torsdag kväll, haha

den här kvällen/eftermiddagen har varit lite trevligt. Nästan hela eftermiddagen satt jag vid datorn (som vanligt, kul liv?) men jag gjorde faktiskt lite tyskaglosor också! Efter en stund blev jag trött på't och la mig i sängen och surade. Det slutade med att jag sov en liten stund. Efter det gick jag ner och gjorde linneas specialare med extra allt.
Om ni väldigt gärna vill ha receptet finns det här:
- lite persiko-hallon glass
-lite mjölk
-lite vaniljyoughurt
-lite oboypulver
-mycket hallon
-lite olika frön och grejer (nyttigt!!!)
-lite kokos
mixa ihop geggan, lägg på skivad banan och häll i en jättestor te-kopp! voila! bon apetit!

Sedan satte jag mig vid tvn med mina söta familj och gosade lite med min älsklingsbror. Det blev även lite kortspel, och jag var kingen som vanligt. Nu ska jag troligtvis krypa till kojs, fast med lite gitarrspel innan. God natt!

champion

var alltså på måg igår. Det var väl sådär, det var trångt, fulare än jag trodde och massa folk i vägen. Jag och Elin blev väldigt lockade till samhäll när vi såg alla underbara människor där, eller tvärtom! Som tur var visade det sig att vi hade gått till sär-samhäll, haha. Nej men ärligt talat, det gav väl inte så mycket att gå där och kika, det blir samhäll-ekonomi ändå, iallafall tror jag det för stunden. Efter måg cyklade vi till älvhögsborg och kollade på handboll, väldigt trevligt.

Skön dag idag. Började med att ha praktiskt prov i hemkunskap, det gick väl sådär men.. Efter det bar det av till älvhögsborg för innebandyturnering. Vilka lag kom i final? Va? Va?
Det är såhär förstår ni kära vänner, det har alltid varit så att tjejerna i klass 9A har varit överseriösa, Vi har alltid haft med två lag och dom två lagen har kommit till final jämt, vilket sport det än är. Coolingar, jao? Iallafall, i finalen vann mitt lag bestående av mig, valbone, häggner, micka och eve, vi var oerhört grymma!

Idag händer ingenting, ingenting, tyskplugging och ingenting. Det ska bli underbart, can't wait!

fysik
då var det över. Det djävulusiska no-provet gjordes idag. Som tur var sov jag över hos elin och vi pluggade no hela natten typ, okej kanske inte men nästan iallafall. Det kändes som det gick ganska okej, tusen gånger bättre än jag trodde iallafall! "nu ligger vi nog nästan på g-nivå iallafall..."

Hade ju även matteprov i fredags, så två goa prov är borta ur planeringen, rätt skönt. Nu är det bara praktiskt prov i no och hemkunskap, fetaste tyskaprovet på fredag, syslöjdsinlämning, idrottsbeting, so-prov, fysik-inlämning och engelska extragrej plus plugga in vackra luciasånger kvar att göra inom den närmsta tiden. Låter det fräscht? Säg till om ni vill byta.

Idag är det öppet hus på måg där jag kommer att vandra runt bland tomtar och troll i tre läsår framöver. Är nästan helt inne på samhäll-ekonomi nu. Jag visste ju från första början att jag ville gå samhäll, var inne på samhäll-samhäll först men matte är mer min grej än historia så jag tror ekonomi passar bättre, haha!

Efter detta är det träning, ska faktiskt bli riktigt kul! Det var flera år sen jag tränade nu känns det som, över en vecka! Det händer inte ofta.

krigare

när det är artontusen minus, glashalt och alldeles för tidigt att gå ut, vem drar då på sig långkalsipper och brorsans hörlurar och ger sig ut i kylan? Jo det var jag det.

LALALALALALA

idag har det varit ganska skoj, men ändå lite sorgligt.
Vi hade engelska och so innan lunch, och där hände det väl egentligen inte så mkt, det var inte så mkt att göra heller för vi hade arne på båda lektionerna.

Det var efter lunch allt hände. Vi hade varit lite halvkonstiga på rasten så när vi kom in till svenskan var vi på g. Jag och elin körde lite HARIIBAAA!!!! och LALALLALALA på arabiskt bröllop-style, det slutade med att arne kollade argt på oss och sa: "-Men vi har väl inga araber här inne!" Så dumt, vi bröt ihop. En liten stund efter detta skulle Valbone jaga emil som precis hade sprungit ut men innan hon sprang ut genom dörren körde hon en liten dans. Mitt under dansen grabbade arne tag om henne och kastade iväg henne från dörren! Då grät jag och elin kan jag ju säga!

