenhet, jättemysig! Efter det drog jag och hanna en liten snackstund, mycket trevligt unga dam!

Efter detta har jag mest suttit här och pluggat lite smått, engelskaglosor..

Föresten! Har sökt till gymnasiet idag! Det blir samhäll ekonomi på måg, med handboll som specialidrott. Det blir säkert jättebra får vi hoppas:)
tack å hej

föresten, grattis på födelsedagen amanda!

å ma gaad

just nu är livet faktiskt bra jobbigt för lilla linnea, ni som borde veta vet varför. Jag får försöka att inte ta åt mig bara och jag vet att det inte är sant. Jag vill inte att det ska bli såhär och det vet du.

skrål

var med elin och hanna och kollade intersport cup igår, mest för att kolla på min man<3. Min make Valbone var jätteduktig men lite busig ibland.. Hahah så söt! Man blir ju inte lite sugen på fotbollen igen när man sitter och tittar, men när man tänker efter hur kass man ändå var ibland så lägger sig suget en aning. Positivt tänkande

Efter ett antal timmar i älvhögsborg gick vi till torget för att hanna skulle med bussen och efter det gick jag och elin hem till mig och skrålade som vanligt. Skråla är för er som inte vet när man tar Linnea Larssons blåa gitarr och sjunger, ibland fint, ibland bara högt. Man drar alltid ett snack på samma gång också, och ibland behövs en terapirunda på gitarren. Igår var förövrigt första skrålningen efter indien/thailand om jag inte minns fel, kors i taket!

god natt och ha en bra dag mannar!

opera

eftersom vi skulle vara på edsborg klockan kvart i tre och inte vara i skolan innan bestämde FEL MEN ÄNDÅ RÄTT sig för att sova över och hyra lite bra filmer. Jag måste säga att filmen var GRYMT SJUKT BRA, det var nämligen en tjej som hade tänder "i de heligaste regionerna" och bet av ett och annat. Den var väldigt lärorik..

Iallafall, vi pratade, sov och vaknade och gjorde oss i ordning. Väl på edsborg kände vi väl oss först en aning för uppklädda, men sen anlände några som oss, haha. Efter en rolig bussresa var vi sedan framme i GBG.

Jag frida och elin satte oss och åt pastalunch (KOLLA SVANTE P) och sen kollade vi i affärer en stund. Operan började sju, och vad kan man säga om den? Lite seg ibland, men kunde varit värre!

På bussen hem satt vi bak med gangsterligan och kalle rappade otroligt bra! Helt sjukt hur grym han var!

Men måste kila, kommer komma för sent! hihihihihiih hej


buse

känner mig som en dålig människa nu när jag nyss såg att senaste inlägget var för 1 vecka och tre dagar sedan, smisk borde jag ha!
Snart kommer jag igång igen! Lovar..

lite bilder, kommer nog mer


hemma

nu är jag hemma igen. Vi har haft det jättebra hela tiden, förutom några mulna dagar. Det kändes inte något kul att komma hem, men lite positiva saker finns: man kan spola pappret i toaletten, man vaknar inte helsvettig varje morgon.. och.. inget mer som jag kommer på nu, men man måste tänka positivt! Det är dock inte så lätt alla gånger, speciellt inte när det är kallt och grått och tråkigt och blött och man vill tillbaka till thailand.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att spola papper i toan. Vi la oss tidigt, tiden var ju helt fel så vi var vråltrötta klockan sju. Vaknade fem i morse och var hur pigg som helst, jag som skulle ta sovmorgon! Satans.

Jag ska allt försöka komma igång med bloggen nu igen, fast jag ska ju också börja mitt nya liv som inte-lika-mycket-datanörd-som-innan, får se hur det går!

Hoppas ni har haft det bra under "uppehållet", ser allt att ni har kikat in ibland;)

tjohej

RSS 2.0