live from finlandia

är just nu i finland! Vi har alltså kommit en bit på vår resa. Planet lyfte från landvetter 12.55 och landade här typ 15.00 lokal tid, det tog bara en timme att åka med vi hoppade över en timme eftersom det är tidsomställningsgrej.. Vi har alltså varit här i ett antal timmar nu och det är några kvar, planet går 23.55 till Bangkok! Vi har jätteroligt här..

Snart blir det alltså flygresa på ca. 12 timmar till bangkok, landar 16.00 lokal tid. Efter det ska vi åka bil i typ 3 timmar och sen är vi framme. Då kommer man nog inte vara lite smått trött.

Jag kommer att försöka vara inne på datorn lite då och då, kanske blir något blogginlägg, vem vet. Men alla måste maila mig så jag håller mig uppdaterad!! Annars blir jag sur..

Föresten! det är ingen idé att ni skickar sms för jag har inte med mobilen!

Men ska börja ladda inför flygresan nu, det är ju trots allt bara två timmar kvar nu.. jippie!

ha det så bra allihopa!

cashen flödar..

kom  nyss från kyrkan för andra dagen i rad. Haha, okej jag ska förklara.
Vår musiklärare har en kör (ni har säkert läst i tidningen) och de skulle ha konsert och behövde en lucia som skred längs altargången och Tjolle frågade mig. Hygglig som man är svarade man ju ja.. Två kvällar i rad har jag alltså gått genom en fullsatt stadskyrka med hela utstyrseln på mig. Detta spektakel tog ca. 30 sekunder varje gång, och tjänade 400 spänn! En go minutlön på 400 riksdaler alltså, det blir en timlön på 24 000:- inte illa.. Hahaha

Just nu sitter jag och linus vid varsin dator i min säng och laddar ner jullåtar för fulla muggar! Julstämningen höjs mer och mer för varje sekund..
Ska försöka packa klart idag, "lycka till, du har ju hela golvet fullt med skit" säger linus i bakgrunden..

nu ska jag fortsätta med jullåtarna, GOD JUL

tjockizar

go dag idag. Började med att jag och fridiZ drog badhuset, nea hade nämligen varit sjuk under simningen. Började med att simma längderna och sen satte vi oss i bubblet. Efter ett tag kom världens fetaste man (skojar inte) och satte sig i bubbelpoolen, då gick vi och bastade, haha. Där satt vi en stund och sen duschade vi och skulle gå till skolan. På vägen kom vi på att vi kunde kirra en burger så det gjorde vi. Drog varsin fet burgare och varsin stor pommesfrites-tallrik på vägen tillbaka till skolan, hahahaha.

I skolan var det julpyssel med filthjärtan och rim. Bästa rimmet var: Klä-klä-klänning rimmar på tärning. Sen körde jag, valbone och emil ljus-stöpning till 110%, stencoola.

Har kommit en bit med packningen nu iallafall, duktig? (A) Ska försöka packa klart idag..
Men ska kila, hej!

OCH FÖRESTEN ETT VIKTIGT MEDDELANDE, ALLA, VERKLIGEN AAAALLLAAA MÅSTE MAILA MIG NÄR JAG ÄR I UTLANDET,OKEJ?

Lucia med stort L

idag var det alltså dagen D, eller kanske L. Lucia. Herre min gud, himmelens och jordens skapare.
Nej men så farligt var det inte. Det gick inte så jätteJÄTTE dåligt som jag trodde det skulle, okej på GE-E-E OSS blev det lite surt men annars helt ok, kunde dock inte alla texter, men då stod jag och log sött istället.

Det roligaste var när jag så högtidligt skulle gå ner och hämta ett halsband. När jag sedan skulle upp för de två trappstegen igen snubblade jag till, jag ramlade inte alltså men det var nära! Hahahaha, då försökte jag låta bli att skratta men det gick inte! Har även hela detta spektakel på film, satt och skrattade åt det nyss!

Just nu är jag lite mörbultad. Efter att ha stått för allmän beskådan i 45 minuter med händerna ihop i dajmläge, en fet varm hård åtklämmande krona på skallen, stearin droppandes på huvudet och i håret, ja då mår man inte tiptop! Hade, och har fortfarande, ont i huvudet och axlarna, men vad gör man inte för sina medmänniskor?
Sprida värme, kärlek och ljus=stenbra! hahahaha jag är inte normal någonstans tror jag..

Ni får hoppas på bilder senare! De kanske dyker upp, vem vet..

packningen är igång..

har börjat lägga fram saker nu, har kommit ganska långt. Just nu ligger det två linnen, ett par shorts och en bok på golvet.. men det går framåt! Ska bege mig till stan med mamsen nu och köpa lite grejer som man behöver.