På tyskan var det också LITE trevligt. Eftersom frida och valbone var ute på äventyr (läs längre ner) så satt jag med niklas-nicka, martin-myrslok och kalle-guldhamster. Vi satt och kastade suddgummibitar på FRIIIIDRICH, förlåt för det fridrich.

Fridas mobil blev även snodd denna dagen. Det började med att emil tog den från fridas bänk och hon började jaga honom. Efter ett tag var valbone också med i fighten och det gick hett till i korridorerna, det var fight på riktigt! Efter ett tag blev det däremot lite seriösare och emil sa att han hade lagt mobilen på bänken och visste inte vem som hade tagit den efter, jag har ingen aning om hur det var så jag vill inte säga nåt om vem som tog den. Nu har alltså min, fridas och elins mobiler blivit snodda i skolan, är det inte LITE skumt? På nåt sätt känns det lite konstigt..

Idag ska jag väl inte göra något speciellt, matteprov imorgon så jag får väl kolla lite på det. Sen kanske jag åker ner till älvhögsborg och kollar lite handboll, får se hur jag gör med den saken. HEJ!

sångfågelN

idag var det typ dagen D, alltså matsals-sjungning för hela slanten och det innebar nada lektioner typ, gött som fazen. Det blev tre underbara sångnummer av oss och inte ett öga var torrt, typ lixom daaaah. Fick även reda på vem som ska va stavreskolans lucia, haha. Undra vem... men ärligt, det är lika bra att jag blir så töntig jag kan bli, elevrådsordförande, tönt och nu lucia. Men jag kommer ju iallafall bli ihågkommen, som tönten då, men alltid nåt! Hahaha!

På tal om tönt, dagen till ära ska jag plugga. Matteprov på fredag som jag har nada koll på och so-läxförhör imorgon som jag inte har varit med på en enda genomgång om, suveränt! Och för er som undrar, mitt öga är fortfarande rött, dock inte gult, synd va!?

Nu ska jag ner och dra en fika med moster och kusin, och sen hoppas jag på en promenad mellan läxläsningeN, intresserad?
HAJ!

update, JAO

som ni ser så har jag fixat till lite grejer nu när jag sitter hemma och nördar i min ensamhet. Det finns numera en nedräkning till Thailand, lite blommig bakgrund (blir det för mkt?) och tusen nya låtar i ipoden blandannat. Så kan det gå när man inte har nåt vidare intressant liv på dagarna. Jag är så snygg att när linus kom hem utbrast han: "OJ! Har du sett hur du ser ut!?" Hihihih, nån som vågar hälsa på? tihihih.
Men ärligt, ipoden här till höger, lyssna! Vissa låtar är kanske mindre bra än andra enligt er, men vissa låtar där har man ju en del rejäla minnen till så dom måste ju finnas med, hahah! Jag har ju bästa musiksmaken också, eller inte, mobb4d dirr, jao.

ögoninfektion, buhuu

sjuk idag igen. Kul att vakna och inte kunna öppna ögat och vara tvungen att ha en jävla gul smörja i ögat så man ser ut typ som frankensteins monster (hihihih, gullig asså enligt fridiZ) eller nåt! Jag har baxat ögoninfektion alltså, nästan kul.

Imorgon ska jag och brudarna sjunga i matsalen för det är något jubileum eller nåt. Får se hur det blir med sången för min del, låter just nu som en limegrön, irriterad gammelskata och det kan jag väl säga inte är FÖR vackert. Får iallafall langa guran.

Träning idag också, jag som var taggad till tjugotusen, men det blir väl inget idag. Igår tänkte jag att jag skulle gå och kolla, men då får jag väl ha ögonbindel för ögonen för att de tränande hurtigbullarna inte ska bli helt hypnotiserade av mitt gula öga, och då ser jag ju inget ändå, så det skiter sig väl lite där. Får se hur jag gör.

Frida och Elin ska hälsa på mig efter skolan iallafall så vi får övat lite på skrålningen. Det kommer gå galant, as usual.

