skolan<3

sitter i skolan och gör kanske världens tråkigaste uppgift i historia..
Igår skrev elin på sin fejja att samhällsprovet var inställt för vi skulle äta tårta med bosse istället, och boki stannade hemma! hahaha det va skojskojskoj.
Nu ska jag tvinga elin med och äta, vi började faktiskt innan vi skulle börja, och då får man gå! Hare najs haj!

KVÄLLENS


hej hej hallå!

å herre min skapare vad jag har haft å göra det senaste. Har sprungit på kändisfester, suttit i riksdagen och rest utomlands, inte konstigt att man inte hinner med sin stackars blogg då!


förlåtbilder

grymmedag

go dag idag eller!
började med en grymmematch, alla var på landslagsnivå och vi vann. Väldigt vädigt kul och skönt när det blir så, då förstår man verkligen varför man lägger typ sju timmar i veckan på de där jävla klistriga bollarna!

Efter matchen gick jag hem och la mig och sov några timmar och efter det har jag suttit och degat vid datorn med en chailatte hela kvällen, grymt gosigt!

Just nu dunkar jag denna låten, och ja, den är inte direkt ny men förlåt då!

tik tok - keisha

match

jag vet, jag har varit en lite instabil bloggdrottning, men jag har inte orkat! Och ja, jag vet att det bara har stått vill dö i senaste inlägget, iallafall på vissa datorer. Och nej, jag vill inte dö på riktigt!
Till saken, imorgon ska vi spela match jag och mina babes! vi ska spöa skiten ur dom, eller nåt....
HAREGÖTT HAJ

VILL DÖ!
råkade stänga av mobilen och har inte med pinkoden.. mitt liv är över....

HAR DEN NYA NU FÖRESTEN! PUSSHAJ

(valbone är bäst)

kul life!


hahaha jag är så rolig

gulligt


gillar mitt hår på den här bilden! jiho! resten ser väl lite sisådär ut men det får man leva med


htc tattoo

ska inhandla en htc tattoo idag, och har suttit under hela dagen igår och pillat med designer till den, man får ju nämligen göra den själv!! Nu ska jag inte ha exakt någon av de här, har bara suttit och testat lite olika alternativ liksom!


har snott lite bilder från google och så, man kan alltså lägga in bilder på sig själv också! Men jag känner att SÅ snygg är jag faktiskt inte.. Den sista ska jag verkligen inte ha, men tyckte det var coolt och pappa blev stolt! På den andra står det "Hakuna Matata" längst ner på framsidan, något som också var ett skämt men änså lite coolt! Och som sagt, ska nog inte ha exakt någon av dessa, lite kul att greja bara!

DAGENS LÅT


true colors - erlend bratland
man kan ju inte låta bli att älska norrmän liksom!

nu kommer jag skriva något som gör att jag sviker mig själv en aning, men det här versionen är faktiskt miljarder gånger bättre än originalet (FÖRLÅT</3) Jag har alltså blivit en sån där svikare.. Typ "Vadå, är det inte Cascada som har gjort heaven? Den är ju bättre än den med den där brajan" (fast personen i fråga vet ju såklart inte att det är bryan adams som har gjort originalet på heaven så personen skulle aldrig säga så...)
HIHI FÖRLÅT HANNA, DU VET ATT JAG GILLAR DIG ÄNDÅ!

ny mobil?

orkar inte skriva nu, men tror iallafall jag ska inhandla en ny mobil imorgon! Ha en trevlig natt, puss!

htc tattoo


måndag

SKOLDAGS, OCH JAG VILL HUGGA HUVUDET AV MIG (nästan)
inte för att jag inte tycker om er mina söta men mobbade klasskamrater, utan för att skolan är jobbig! Snacka o måndags/helaskolveckan-ångest..

blääääk

detta inlägg är tillägnat elin, gissa vad jag drömde om i natt?



jag tror jag skrattar ihjäl mig!

elin linnea hanna


say no more


"jag hoppas inte ni sitter med grönsaker som ett par kaniner.." NEJ DÅ


kolla vad jag tog med


sova hos hanna i natt

nej..

herregud.. nu är jag mätt!! Vet inte hur mkt jag har ätit sen jag kom hem från träningen, men det är inte lite ska jag säga er!! Har fortfarande kvar smaken av ostbågarna jag tryckte i mig i soffan framför glee nyss. Tur att jag har en frossarvän iallafall, pappa sitter just nu där nere och mår illa för han har ätit för mycket ostbågar!


hallelujah moment

DAGENS LÅT

orkar inte skriva något i denna sekund, är trött i händerna efter handbollsträningen he-he. Det får bli en gammel goding istället!

to be with you - westlife (och jaaaa, originalet är med mr big och uttjatad, men BRA)

skola<3

hoppar på bussen till skolan om ca. tjugo minuter, och det ska faktiskt bli kul! Skönt att ha något att göra på dagarna liksom, det värsta jag vet är sova ut en dag och vakna och inte veta vad man ska göra, då är det ju klart bättre att gå upp vid sju och veta att man ska till älsklingsmåg liksom!

eller föresten, JAG LJÖG!
vill verkligen inte till skolan, sitter här och är ledsen och deppig och vill bara sjunka under jorden typ. Allt är som vanligt igen, har fortfarande panik på morgonen över vad jag ska ha på mig, lugna favoriter spelar fortfarande sarah dawn finer och jason mraz, och jag är fortfarande lika trött på skolan! Inte ett dugg piggare efter lovet är jag.. SATANA!

