tisdag

angående förra inlägget idag, inte meningen att lägga in ett sånt seriöst inlägg men jag skrev det på PRAO'n så.. På TTELA idag fick jag göra lite olika saker. Först fick jag sitta och skriva till klockan elva och sen åkte jag, en reporter och en fotograf till innovatum för att titta på en föreläsning om etiskt mode och ekologiska kläder. Det var ganska intressant faktiskt, tro't eller ej. Efter det åt jag lunch med virre igen, max denna gång! Mums som alltid.
På eftermiddagen åkte jag till polishuset med en reporter och en fotograf för att intervjua en kille som läser på polishögskolan. Det var väl ganska okej. Efter det åkte vi tillbaka till redaktionen och sen slutade jag typ.
En fråga bara, vem har sovmorgon imorgon, VA?!! VA!???!?!?!   DET ÄR JAG!!:D
Jag börjar klockan kvart över två, så kan ju sova till ett iallafall och det ska bli JÄVLIGT skönt ska ni veta! Bara ligga och dra sig i sängen hela morgonen, åååååå va jag längtar. Ha så kul när ni går upp till PRAO'n/skolan imorn suckers! ;)


Träningen idag var riktigt bra! Väldigt go stämning och passen satt för en gångs skull, haha. Vårat lilla goa gäng är allt rätt bra ändå, Fanny drog några goa kommentarer om detta, skriver dem nån annan dag! Om vi fortsätter såhär kan det bli bra, vi kanske inte vinner men vi kommer iallafall ha roligt, alltid något! Men nu ska jag sova i NÅGRA TIMMAR! tihi. Ha't fint.


Idol's riktiga idoler

Har ni sett John som sjunger en "operaballad" som han har skrivit själv? Eller Emma som tycker att hon sjunger som fågelkvitter?
Båda tror på fullt allvar att de ska gå vidare och bli stjärnor en vacker dag.
Jag tycker självklart att det är bra med självförtroende men till en viss gräns. Varför säger ingen till dessa stackars människor att de kanske borde låta bli att söka till idol, att de borde drömma om något annat istället. Självklart blir det bra tv, men jag kan inte låta bli att tycka synd om de människor som får sina drömmar krossade medan vi andra skrattar högt åt dem. För det gör vi, speciellt jag. Även om jag tycker otroligt synd om dem kan jag inte låta bli.
Jag tycker nästan att programmet blir tråkigare när det bara är bra sångare kvar, för hur kul är det då? Bra sångare har man hört förut, på radion och under de tre tidigare idol-säsongerna. Killar som John däremot, som sjunger ungefär som stereon låter när den har hakat upp sig, de är unika. Man har aldrig tidigare hört något liknande, och kommer nog aldrig att göra det heller. Jag beundrar de som gör bra ifrån sig, till exempel Anna Bergendal, men jag beundrar nästan John och Emma mer. Jag beundrar dem för att de vågar stå där och sjunga för kung och fosterland för att sedan höra att deras  största dröm gått i kras. Inte nog med det, allt detta sker framför näsan på en  väldigt stor del av Sveriges befolkning. När jag vill bli stor vill jag självklart bli en lyckad person som får utöva sin högsta dröm, men jag vill också bli som  John och Emma. Jag vill försöka nå mina drömmar och om jag misslyckas vill jag resa mig igen och gå vidare.

..fortsättingen av måndagen

åt lunch med virre stropp som sagt. Efter lunchen skulle jag vara på annonsavdelningen så jag fick åka med en kille som heter Daniel ut till etage och ta kort på jeans på polarn o pyret. Det skulle vara i någon annonsgrej framöver. När vi hade kommit tillbaka visade han mig lite vad han gjorde och sånt. Imorgon ska jag vara reporter på förmiddagen och sen på nöje på eftermiddagen, det ska bli skoj!
Efter PRAO'n var det träning. Det var nästan det tråkigaste träningen någonsin, kan inte riktigt förklara varför men tråkigt var det iallafall! Efter träningen var det fysträning, men då skulle visst alla hem. Det var bara jag, frida, lovisa och emelie kvarsom sprang tillsammans med maria ut till knorren för att göra fystest på 400 meter. Jag är faktiskt ganska nöjd eftersom att jag typ aldrig har vart på fysen.
Nu blir det kanske lite andra avenyn sen sängen för min del, CYA

work

på PRAO nu alltså. Just nu sitter jag här på TTELA och ska snart äta lunch med unga fröken stross. Har precis varit i vänersborg med en reporter och en fotograf och pratat med en tjej om trädgårdar, typ MEGAINTRESSANT. Nej men ärligt talat verkar det som att det kommer bli riktigt roligt här! Skriver mer sen ikväll.
Nu ska jag ta en tredje kopp varm choklad, CYA.

