vinst!

har varit på grymt bra humör idag!
Började dagen med en otroligt härlig vinst mot svanesund. Vi spelade ovanligt bra och vi ville verkligen vinna! I andra halvlek var vi hur bra som helst i försvaret, släppte bara in ett mål (6-6 i halvlek, 13-7 slutresultat), fast det berodde inte bara på oss i försvaret utan kanske mest på vår underbara stina i målet! Helt sjukt bra!

Efter mat och dusch cyklade jag och elin ner till kanalen, och där satt vi och smaskade bullar i solen, kan det blir bättre? Jo just det, en soffa och ett duntäcke hade suttit fint, eller hur elin? ;)

Nu sitter jag här och väntar på att elin ska komma, är fortfarande ganska glad men lite sur för jag har fått en lårkaka/bristning/sträckning i låret. Jag hoppas på att det bara är en lårkaka som går bort FORT.
Nu kom elin, ha det bra!


helg

då var no-provet borta ur planeringen! Det känns helt underbart och jag är jätteglad ändå tills när jag börjar tänka på framtidens prov.. pust.. Kommer inte få en ledig stund, typ. Tusen prov varje vecka..

Idag blir det till att vara med en g33k.. Alexej kommer hit snart och då blir det thaimat och film tänkte vi, puss på det!

Imorgon är det dags för handbollsmatch igen och vi är grymt taggade! Eftersom jag har missat ungefär tusen skott den senaste tiden så släpper det imorgon, kommer göra hundra mål (säkert). Positivt tänkade är det jag är bäst på! Nej men jag hoppas på en bra match, det kan vi behöva! Vi spelade ju bra mot som förra gången så det ska allt gå att ordna.
kyzz


volleybollen!

VI VANN!!!!! JIHO, vi är bäst.. Vårt mål var att inte förlora ett enda set och det klarade vi! Heja oss! Fredag vecka 12 gäller det, men då möter vi förhoppningsvis något bättre motstånd, men vi kan nog vinna en match iallafall:) Vårat spel idag var dock inte det bästa, vi har mer att ge;)

Efter volleybollen åkte jag till alexej och var där ett tag:) puss på dig!
Hann med lite plugg med elin på kvällen också, fetaste no-provet på fredag.. det gillar vi! Atom- och kärnfysik och universum, verkligen sjukt spännande! Ska lägga mig och läsa fysikboken nu, inte för att jag måste utan för att jag vill. Ska läsa några extra kapitel också, det är ju bara så himla spännande! Ska hälsa boken från er!

laddar

nu sitter jag här och taggar som fan! Vi ska som sagt verkligen vinna idag, och om vi inte gör det.. shit.. Ska nog ta med mig das Kamera iallafall så det blir kanske lite sexiga bilder.. Om jag inte skriver på några veckor så är det för att vi har förlorat och jag har gömt mig ute i en skog under en sten eller i en hydda av granbarr! Önska oss lycka till!

klister! mer klister!

hallådär!
idag har linnea larsson färgat håret minsann! Eller kanske inte färgat, jag har gjort ljusa slingor i utväxten (världshistoriens värsta utväxt förövrigt) och gjort bruna slingor i resten av håret. Eftersom den bruna färgen är som min riktiga hårfärg ser det inte lika fejk ut (tror jag) och utväxten syns inte lika mycket, och det var väl himla tur det! Jag är riktigt nöjd faktiskt:) Måste bara vänja mig.

Kom nyss hem från träningen, och jag säger bara en sak tjejer; KLIIISTER!!
Det är något vi har fått höra nu det senaste, HELA TIDEN. Vi i vårat lilla söta lag passar kanske inte världsbäst, men nu har våra tränare kommit på att det kan bero på att vi har för lite klister på bollarna och fingrarna, så nu får vi höra det hela tiden. Varje tränare sa kanske tjugo gånger var att vi skulle hämta mer klister. Trots att vi skrattade lite åt det blev faktiskt passningarna bättre..

Nu till den stora grejen, imorgon är det volleybollturnerng! Vi är så sjukt laddade att jag vet inte vad! Grejen är den att vi är typ helt säkra på att vinna (förlåt för det våra kära motståndare) men tänk om vi nu inte går vidare från stavreskolan, det finns inte i våran värld! Haha, det låter sjukt men så är det! Vi får helt enkelt önska oss själva lycka till imorgon och hoppas på att vi inte dansar FÖR mycket, det vore synd..