Mannar, jag måste bara få vara lite dum nu. Jag ska till Thailand den 19 december. Man tänker kanske: "men det äää ju ett ååååååår dit!" men det är det baskemej inte ska jag tala om för er! Det ska bli helt underbart, jag längtar helt sjukt mkt! Bara steka hela dagarna, jag ska nämligen bli genomstekt och vara brun ändå in till skelettet, låter det fint? Bara leka med brorsan hela dagarna och bygga sandslott och ragga brudar åt lillemann1, hahaha. En sak som kommer vara lite sorglig är julafton. Då kommer jag nog gråta en skvätt, buhu. Men det ska ha gått över fram till nyår då jag och linus ska ragga sexiga thailändare hela natten lång! (SKÄÄÄÄMT)
Hoppas att alla inte ser mig som en kille detta året iallafall, det var faktiskt inte ens kul. Det hände flera gånger! En gång var det såhär: Vi åkte i en bil med en chaufför hela familjen och vi hade åkt i nån timme. Efter ett tag vänder sig chauffören till pappa och frågar: "-Har ni bara två söner?" Det tyckte jag var sketaskojigt, eller inte. När linnea gick ur bilen en stund senare hade hon helt plötsligt två tofsar, vad kom det sig tro? Men ärligt talat, jag kan förstå't, jag var inte direkt vacker då. Jag skrattar så fort jag ser bilder från den tiden, helt sjukt. Menar verkligen inte att jag är en sexbomb nu, men då var jag inte att leka med!
Men nu ska jag återgå till historieboken, puss på det och tjofräs SPIDERMAN! hahahhah

sjuk

vad gör man när man är sjuk? Är det bara jag som blir sjukt deppig och ligger och glor in i väggen och tänker på gamla tider? Hoppas jag inte är ensam om det. Det är alltså vad jag har gjort idag. Eller aa, mamma väckte mig och såg direkt att jag verkade sjuk, jag kunde ju knappt prata heller så.. Mamma sa att hon märkte redan igår att jag inte var på topp när jag efter matchen inte ville ha glass på donken, haha.

Har alltså sovit typ hela tiden fram till 3 ungefär och efter det har jag stekt vid datorn. Som ni kanske märker är jag rätt tråkig nu för tiden. Förr var jag jätterolig jämt (okej kanske inte men..) men det är jag inte längre. Jag bara går runt och surar och tänker på allt hela tiden, men det blir väl bättre får jag hoppas. När jag kommer tillbaka från thailand då ska jag vara den vanliga linnea igen, så då får ni akta er! Hoppas jag iallafall..

Men nu ska det inte suras mer, för nu ska det pluggas! tackåhej


handbollsmatch

ställde klockan på 7 en lördagmorgon och skuttade upp ur sängen pigg som en lärka. Efter det kastade jag glatt i mig min frukost och var klar en halvtimme innan vi skulle åka, nästan... fast tvärtom.

Matchen började klockan tio i svanesund, och vi  var taggade. Vi började jättebra och tog ledningen med några bollar direkt, men sen hände det som alltid händer kfum trollhättan a-flickor. Vi sänkte oss efter typ halva första halvlek och hann inte ta igen till halvtidsvilan. Vi låg alltså under med några mål när det var dags för halvlek.

Mitt i det seriösa halvtidssnacket bröt linnea larsson och hanna hennings ut i ett vidundrande skratt, haha. Ingen idé att jag förklarar varför, ni som vet om vad det handlar om vet redan om det. Kul var det iallafall!

I andra halvlek tog vi nya tag och var riktigt bra, men vi hann aldrig komma ikapp så det slutade med att vi förlorade med två bollar, men vi ska ändå vara riktigt nöjda. Det var inte lika många tappade bollar som det brukar vara, det var go stämning och vi var skitbra i försvaret (förutom att vi släppte alla returer). Stina ska ha ett stort plus, underbar är hon!

Just nu känner jag mig lite mörbultad, men det är väl så man känner sig när man är linjespelare. Har lite ont i axeln, tummen och lite rivmärken på armarna, men annars klarade jag mig rätt fint;)

Nu räcker det, HEJ!