tjenis

vart uppe och sålde paipers i morse klockan halv tio, underbart med en morgonpromenix, eller inte. Efter detta lät jag stoffe sova ut ett tag och ringde honom inte förrän typ halv ett. Sen åkte jag dit i typ en halvtimme och kollade på disneychannel och myste med jonte medan stoffe duschade. Sen åkte jag med mamma till överby och kollade till båten och år lunch. Vi tog grillad ciabatta men satt brevid pizzabuffen och blev jävligt sugna så min kära mor tog några raska kliv och snattade en slice. Precis då gick hon vi hade beställt våran mat förbi så då var vi tvunga att gömma pizzan lite diskret, är man busig så är man.
Hemma hos stoffe hade vi bara mysigt hela dagen och retades lite. Måste bara tillägga att jonatan är grymt gullig, hans kommentarer ibland är inte lite goa. Mysig är han också, mysigare än sin bror ibland.. men jag gillar allt den äldre ändå!

Imorgon är det dags att dra till TTELA på prao, är faktiskt riktigt sugen. Har fått ett schema och ska göra olika grejer varje dag, lite skojigt.

match1

gick upp klockan nio och drog iväg mot färgelanda klockan tio. Matchen började 12 och vi kändes ganska taggade ändå. Första halvlek gick sådär men i slutet av första gick det riktigt bra, även i början av andra. Sen ryckte dom och vi hann aldrig ikapp. Slutresultatet blev 18-11. Jag tyckte att vi spelade ganska bra för att vara första seriematchen iallafall! Ett stort plus till Stina, inte lite redig i målet! Även ett plus till Helena, försov sig men hann ändå! Inte bara det, bruden spelada riktigt bra också, haha. När jag tänker efter, ett stort plus till alla! Nu är det en hel månad till nästa match men den ska vi vinna bruds, då ska hanna hå va med också! :)
Efter att jag kom hem har jag verkligen gjort nada. Har bara nördat vid datorn, men det är skönt ibland det med.

linnea+bettan=falskt

ursäkta gamla bettan, men jag hatar dig just ju! Går skit! Jag skäms fan när jag är ute och steker, man kan ju inte steka på en moppe som går typ i 35 när man skjutsar. När jag kör över vid rödljuset vid edsborg stannar den typ mitt i vägen! Moppen gick ju skit men sen gick den bra igen men då sa stoffe att han borde kolla på den ändå, men det tyckte inte jag. Nu ser vi ju att han hade rätt då:P

Match imorn då alltså, skriver det för andra gången men skitsamma. Börjar bli nervös nu, har fått ännu mer ont i halsen nu också, men det skiter jag fullständigt i, imorn ska jag va med och daska skiten hur höfers, även om jag dör på cupen! (okej kanske inte riktigt men..)

Har alltså vart med person hela dagen idag. Väldigt roligt, men antagligen inte för utomstående. Vi satt bl.a och mimade åt en radiokanal på tv:n i typ en halvtimme, och skrattade hur mycket som helst! Den bruden alltså, gillar na skarpt!
Men ska sleepa nu, haj!

KAO I SKOGEN (lite internt men..)

har inte skrivit på två dagar, men har inte känt mig taggad. Känns bättre att låta bli att skriva istället för att skriva massa skit? Hade orientering idag iallafall. Gick väl inte så jättebra, men ändå ganska bra för att inte ha kollat på kartan en enda gång innan. Vi sprang och tog några kontroller men sen efter ett tag såg vi att vi hade glömt någon borta i vildmarken, och då var det bara att kubba tillbaka! Tiden blev 1.51 tror jag, lite skillnad från förra året då vi var riktiga masters, tvåa av alla åttor, bara några killar framför, det är PRO.
Den här veckan har vart så jävla jobbig, jag vet inte varför. Det känns som om allt har gått skit rent ut sagt, har bara känt att det är saker att göra hela tiden, men jag har inte fått någonting gjort. Har ni känt så någon gång? Det känns som skolan tar upp hela ens liv just nu. Det ska bli underbart att ha PRAO nu i två veckor iallafall, fast typ tusen prov veckorna efter så man blir inte direkt ledig ändå.
Idag ska jag skriva klart svenskan (haha redan) och träffa stoffe en stund. Sen klockan fyra förvandlas linnea larsson till en guitar hero men förvandlas tillbaka till en vanlig människa (aja nästan iallafall) runt femsnåret. Då ska jag träffa person och vi ska va hemma hos henne ikväll och äta pizza eller nåt, bra uppladdning inför matchen imorn, tihi!
På tal om det, första seriematchen imorgon alltså! Hoppas verkligen att det går bra! Vi ska möta Höfers, och dom är ju inte bäst i sverige iallafall, det är ju en fördel!
Men nu ska jag fortsätta återhämta mig efter några timmar i slätthults skogar, CYA

