slippa städa?

min bror är himla söt ibland. För er som inte vet har han blivit pengaberoende, han har tillochmed börjat köpa aktier och grejer! :O Iallafall.. vi pratade om hur mkt jag kommer tjäna i månaden..

Linus: Men skojar du! Då måste du ge mig!
Linnea: Glöm det!
Linus: Men om vi gör såhär! Jag städar ditt rum och får lön för det!
Linnea: Hur ofta?..
Linus: Varje gång jag går förbi ditt rum och ser att det är stökigt!
Mamma: Men Linus, det kommer bli ett heltidsjobb!
Linus: Jävlar ja.. jag kommer inte hinna vara med mina kompisar mer..

Nu är det iallafall bestämt att jag ska tänka igenom erbjudandet, det här kommer att kosta mig 100 spänn i månaden, alltså 25 i veckan.. Får som sagt tänka över saken, det är ju ett heltidsjobb! Hahha.

Idag blir det plugg med elin och sen träning 20.45, pözzzzzzzzz

sunday

startade dagen underbart, skulle börja jobba 11 och vaknade i god tid för att kunna ta en härlig dusch. Precis när jag kom ut duschen med håret åt alla håll utan att ha ätit eller nåt säger min söte bror: Linnea, du vet att du börjar om fem minuter va!?
Lite panik! Kom inte jättesent iallafall... Jag kom precis på att jag nog inte har skrivit om jobbet än. Jag har nämligen börjat som telefonförsäljare förstår ni;) Det är skitkul och det går faktiskt ganska bra!

Efter jobbet träffade jag min alexej. Vi var i mitt rum och sjöng så högt att Linus knackade i väggen, haha! Som jag redan har skrivit om är "if i were a boy" tävlingslåten, vi tävlar varje dag! Jag vinner jämt! hihihi..

Jag längtar till NO-provet på fredag för jag älskar NO så mycket:) Hoppas någon håller med mig! Genitik är ju bara såååå intressat.

Jag skrev något om att daniel skulle få blåmärken av elin, jag hade rätt! Här är beviset!

Daniel säger:

jag har massa rivsår över armarna..

Daniel säger:

å ett blå märke

linnea, säger:

hahaha

linnea, säger:

det var inte jag, jag stod bara för gansterslagen!

Daniel säger:

det var elin pelin


Bild: Tagen när Daniels belöning för hans utföranden på tåget utdelades under gårdagen. Som ni ser ser han otroligt lycklig ut och kollar överlyckligt på femtiolappen i handen.

aaah! somilainen!

haha så sjuk dag.. Dreamteam i gbg kan bara sluta på ett sätt, knazigt!
Det fanns många höjdpunkter, några av dem har vi här:

Kebabletandet
Vi skulle äta schebab och var på jakt efter en restaurang en stund, och efter ett tag hittade vi en som verkade bra. Jag gick in först men alexej drog tag i mig och sa på fullaste allvar: "Här kan vi inte äta! Det är för fint! Man får aslite mat då!" Daniel flikar in med: "Vi kan ju inte äta hos en svenne! Det ska vara en hårig jävel som petar sig i naveln och är asäcklig!! Var hittar man en sån?" Alexej fortsätter med: "Man måste äta fint på en sån restaurang! Man kan inte äta som vi brukar göra Daniel! Dom kommer kasta ut oss om vi äter så!!" Dessa gossar.. Det slutade med att vi fick bege oss iväg och leta upp en ny restaurang..

Somilainen
När vi väl hade hittat en restaurang som passade gossarna hände det även lite störda grejer där. En smårolig sak var att det var dyrare än på "lyx-restaurangen" haha. Men iallafall, när vi väl tagit plats springer en tjockis in och skriker SKITHÖGT: "AAAAAAAAAH SOMILAINEN!!" och dunkar "Somilainen" hårt i ryggen! Så sjukt kul! Hans skrik ekade över hela restaurangen! Hahaha.

Jaaaaah!
Vi gick på stan och gik förbi en tant som stod och pratade om något viktigt och intressant verkade det som, eftersom alla stod knäpptysta och lyssade ivrigt. Helt plötsligt klappar Daniel och skriker JAAAAAH! skithögt! Alla glodde som fasen. Hahaha.

