fredag/lördag

dags för två dagar då.

Fredag: Träffade stoffe lite men sen skulle han spela match klockan sex. Hemma hade vi gäster så jag åt LITE mat och LIIIIITE efterrätt och sen åkte jag till Elin. Väl hemma hos elin kom jag, hon och hanna inte riktigt på något att göra men sen drog vi på hits for kids 2 och gjorde en fenomenal dans. Koregrafin var ganska krävande men vi fixade det tillslut. Elins mamma var imponerad till tusen!

Lördag: Gick upp SJUUUUU för att åka till skövde med elins mamma&pappa, elin och helena. Det är ju nämligen skadevi cup där nu och vi är inte med, väldigt sorgligt. Den första matchen vi kollade på var elins systers lag. Dom förlorade och spelade inte alls bra, dom hade inte gnistan liksoom! Efter detta kollade vi på båda 94tjejernas lag, agnes lag en gång till, och a-pojkarna. Jag, Elin och Helena var universums bästa hejaklack. Killarna spelade i stora arenan så då sa vi att: "va synd, då kan vi ju inte skrika!" Men icke sa nicke, vi vrålade och klappade ändå, lite smått uttittade dock. Måste även tillägga att elin var dunderklapparN, och det försökte hon få fram hela tiden. Sista matchen vi kollade på var agnes match. Då var linnea larsson väldigt pågång i början med indianskrik och klappningar men det rann ut i sanden. Lilltjejen framför höll för öronen..  Det blev även bestämt att det är en duell på gång mellan bosse och helena upp för ribbstolarna i torsbo, det lär bli spännande!
Det var faktiskt väldigt kul att tillbringa dagen i skövde, dock väldigt tråkigt och sorgligt att vi inte spelade själva..

Några personliga kommentarer till elin och helena:
- daim
-100 poäng, eller?
-hepp
-bildansen
m.m m.m

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0