FEL, men ändå rätt

igår kan jag bara säga att det var en SJUKT rolig och bra dag, det behövdes verkligen. Jag var med frida och elin och vi pratade och pratade och pratade. Vi pratade om allting! Vi pratade om att vi har levt ungefär en fjärdedel av våra liv snart, att vi har växt ifrån varandra och att livet kan vara bra jobbigt för alla. Vi behövde prata med varandra alla tre och jag tror verkligen det gjorde gott på alla, man behöver nog prata mer än man tror (säger jag som inte kan prata med någon om någonting typ, förutom om jag får dra en terapirunda på guran). Vi bestämde lite grejer också, och det känns bra att jag skriver upp allt så vi inte glömmer't. Vi ska träffas minst en gång i veckan, det kan vara en söndagsfika, en onsdagspromenad eller bara lite gammal hederlig lördags-sång, det viktiga är att vi träffas alla tre och att vi inte växer ifrån varandra. Vi ska också känna att vi kan prata med varandra om ALLTING, och det ska stanna mellan oss. Vi bestämde oss också för att införskaffa kalendrar alla tre. Det låter grymt töntigt, men det finns så många saker som man har i hjärnan som borde stanna där men inte gör det, bättre att ha det i en töntig kalender och slippa gå runt och oroa sig för allt man har glömt. Vi pratade om tusentals saker till men som sagt, det stannar mellan oss.


Tjejer. jag älskar er , och jag vet att jag inte säger det tillräckligt ofta.


handbollhandbollhandboll

det här kommer bli ett handbollsinlägg känner jag redan nu, så ni som inte bryr er kan ju blunda eller nåt.
Jag vet inte riktigt vad som är felet med handbollen. Allt funkar prima med linjeinspel och linneas humör på träningar, men på match är det som bortsprunget? Det första kanske leder till det andra, men ändå..

Vi spelade alltså match igår hela träningen. Första halvan var skit rent ut sagt, och helt ärligt så gick det skit för alla. Efter lite vattendrickande och peppning (110%pepp, nästan) blev det lite bättre i andra iallafall.

Eftersom jag inte fick några pass under hela första halvlek blev jag ganska sur, inte så konstigt egentligen. Eftersom jag ville att alla skulle vakna upp lite så tänkte jag att jag skulle gå ut på skytt. Kan inte direkt säga att jag gjorde ett mycket bättre jobb där ute men.. hoppas iallafall att alla fattade att snart får linjeinspelen komma annars kan man ju lika gärna ställa en kon där, ungefär. Jag VET att det är mitt fel att jag inte får pass också, men ett pass hade ju varit en fördel;)

Nu ni inte missuppfatta detta! Jag tycker att vårat lilla lag är urgulliga;), eller som fanny sa: "vi är inte så bra, men vi är rätt söta ändå!" och jag kan säga annat än detsamma. Det jag tycker vi borde förbättra är först och främst passningarna, haha och det behöver vi VERKLIGEN förbättra! Vi måste också blit bättre på det jag, helena och elin pratade om igår. Vi måste hjälpa varandra mer och satsa för att ge varandra lägen, annars funkar det ju inte!

Okej, det här kan ha vart det tråkigaste och mest ointressanta inlägget i min lysande blogg-karriär, men nu kan det ju bara klättra uppåt?

Ska på träning och steka sönder snart, taggad som fazen!
Tack&hej

______


särklapp på tre

ett ord, SJUKT

med tanke på mitt deppiga förra inlägg så får jag väl skriva lite om när mitt liv leker. Har upplevt hela denna helg med elin, det var faktiskt riktigt längesen! Helt sjukt, jag har HELT ÄRLIGT aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv! Haha jag skrattar bara jag tänker på't, helt underbart. Det kändes verkligen som det behövdes en sån här SÄÄÄÄR-helg. Helt wonderbart har det varit för er som vill veta.
Elin, du är den besta hesten i verden, eller iallafall i trolliz, puzz!

Lite konstiga grejer som bara jag och elin fattar:
-gunilla, kan du säga mjau?
-är det en vante?
-hwnåå
-svikare
-kameler i träääägårn
-charmota! nej, ELIN!
-hola!
-motsatsen till ful=**** TIHIIH
-då var vi framme!
-här ska det vara en stoppskylt. TVÄÄRNIT!
-där kommer bussen!
-särklapp på 3
-jag önskar att björnen var bög
- hit med kardan!
-vart är alla coola? ne just det, dom är ju här
-asså det går inte, det går INTE!
-tvångstankar
- axelträning
-det kan ni skriva på mvg-frågan
-trots allt, så får du ditt körkort idag..
- flytförmågan, hur är det med den? ja .. man överdriver ju om man säger att den flyter!
-men det låter ju JÄTTEBRA det här!
-BETTAN AXELERERAR ALÉ ALÉ ALÉ, ALÉ ALÉ ALÉ

ÅÅÅHMAAHGAAAAD

livet leker, nästan

nu ska jag tala om för er mannar att jag har inte haft något liv överhuvudtaget de senaste två veckorna. Dagarna bara går och jag bara pluggar, ändå känns det inte som jag hinner med allt. Egentligen känns det som de senaste två åren, sedan vi började med betyg, har varit så!