skuttarN

hände inget speciellt i skolan idag förutom att det skrattades en del. Det skrattades bl.a åt:
- SkuttarN. Har ni sett Meet the Spartans, då vet ni vad jag menar, och om ni inte har sett den ska ni se den!
- Sejfo på tyskan, ganska skruvad ibland. Jag och Frida satt och pratade om att han typ skelar eller något för när han pratar med en kollar man alltid bakåt för man tror att han pratar med någon annan. Efter ett tag frågade han: vad sa du? och både jag och frida kollade bakåt men ingen verkade reagera. Då kom vi på att han måste pratat med frida men ingen av oss såg det. Haha, riktigt roligt var det. Sen skrattade vi även lite senare på tyskan när Sejfo skrev meningar på tavlan som vi skulle översätta. "Jag älskar när du kommer".. vi kom fram till att det kan tolkas på ett antal olika sätt.

Nu ska jag åka på "lungfuntionstest", skitkul. Lite senare ska jag och mamma ner till stan, ska på synundersökning.

senare
innan synundersökningen kollade jag och mamma på kameror. Vi bestämde oss för en Nikon D60 eftersom den var lätt att förstå enligt försäljaren, det blir säkert bra. Vi köper den nog imorgon. När jag var nere på stan drog jag även en frapino med person. Vi skrattade en hel del åt en HEMLIG GREJ, ännu en gång, jag vill inte verka som en ond människa, men det är jag nog innerst inne, tihi. Vissa grejer kan man inte låta bli att skratta åt, även om man kanske borde låta bli, tihi. Nu ska jag kolla på filip och fredrik! hej!


tihi

idag har det verkligen hänt nada. Skolan bara rullade på kändes det som. Drog moppsen i sandhemsspåret igen. När jag kom hem var det träning som gällde direkt, fast hann med en liten fight innan, haha person är på G! Gick helt ärligt skit idag på träningen btw, men jag deppade inte ihop iallafall! Bara skrattade åt skiten. Har ju fortfarande ont i halsen men tänkte att det kanske kunde gå, men så fick man tydligen inte göra. Satt och kollade på slutet av träningen istället. Jag och hanna hå skrattade LITE, men jag tänker inte säga åt vad för då kommer ni se mig som en ond människa, och det vill jag inte, tihi. Men kul vare ska ni veta!

Nu sitter jag och kollar på extreme home makeover. FY! Jag lipar till varje avsnitt. Stackars människor. Man har det allt rätt bra ändå här i sweden. I det här avsnittet var det en familj som hade förlorat sitt hus i orkanen Katrina. Det enda som fanns kvar var en halv skorsten och en halv skateboard, så hemskt.
Men nu ska jag återgå till att snyfta framför tv:n, CYA.

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

gick upp 9 och sålde tidningar, verkligen AAAAASROLIGT. Sen väntade jag på mina vänninor och efter några timmar åkte vi till stan och drog varsin frapino, igen! Vi satt och stekte på bryggan i solen och hade det trevligt. Just då kändes det mesta rätt gött ändå. Efter detta åkte vi mest runt och det blev att vi hamnade på knorren och kollade på fotbollsmatch. Sen åkte vi hem och då var det andra avenyn som gällde. Tyckte ärligt talat att första avsnittet var sådär. Känns som det kommer bli tråkigare i år, alla unga är ju borta! Fast måste ju ge det en chans, så bra som det var förra säsongen! Blir till att kolla på resten av veckans avsnitt tomorrow.