Men nu måste jag krypa till kojs, hej


frulledaY

studsade upp ur sängen 08.00 för att bege mig till mammas jåb. Där var det ett hockeylag som åt frukost, och dom var lite roliga. "Nu blev jag JÄVLIGT sugen på äpplejuice..;););););)" Elin, u know what i mean bitch.

Direkt efter jobbet träffade jag elin på espresso house så drog vi en frukost en stund. Det blev en frulle på 3 timmar för att vara exakt!  Alltid lika trevligt med that brud, elzkarej.

Nu blir det fysträning ute i den pissgula snön, ska bli underbart, puss!


satyrdaY

igår började jag med att steka och jobba hos mamma mellan 10-11. Klockan elva träffade jag herr alexej på tågstationen, han har nämligen varit i hålaN hela lovet, trååkigt. Var med denne man en stund och sen åkte jag iväg på match i lidköping med u-laget, och jag tänker inte skriva någonting om min insats, vi kan ju låtsas att det gick bra!

Efter matchen var jag med alexej igen och vi drog pizza och melodifestival, du är bäst.<3


bättre

Mår mycket bättre idag, inte helt 100 än men bara lite ont i halsen så det är helt okej. Kom nyss hem från överby efter att ha köpt två bh:ar och en tröja. Sitter och dunkar gamla godingar, och jag säger det igen, musiken var bättre förr.
Blir till att dra filmkväll med mor idag, det är nog säkrast! Vill inte bli sjuk igen.

Har bokat klipp och färgtid idag iallafall, på tisdag blir det. Spännande, eller vad sägs..
mina inlägg har varit sjukt tråkiga den senaste tiden, men jag är medveten om detta och ska försöka bättra mig.. någon gång.. men inte just nu så hej då! :)

bilder sunne








glaad..

vaknade TIDIGT i morses och mitt öra var nära på att ramla av, eller det kändes så iallafall. Fick gå ner och dra i mig alvedon och sen sov jag lite till.

Just nu sitter jag här och ser sexig ut med en halsduk virad runt skallen, okej jag ska förklara.. Mamma sa att det inte gör lika ont i örat om det är varmt, så eftersom man är smart och samtidigt vill vara snygg är det ju klart man drar på sig en halsduk runt hjässan. Jag hoppas nu att detta inte är öroninflammation, för då blir jag sur.

Ni som har läst min blogg de senaste dagarna vet att jag har varit ganska sugen på godis, och så är även fallet idag. När mamma ropade nerifrån: LINNEA, VILL DU ATT JAG SKA KÖPA MED NÅGOT!? vad svarar man inte då! Så nu sitter jag här och myser med min stora godispåse, så lite glad är jag iallafall, mmmmmmmmm

Hade tänkt att träna idag, men det blir det ju inget av. Jag som var taggad, men så blev det med det.. Får sitta hemma idag som i måndags och tisdags och bara sitta. Så blir det säkert resten av lovet också (och nej, jag är inte sur, varför skulle jag vara det?)
Nej men allvarligt, jag ska inte klaga. Gårdagen var den bästa på länge så det gör inte så mycket att jag får sitta hemma, det är ju bra att vila upp sig inför de kommande skolveckorna! hej

mörbultad

då var man hemma igen då.
Det har varit en helt underbar dag, med en del skratt man kan ju säga utan att överdriva. Vissa människor... pust...

Det var helt perfekt snö i backarna (enligt mig!?) och vi bara smekte backarna! Angående skratten så finns det nog en del guldkorn att skriva upp, men det får ni läsa på samma gång som jag lägger in bilderna!
Är sjukt trött nu så orkar bara skriva ett tråkigt inlägg idag, tjofräs

taggad

när jag vaknade hade faktiskt sjukan avtagit en aning. Mår lite bättre idag och är GRYMT taggad inför imorgon! Eftersom det nu var ett tag sen jag schmekte backarna (senaste var i alperna för två år sedan tror jag) måste jag säga att jag nog inte kommer vara kinGen med stort G.
Vi som åker är alltså Linnea Larsson, Linnea Person, Linnea Stark, Hanna Hennings, Hanna Strömberg, Veronika Svanström och Elin Laila Mikaela Karlsson. Vi får hoppas på en rolig dag och inte allt för många brutna ben, hihi.. Jag har även tänkt mig att ragga upp en sexig dansk åt Laila, vi får se vad hon tycker om det..