Det var nära!
Vi gick på stan och en liten kille kom och gick mot alexej och fortsätter bara gå. När de nästan krockar säger han: Det var nära! Som om alexej skulle bli livrädd, ungen gick ju typ i sexan! Hahaha. När ungen gått förbi vänder han sig om och säger: Jävla svenne! Hahaha, så frääääck!

Kom igen allihopa! Nu shakar vi loss!
På tåget frågade Daniel Elin: Vad får jag om jag ställer mig upp och skriker något? Det slutade med att det bestämdes att han skulle skrika: Hej allihopa! (paus) Nu shakar vi loss!! För detta skulle han få femtiokronor var av mig och Elin. Han gjorde detta men glömde pausen så han fick bara femtio sammanlagt! Har detta på film!

Tack för en grymt härlig dag m8'z, ni är grymma!

gbg

idag drar världens bästa crew till göteborg! Ska bli himla trevligt, och den stora frågan är; Hur många blåmärken kommer daniel få en elins karateslag? Det som lever och orkar räkna får se! Ha det bra här hemma in DA HOOD!


rorororo


som sagt, kvällen tillbringades med elin, alltid lika trevligt! Vi laddade inför spättaN och sjöng på danska, vi var jättebra:) Vi svepte även pizza och Honey för tiotusende gången, men det är lika bra varje gång! Vi är kära i lillungen, och det vet vi att du också är person;)

Nu blire till å dunka lite musik och sedan krypa till kojs, puss på er!

fridayy

mums på helg!

Den här veckan har varit lugn, vi har mest hållt på med vår teater. Ska inte avslöja för mkt, men jag kan avslöja att den kommer att innehålla det mesta, blandannat en sexscen mellan gamlingarna Agda och Sture (jag och månsson). Det kan bli hur hett som helst! Hahahaha! Men nu är vi på gång med manuset iallafall, nästan klara:) Spännande att se hur detta slutar..

Sitter just nu och lyssnar på gyllene tider och filosoferar, ska snart till elin och mysa med henne<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Kanske blir strandgatan senare, pizza med gulliz är iallafall planerat!

Vill bara slänga in ett grattis till owe som galopperade förbi en 20åring i jakt på en bil, grattis owe!

ha det bra!

UNDERBAR VINST, IGEN!

grymt grymt grymt bra! KFUM A-flickor gör det igen, med storm! Tredje vinsten på raken nu!

När vår vinstperiod startade för tre matcher sedan mot serieledarna för tillfället, svanesund, tänkte folk att det väl mest var tur. Även efter vår förra match mot åmål blev vi kanske inte hyllade som världsmästare eftersom åmål var ett betydligt sämre lag, men idag slog vi höfers som leder serien! Den som säger att vi har tur nu får nog tänka efter lite! Det här betyder bara en sak, vi har blivit bättre! Vi har faktiskt blivit riktigt bra, synd att vi inte startade säsongen såhär bara.. Känns riktigt bra med tre goa vinster nu inför efterlängtade rödspättan. Okej, nog med handbollssnack nu, men jättebra spelat allihopa!

Datorn fungerar bra, knapparna knastrar lite underligt bara men annars ingen skillnad. I'm back guys!

TILLBAKA

rätt kul att ha tappat typ alla sina 3653393629648 läsare, men sånt är livet:(

Som ni har märkt har jag varit borta ett tag, och det beror ju som sagt på att datorn har varit sönder och att jag inte har orkat sno andras datorer! Tillbaka nu iallafall, och sätter igång ikväll (om ni har tur) med ett seriöst inlägg. Ska försöka slänga in lite bilder också..