MEN SNART ÄR DET SPORTLOV, JAG SKA RÄKNA DAGARNA.

DAGENS

DAGENS LÅT:
 
glourios - andreas johnson
DAGENS BILD:
 
hääj hääj
DAGENS VIDEO:

ulrik, tillägnad ellie och hannie

DAGENS MAT:

otroligt, overkigt, sanslöst och underbart MUMS


sista dagen i frihet

ny dag, nya möjligheter, typ..
nu har jag suttit och degat vid datorn i x antal timmar och har faktiskt börjat ta på mig kläder lite smått, en riktig sensation!
Drar troligen till älvhögsborg och kollar lite fotboll sen och evetuellt tränar om jag inte är avliden av mina bensmärtor då. Skola imorgon och det känns inte alls bra, något som är ganska härligt iallafall är att vi som har tyska har sovmorgon, det funkar!



igår kväll. Ser så ut nu med ungefär, förutom att jag är osminkad, har sovit på frillen och har en gammal potatiscupen-tröja på mig, smaskens!

Heja

ETT ORD; TRÄNINGSVERK! Nu är den inne på andra dagen, och jag kan knappt gå..

överby

kom nyss hem från överby (fatta, jag var uppe halv tio idag!!!) där jag var med mor min! Vi skulle egentligen bara ta en snabbtur och inte kolla i affärer knappt alls, men ändå åkte vi hem med ett par gemensamma tights, ett par skor till mig och en klänning till mamma. Det är helt suveränt att åka till överby med mor, men skorna har jag fått gömma så inte pappa och linus blir sura..

jag och mor, fet min arm sen ut :'(

DUBBELT UPP

efter vad som känns som en livstid utan träningar ska jag idag upp back on the horse så att säga! Kör igång idag med först handbollsträning 17-18.30 och sen fotboll 20.30-22, heja heja! Kommer vara stonedead!
Sen fortsätter livet som vanligt med tre handbollsträningar i veckan (+ två specialidrott) och för att inte glömma en handbollsmatch i veckan och sen typ två fotbollsträningar i veckan också, har tänkt att kötta på lite där också har jag tänkt!

that's me

haj

sov hos alexej, men ändå, förlåt att jag inte skrev. Känner mig som en riktig svikare! Men sånt e livet mannar! Slänger in en skön nyårbild som kompensation! PUSS

tja stek!


sammanträffande!

efter att ha frusit röven av mig lite smått ute i snöstormen satte jag mig inne och kollade på Olycksfågeln med mor och far. Han som spelar huvudpersonen där är tydligen sångare, och det skulle min mor och far så gulligt undervisa mig om.

De skulle visa nån låt som hette I'm Burnin' eller nåt, jag kände igen rösten direkt och kom på att det är ju denne man som sjunger denna låten! Lite minnen, första sovaöverkvällen i min källare med dreamteam ca. ett år sedan! Vilket sammanträffande säger jag, hade ju nästan glömt bort den!

crazy - cue


godmorgon världen!

snöstorm ute ungefär, men jag är på superhumör! Ska ut och hoppa i snöhögar med termobyxorna på nu hade jag tänkt, alldeles ensam! Blir nog super.. Ha en bra dag alla!

DAGENS LÅT:

Alanis Morissette - Ironic  GRYMME


musiik

har tänkt att jag ska göra en kategori med inlägg med bara musik i, det är väl smart! Kommer väl inte fyllas på i superfart men ska försöka få in några gamla inlägg också.

låtar som dunkas på spotifylistan just nu:
21 guns i ny version

a drop in the ocean i ny version

gloria, helt underbar

baby can i hold you tonight, helmysig

everybody's changing, här med lily allen. annorlunda och konstig version, men blir goare och goare varje gång man lyssnar! originalet är ju bättre dock!

stiligt


tre stiliga brudar iklädda nyårsoutfits! älskar er tjejer

har funderat lite över min bloggkarriär, och jag tror faktiskt jag ska börja ordentligt igen, för det är ju faktiskt skoj! Dock orkar jag inte snacka om vad jag har gjort hit och dit varje dag, kommer nog slänga in inlägg med bara låtar eller bara gamla bilder ibland och så, hoppas det är okej! Jag ska iallafall försöka. PUSS

elva månader


Känns på något sätt som att det har gått otroligt fort och det nästan känns konstigt att vi hunnit vara tillsammans så länge, men ändå känns det som om vi har varit tillsammans hela livet. Jag älskar dig alexej, du är helt och hållet underbar. Glöm aldrig bort att du är världsbäst.

2009

Eftersom alla andra skriver mysiga "året-som-gått"-inlägg får väl jag försöka mig på det jag med, fast lite annorlunda eftersom jag inte orkar skriva så mycket. Vi kör på bilder istället, lite som ett avslut/en nystart sådär! Vissa av bilderna är inte tagna 2009, men symboliserar ändå året liksom. Slutligen vill jag tillägga att jag kan ha världens absolut bästa vänner, jag tror faktiskt det. Tack för iår allihopa, jag älskar er. Nu har vi ett nytt härligt år framför oss.
Titta och njut


RSS 2.0