Idag händer det absolut ingenting, ska bara sitta här hemma och friska upp mig. Kanske sätter jag på en trevlig film lite senare, men det är inte säkert. Den som lever får se. Det enda jag kan tänka på just nu är GODIS! Igår var jag så sugen att jag började tugga på mitt täcke nästan. När jag tänker efter så tror jag att vi har lite choklad i skåpet, annars får jag väl äta en frukt eller något. Frukt är ju faktiskt godis! Haha kan ju iallafall låtsas att jag tänker så..
Ska gå ner och undersöka godisskåpet, herrrrrrå

melodifestiväl

som jag trodde igår har alltså sjukdomen slagit till idag. Jag är inte döende, men börjar faktiskt bli lite orolig med tanke på sunne-resan på onsdag! MÅSTE BLI FRISK!! typ nu helst.

idag ska det bara stekas, stekas och stekas. Kollar just nu på melodifestivalen, och det är helt sjukt att jag inte har sett ett enda program iår (okej det har varit två program hittills men..) Ni som känner mig vet att jag alltid har varit melodifestivalnörd, det roligaste som finns enligt mig är när jurygrupperna delar ut poäng i typ tretton timmar och att lyssa på kassa låtar som man inte ens vet vad det är för några som sjunger, det kan inte bli bättre! :)
Nu måste jag fortsätta kolla, det är trots allt roligare än att sitta här och skriva massa tråkiga grejer! puss

sho

jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men kanske skriver ett seriöst blogginlägg imorgon, eller kanske i övermorgon, eller iallafall inom tre månader..

lite blandade känslor just nu. Jag är sur för att jag har ont i halsen och funtar på om det kanske är halsfluss, vilket är ganska sämst eftersom det vankas sunne med brudar på onsdag! Men jag ska allt krya på mig..

Jag är också väldigt glad för att allt är skitbra just nu, helt ärligt! Nästan allt är perfekt och det är underbart. PUSS

städa<3

idag när jag kom hem från skolan tog jag och mamma steget och städade toaletten, dock inte holken (det hade varit kul och spännande men..) utan vi städade alla lådor, skåp och andra skrymslen. Herregud vad mycket saker man har! Inte lite saker som behövde slängas heller, men om ni vill ha lite gamla hudkrämer, shampoon eller kanske rentav lite gamla äckliga tofsar, då är det bara att höra av er! Får hoppas att sopgubbarna inte har kommit och hämtat skatterna än..
En sak vi skrattade lite åt var att medan vi hade flera skåp med saker kvar efter rensningen, hade våra grabbar i familjen fortfarande en halv hylla, TILLSAMMANS. Gossargossargossar.. eller man kanske ska säga tjejertjejertjejer istället, för det är väl oss det är fel på egentligen...

Jag ska fortsätta denna underbara trend med att städa mitt fina, underbara och redan välstädade rum, men det kan ju alltid bli bättre! Ni som känner mig vet att jag har en del att städa upp minsann..

Träning senare idag, men annars händer det inget mer. Ska bli kul med träning igen. Det blir försvar med peo idag som på alla andra tisdagar. Känns som vi egentligen behöver träna anfall mer men..
tjingeling!

sunne!

då var det bestämt! Jag, hanna hå, hanna s, person drar till sunne onsdagen på sportlovet, ska bli skitkul! Haha det hade varit typiskt om det inte fanns platser kvar nu när mamma ringer imorgon.. men det får vi hoppas att det gör! Elin och veronika följer kanske också med:)

Jag kom nyss hem från träningen, den var helt okej. Det är faktiskt kul på träningarna nuförtiden, fast det går inte bra alla gånger.. Det känns iallafall som vi har kommit igång lite, vi är inte riktigt fullt så sega som vi brukar vara! Någonting har hänt..
En som är sjukt gullig är bertil/berra/tomten! Han är på varje träning och skriker uppmuntrande ord, och idag bjöd han oss på snickers! Sjukt söt! Alla lät ungefär såhär: NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAWW!

Angående designen på bloggen; jag ska faktiskt försöka orka sätta hit en ipod igen, har ju faktiskt fått önskemål;)

ska sova nu, pusshej!

shululu

fin dag idag. Jag och elin har varit på otroligt bra (jobbigt!?) humör, och det är alltid lika skoj! Har annars varit en ganska lugn dag i skolan. Väldigt lugnt för det mesta nu faktiskt, men snart kommer BIG BANG med alla prov på samma dag och jag vet ej om jag kommer överleva. Hoppas på att jag kommer det iallafall..

Disco för alla söta barn på fredag, taggar redan.. På onsdag drar vi coola och handlar på ÖB som vanligt, sjukt underbart att köpa så mycket godis och sedan sätta sig i fåtöljerna i affären och räkna ihop allt, haha!