Tänk när man var liten, då var livet på topp! Man behövde inte bekymra sig över någonting och livet bara lekte. Man gjorde olika roliga saker varje dag och skolan tyckte man det var roligt att gå till. Det var tider det.. men det är väl bara att inse att man är 15 år nu, tyvärr. Om tre år är jag myndig, fytterackarn. Livet bara rullar, men det känns som jag inte hänger med. Det känns som jag försöker springa ikapp, men det rullar för fort, typ. Oerhört djupa tankar av en dyster femtonåring med för många låttexter i huvudet. Tackåhej, CYA!

trö[email protected]

har varit grymt trött idag! Vaknade nio och sålde tidningar. Det var underbart, kallt och halt. Efter det la jag mig i sängen och slöade hela dagen, helt ärligt, gick knappt upp! Det var underbart. Klockan sju var jag tvungen att röra på fläsket och gå och hämta moppen, janne har nämligen fixat och trixat lite och nu går bettaN som en gudinna igen! Det känns skönt, har känt mig helt handikappad ett tag nu utan henne.

Klockan åtta var det ju andra avenyn! Riktigt taggad var jag, hade ju laddat hela dagen. Bra avsnitt tycker jag, dock lite för utdraget samtal hos familjen fagerlind. Kul att Livs mamma Randi är back så det händer något!

Just nu flyger en fluga runt i mitt rum och surrar och jag blir så irriterad! Flugor ska väl ha gått i ide nu? I mitt rum ska dom iallafall inte befinna sig på kvällskvisten, det ska dom ha klart för sig. .Nej flugor är inte något att hänga i julgranen, så att säga.

Skola imorgon=blandade känslor. Blandningen består av: ilska, sorg, depression, trötthet, vrede, nedstämdhet m.m. Någon mer är jag som längtar till nästa lov?

fredag/lördag

dags för två dagar då.

Fredag: Träffade stoffe lite men sen skulle han spela match klockan sex. Hemma hade vi gäster så jag åt LITE mat och LIIIIITE efterrätt och sen åkte jag till Elin. Väl hemma hos elin kom jag, hon och hanna inte riktigt på något att göra men sen drog vi på hits for kids 2 och gjorde en fenomenal dans. Koregrafin var ganska krävande men vi fixade det tillslut. Elins mamma var imponerad till tusen!

Lördag: Gick upp SJUUUUU för att åka till skövde med elins mamma&pappa, elin och helena. Det är ju nämligen skadevi cup där nu och vi är inte med, väldigt sorgligt. Den första matchen vi kollade på var elins systers lag. Dom förlorade och spelade inte alls bra, dom hade inte gnistan liksoom! Efter detta kollade vi på båda 94tjejernas lag, agnes lag en gång till, och a-pojkarna. Jag, Elin och Helena var universums bästa hejaklack. Killarna spelade i stora arenan så då sa vi att: "va synd, då kan vi ju inte skrika!" Men icke sa nicke, vi vrålade och klappade ändå, lite smått uttittade dock. Måste även tillägga att elin var dunderklapparN, och det försökte hon få fram hela tiden. Sista matchen vi kollade på var agnes match. Då var linnea larsson väldigt pågång i början med indianskrik och klappningar men det rann ut i sanden. Lilltjejen framför höll för öronen..  Det blev även bestämt att det är en duell på gång mellan bosse och helena upp för ribbstolarna i torsbo, det lär bli spännande!
Det var faktiskt väldigt kul att tillbringa dagen i skövde, dock väldigt tråkigt och sorgligt att vi inte spelade själva..

Några personliga kommentarer till elin och helena:
- daim
-100 poäng, eller?
-hepp
-bildansen
m.m m.m

RSS 2.0