Ni förstår inte vilken känsla det var när jag sålde tidningar idag. "Jag kommer inte på fyra söndagar nu för jag ska åka till thailand" Ni skulle sett allas miner, mohahaha. Då kände jag mig som King of the Castle, cirka.

Men nu ska jag göra mig iordning för att dra ner till händelsernas centrum, staden. Ost på er!


jao7482956

livet leker, snart ligger jag i thailand och steker.
Jag har inte fattat det än. Det känns som det bara är något jag har drömt eller något, så jag orkar inte packa, haha. De andra jönsarna springer runt som blådårar med saker hit och dit medan jag sitter på mitt rum och fundilerar. Nej men jag ska allt börja packa snart, bara inte idag, kanske inte imorgon heller..

Nu har elin iallafall åkt iväg. Det var inte lite sorgligt igår, fast jag har inte riktigt fattat det än tror jag, fyra veckor är länge.. Kommer sakna soender min elskling, kommer inte ha någon att säga dåliga skämt med:( Men vi kommer allt ha det skitbra båda två, det vet jag! JIIIHOOO

PÅ MÅNDAG GÄLLER DET.
pingstkyrkan. 750 pers. Linnea. Skrattar. Och. Lipar. Sönder.     typ
kommer gå galant.............................................................

åhej

har inte skrivit på ett tag nu men jag har väl mina anledningar antar jag. Orkar inte skriva om allt nu, det får bli någon annan dag. Det fixar sig det här, vi är krigare båda två. Det var bäst såhär, även fast det är jävligt jobbigt just nu..
Det enda jag kan säga är att det ska bli helt underbart att åka bort i tre veckor och hämta andan lite. Allt har gått så fort nu på sista tiden och jag har inte riktigt hängt med.
Jag har även för höga krav på mig själv när det gäller skolan. Egentligen skulle jag bara kunna ta det lugnt, jag kommer lätt in på samhäll ändå, men det fungerar inte i min hjärna. Istället sätter jag ännu högre krav och blir inte nöjd förrän jag når dem. Jag förstår mig verkligen inte på mig själv.
Snart åker min vapendragare Elin till indianerna också, hur ska jag klara detta? Kommer sakna dig något sjukt babe.

Nu ska jag göra lite syslöjdsinlämning,

barnmat<3

jag vart rätt söt idag. Läppen var mindre men det gjorde fortfarande rätt ont. Vi har nån specialgrej på skolan så att man kan äta frukost där, så det skulle jag och mina matroser göra. Var ändå tvungen att sörpla i mig lite blåbärssoppa innan jag gick till skolan, förstod ju själv att jag inte skulle få i mig så mkt där. Väl där tog jag mig ett glas youghurt och sög i mig den med mitt medtagna sugrör! HAHAHAHAHA SÅ COOLA ÄR BARA VISSA!!

I början av dagen pratade jag ingenting, kunde knappt prata heller för den delen. Skrev istället till elin på ett papper som ganska snabbt blev överfullt. I slutet av dagen när läppen hade blivit ännu bättre och jag faktiskt kunde prata någorlunda sket jag i att vara tyst, ni fattar nog inte hur jobbigt det är! Så jag pratade på som vanligt. Det roligaste är att jag skrattar åt mig själv hela tiden så fort nån tittar på mig typ, och de gör så jävla ont när jag skrattar! Det är lite synd, får väl helt enkelt bli en tråkig människa istället, en människa utan smärta.

När jag kom hem åt jag två burkar barnmat och lite isärklippta godisar! Hahahahaha herregud.. Idag blir det nog bara plugg och att försöka hålla mig för skratt, hejdå!

fläzko

nu har jag missat lite dagar, men orkar inte skriva om det just nu, orkar ingenting just nu typ!
idag har min dag varit rätt lyckad, iallafall på gympan..
Vi spelade handboll vilket vi aldrig gör och det firade jag med att skaffa mig en fläskläpp med ett djupt jack i som blodet bara sprutade ur, typ. Hahahaha! Var på vårdcentralen där dom tejpade ihop mig lite. Nu får jag inte prata egentligen och inte träna på ett litet tag. Lycka till med det! Ska tillbaka dit på onsdag och om tejpen inte har funkat som den ska blir det sy-möte för min del, längtar<3.

Just nu sitter jag här HELT STILLA OCH TYST och pluggar lite, och idag har jag faktiskt pluggat lite på riktigt, stjärna i kanten? Är fortfarande lite snurrig helt ärligt, vet inte om det var för att jag kanske fick en smäll i huvudet eller om det bara var för att det blödde en del. Men som sagt, man är väl en hårding. En hårding med plast-tand och fläskläpp, yeah.

RSS 2.0