Blir kanske en liten skidresa till sunne på onsdagen på lovet, det hoppas vi på iallafall! Är helt otroligt sugen på att åka skidor faktiskt, så det ska bli jättekul:)

Träning idag, annars händer inget mer. Jag tror helt ärligt att träningen kommer vara svinkul idag, och fråga mig inte hur jag vet det.. kanske är jag en spåkvinna..


stekarN

har ägnat denna dag åt att steka, steka och steka lite till. Har inte gjort någonting. Ni som har sett min HELGRÅA åhusoverall vet hur fräsch jag har varit hela dagen inuti den. Har suttit vid tv'n med datorn i knät och proppat i mig mörk choklad och popcorn och kollat på fyra top model avsnitt, kan man ha en skönare dag? Svårt att slå faktiskt..

Skola imorgon igen, ska bli underbart. Bara en lugn vecka kvar, sen lov! Ska bli så skönt!

Har gjort om bloggen, IGEN. Den här gången får bloggen förbli på detta viset, orkar inte fixa mer.

Nu ska jag äta pizza och kolla på mia&klara, godnatt!

home

nu var man hemkommen från överby. Mycket trevlig vistelse med två mycket trevliga damer. Jag köpte en stor vit tröja, ett par jeanstights (tror jag är ensam i hela världen, YES JAG VAR FÖRST) och ett par örhängen. Vi drog även donkeN som avslutning!

Just nu sitter jag och känner mig fet och längtar efter godispåsen som står nere i köket, tror baskemej jag får gå ner och hämta den.. ja så får det bli! hej!

trevligt

igår var det allt en trevlig dag. Det började med att jag hade TMI och rockade loss med mina grabbs som vanligt på fredagseftermiddagarna. Efter detta drog jag och elin till jättiZ och storshoppade taco-grejer. Det var nämligen tacokväll hos elin med hannax2 och skalis.

Tacos för hela slanten (jag vann överlägset) och mumsig efterrät fick vi, mumz. När jag säger "dansen" så vet ni alla vad jag menar och jag vet att ni småler i er ensamhet..

Idag ska jag till overbye med hanna hå och frida de. Ha't fint alla vänner!

5 februari

Har inte skrivit på några dagar nu, men sånt är livet.
Svenska-nationella-uppsatsen skrevs idag. Det gick faktiskt bra tror jag, kanske för att jag hade turpennan... Det var mycket lättare med uppsatsen än läsförståelsen, men det verkar det som nästan ingen annan tycker.. Iallafall, inget mer skolsnack nu!

Snart är det dags för mitt söta lag att spela hemmamatch mot lysekil. De förra mötet mellan oss ska vi inte prata om, men vi vann ju iallafall andra halvlek.. Tagga nu brudar!
hej

1 februari

idag har jag haft nada liv. Åkte till älvhögsborg klockan tolv och har varit där precis hela dagen. Det började med a-pojks match, och efter det a-dam, a-herr och u-lag. Var alltså i älvhögsborg i uppåt sju timmar.. Men det var kul! :)

Nu ska jag kolla på tv, ha det bra alla:)

31 januari

när jag kom hem från elin typ klockan ett var det duschdags. Jag gick in i vardagsrummet och satte på en "best of 90's" skiva på högsta volym. Jag tror att nästan alla håller med om att det var riktig musik på den tiden! Jag kunde knappt gå ur duschen för jag ville fortsätta digga. Det var goa tiden då på musikfronten..

Efter att jag pallrat mig ur duschen åkte jag och elin ut till överby. Blev några inköp, dock inte ett par jeans som jag hade tänkt mig. Jag gick istället hem och rotade fram alla mina jeans.Om det är någon som vill ha svartvit-rutiga, gula eller röda jeans så är det bara att höra av sig! :)

Ute på överby kollade vi på folk som vanligt. När man väl tänker efter är nästan alla människor konstiga, och det gör det otroligt kul att kolla och kommentera folk.
Efter överby gick vi hem och åt var för sig. Det roliga var att på vägen hem kom jag på att jag är egentligen konstigare än alla vi såg på överby tillsammans, fast det visste jag egentligen redan. Jag insåg detta när jag kom på att jag hade gått och "ploppat" med munnen, eller vad man ska kalla det, hela vägen hem från stan! Vilken normal människa gör det?

Cyklade hem till elin sen och vi kollade på film, och nu är jag hemma igen och äter choklad:)
goodnight


RSS 2.0