Jag verkar säkert helt störd men jag längtar lite efter vintern. Snö, vinterskor, tjock jacka och bara glassa med snöbollskrig lite då och då. Om man är arg på nån är det bara att mulas! Suveränt! Gripenmatcher 24/7 och dra allmänhetens åkning nån gång ibland. Handbollssäsongen är igång på allvar och förhoppningsvis kommer vi vinna lite. Dra till sunne nån helg och äga backarna. Men det bästa av allt, dra till THAILANDIA den 19 december och stanna där i 22 dagar, där har vi jackpotten gubbar! FY FAAAAN VA JAG SKA STEKA! HELT ÄRLIGT. Missa inte en enda handbollsmatch heller. Perfa.
Men ska krypa till kojs, tjao!

KAO

vaknade klockan 10 och kände mig jätteduktig. Sen åkte jag ner till stan för att träffa person och svan för att vi skulle kolla på nån rolig grej som virre vägrade säga vad det var. Vi hade gjort värsta stora grejen av det men sen var det bara typ 7 personer som hade kuddkrig utanför oden i 1 minut och sen låg dom på marken i 10 sekunder, väldigt roligt! Sen satte vi oss på espresso house och drog en frapino. Efter detta cruisade vi runt lite överallt i några timmar och sen var elin med också. Det slutade med att vi hamnade utanför månssons kräftskiva. Jag, Person, Elin, Månsson, Stroh, Nordin oh Björnberg var där ute ett tag. Sen gick vi in och kollade på en underbart bra film! FILMEN=STROHFILM=KASS. Det kom även in lite halvfulla vuxna och pratade med oss.Herman drog några halvgoa kommentarer som ingen fatta, tror inte ens han själv gjorde det. Nu måste jag sova, det blir ju tidningsförsäljning imorn dirr!

Dagens skratt:
trehjulingen
KAO
cyklisten
m.m m.m


proooovdag1

idag var då det otroligt efterlängtade no-provet. Det var väl ungefär som jag hade tänkt mig, fast sista frågan var lite konstig bara. Vet inte riktigt hur det gick, men tror allt att det gick okej iallafall! Fick reda på engelska-diagnosen också, är allt nöjd med den iallafall, alltid nått! På SO-n ska vi göra nåt konstigt grupparbete och redovisa nästa torsdag, jag, frida, sandra och person har kommit på vad vi ska ha på oss. Det är bra att ha kommit så långt med bara en lektion tycker jag, haha! Men nog tjatat om skolan!
Jag har köpt en ny hjälm idag också. Min förra blev ju lite pajj. Jag köpte en sån som alla har, en red.
Sen åkte jag till Stoffe och kollade på två filmer och smockade pizza. Det var trevligt, men inte när han kittlade mig till döds som vanligt, då blev jag arg som vanligt.
Men nu ska jag dra mig till kojs snart, ska upp "tidigt" imorn. Svanis har något på gång men jag och Person vet inte vad, det blir en surprise! Det gillar vi inte. CYA

den stora fotbollsdagen

idag dömde jag, frida, alexander och valbone femmornas kommunmästerskap eller vad det nu var. Eftersom det bara var vi fyra fick vi döma hela tiden, ingen vila för oss inte! Det gick väl bra, men eftersom man blev rätt trött på't kändes det som att varje match blev mer och mer oseriös, det slutade med att den sista matchen blev typ 10 minuter kortare, hmm.. Efter dessa underbara timmar (9-14) la jag mig i soffan och snusade lite sött. Sen åkte jag till Stoffe och kollade på film en stund men sen skulle han på träning. Då testade jag gamla bettan igen, och ser man på! Hon gick som ett skott! Ärligt talat, har aldrig svischat så fort förr! SHE'S BACK M8's.
No provet är ju imorn. Vet faktiskt inte hur det kommer gå. När jag pluggade med Elin igår kändes det som jag hade kol på't, men nu bara allt fladdrar runt i skallen. Hoppas nåt fastnar iallafall!
Ska dra en storpluggning nu, ses på natur! ÄLSKA NO!, eller inte.
hej

storpluggarN

började dagen med hemkunskap. Jag och frida gjorde köttfärspaj med lite egna påhitt som vanligt. Efter det hade vi gympa och jag och frida var hurtigbillar och GICK TILL LYR för första gången på tusen år. Sen innan själva gympan började körde jag, månsson, kim och alexander seriös handbollsmatch. Blev helt svettig, haha. Sen gick vi igenom kartan inför orienteringen på slätthult nästa fredag, underbart.
I slutet av dagen dömde jag och frida småbarnens fotbollmatch. Vi ska döma dessa ungar imorn hela dagen också så ingen skola, gött som fasicken!
Efter skolan drog jag till elin och pluggade röva av oss i typ 1000 timmar, men gött att känna mig säker på't nu iallafall! Nervsystemet in my heart!
Ska kolla klart på filip och fredrik nu, tjao

Dagen med stort D

jag och Valbone dömde femmornas fotbollsmatcher idag, herregud. Barnen är ju inte lite roliga! Skrattade typ hela tiden! Handbollsträning idag. Är riktigt taggad, hoppas att alla andra också är det! Hoppas verkligen att det blir så go stämning som vi pratade om på mötet igår. Får skriva hur det gick senare! Nu måste jag fortsätta plugga.
Håller just nu på med ett svenska arbete om skillnaden mellan killar och tjejer typ. Det är en del som skiljer oss åt när man tänker efter, tycker att bilderna säger en hel del, haha!


senare
kom hem från träningen nyss, jävlar va kul det var! Det var iallafall en väldigt skillnad mot hur det brukar vara. Alla var på bra humör och det var värsta goa stämningen. Det roligaste av allt var nog när vi "kastade" varandra framåt, trodde aldrig nån skulle våga, haha! Nu får vi hoppas att den goa stämningen håller i sig, då kan det bli ganska bra det här. tjao

meeting

i skolan idag hände väl inget speciellt, tråkigt som vanligt på stavre. Slutade tjugo i fyra men det blev väl lite tidigare eftersom gympa var sista lektionen och jag och Person drog moppen i sandhemsspåret. Gruset bah spruta! När jag kom en pluggade jag, gick la sådär men är klar med tyskan iallafall. Klockan sex var det handbollsmöte. Det var faktiskt riktigt bra! Vi pratade igenom allt och alla verkar värsta taggade nu, det känns gött. Helena är mann1 btw! Helt ärligt.
Ska fortsätta med pluggandet nu,känns inte som jag gör nåt annat. Imorn ska jag försöka träffa nån iallafall!
Föresten, gamla Bettan är på lite dåligt humör för tillfället, dog typ 7 gånger påväg till älvhögsborg, inte så underbart.
AUF WIEDERSEHEN ALLA DÄR UTE

degarN

inte lite slö idag. Gick upp nio och sålde tidningar, det var där slöandet började. När jag kom in igen lite efter tio började jag räkna kosingen (jobbigt att bunta ihop så många tusenlappar) och efter det började jag plugga. Har gjort det ett tag nu och jag ska säga er att det är så tråkigt att jag nästan avlider. Som tur var hittade jag en godispåse med FÄÄÄRSKA godisar i, överlever väl dagen tack vare det. Inga planer för dagen förövrigt, men det är faktislkt ganska skönt ibland. Dags att återgå till godispåsen,CYA!

saturday

hallådär. började dagen med att bli väckt av min morgonpigga (ELLER INTE) boyfriend. Vi drog ut med moppzen och köpte skor till Jonte så nu har han äntligen blivit en cool znubbe. Efter det var det älvhögsborg som gällde. Sävehof spelade mot något ryskt klubblag och vi skulle vara funktionärer. Jag och Hanna Hå var svett-torkers på den södra sidan och Elin och STRUMPAN var svett-torkers på den norra sidan. Det som var tråkigt med det hela var att vi aldrig fick torka golvet varken på den södra eller norra sidan, buhu skrek vi då. Vi fick iallafall se en riktigt bra handbollsmatch, sävehof vann. Efter det drog jag iväg med min coola moppe hem till Stoffe och drog en pizza (för andra dagen i rad, känner mig typ 10 kilo tyngre). Vi kollade på The Love Guru för andra gången också. Egentligen är den filmen jävligt dålig, men eftersom att både jag och Stoffe har extremt kass humor så var den perfa. Sen var det dags för Snuten i Hollywood för typ sextonde gången, även den är väldigt rolig.
Aja, time to say goodbye folks!

nämen tjena

Jaha, då ska jag testa på att skriva blogg också då, det kan väl gå hur som helst. Jag ska iallafall försöka skriva så att ni inte somnar där ute i stugorna. Det tar nog ett tag innan jag kommer in i't, men ni får ha tålamod gubbar!

tjao alla monsterdiggare, vi höres

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0