PUSS

VINST

började dagen med att gå upp NIO och sedan fara iväg till alexej en stund efter det, alltid lika mysigt<3

Som sagt bar det alltså av till åmål idag för att spela handbollsmatch. Vi var grymt taggade och jag, frida, elin och helena langade partybilen hela vägen! Väl framme var på riktigt på g. Vi började med en egentligen inte helbra första halvlek, vi kunde vart hårdare i försvaret och velat lite mer. I andra halvlek däremot var vi grymma! När andra halvlek började stod det lika, men matchen slutade 15-23, ganska grym upphämtning vaa? ;)  Riktigt kul att spela nu förtiden, trots att det egentligen inte går så värst bra för mig. Anfallet gick inte alls bra för min del, men tog några bollar i magen i försvaret iallafall, alltid något;)

På vägen hem var det mer party än någonsin! Vi körde "we are the champions", goa versionen, och skrek några varv genom hela åmål! Så coola! Vi trodde typ att vi hade vunnit rödspätte eller nåt! Haha här är länken till spotify,  tänk känslan att ha vunnit rödspätte och den här spelas direkt efter finalen, SHIIEEET. Underbart.. man kan ju få drömma:)
http://open.spotify.com/track/7yrrtTBRL0RFJOrRly4mzL

ha det fint!


fredag

sitter återigen på linus stekardator med linus stekarlurar på mig, jag är såå ball! Ballast i stan..

vi hade nationella idag! Jag vet inte riktigt hur det gick, men inte katastrof ialafall och det känns ju skönt. Nu är det inte otroligt många nationella kvar att oroa sig för, och det känns ännu skönare.

Ibland undrar jag om jag är tönt. Ni vill nog helst inte veta vad jag gör just nu, men jag berättar ändå! Jag sitter och råpluggar in texten till If i were a boy! Anledningen är den att det är den ENDA, och då menar jag verkligen enda låten alexej kan bättre än mig. Eftersom man är tävlingmänniska måste man alltså lära sig den.. Haha tönt är vad jag är.

Idag vet jag inte vad som händer, men ska träffa älsklingselin iallafall! Imorgon är det match mot åmål, och jag är fett taggad! PUSS

mog1

sitter nu på linus söta dator och steker som aldrig förr. Min humor är inte att leka med! Tur att jag har min väninna elin med samma humor iallafall! Vi var nyss hos elin och dansade till blandandra Vandraren och Daddy cool med lite speciella danssteg, ni som går i vår klass kan gissa er till vilka.. Vi har iallafall grymt coola!

imorgon ska jag på kurs i sju timmar, önska mig lycka till! jag ska bli världens bästa telefonförsäljare (efter bone såklart, hon är kingeN)
PUSS

sho bre

jag får passa på att skriva nu när våran fetmadator ändå är igång, den dör typ en gång i minuten.

Min dator är fortfarande puts väck, och det gör att mina inlägg kommer komma mer sällan, eftersom den här datorn som sagt dör jämt. Jag ska försöka skriva lite mer intressant har jag tänkt, och inte bara räkna upp allt jag har gjort på dagen, vilket jag tycker är så grymt tråkigt att läsa själv.

Jag kan ju börja med att berätta att jag har skaffat mig ett arbete! Jag är numera telefonförsäljare, ska bara gå en kurs imorgon och efter det kan jag börja sälja. Jag är faktiskt riktigt taggad:)

Jag har blivit shoppinggalen, och det passar alltså bra med ett jobb nu eftersom mina stålar bara flyger iväg känns det som. Förr var jag en rik dam med fullt med kosing i handväskan.. men nu.. OPS.. Eftersom jag antagligen behöver inhandla en dator behövs pengarna ännu mer!

Det är fint väder idag! Det ska jag och elin elchock fira med en moppetur, som förr i tiden. Vi är så stek att det är sjukt..

sur

jag är riktigt jävla pissigt sur, och det är inget skämt. Idag är det seriöst min otursdag. Först var det otursdag på ett roligt vis eftersom jag ramlade i trappan och dödade en livräddningsgubbe, men sen var det otursdag på ett tråkigt dag när jag pajjade min dator.

Jag satt vid köksbordet och smidig som jag är välte jag ut hela mitt glas över min älskade dator (bäste vän). Jag tror inte att ni förstår vilken stor grej det är, men stor ären! Alla våra thailandbilder ligger nämligen på den, och ingen annan stans! Det ligger även en massa andra underbara bilder. Men det nästan värsta är att den jävla svenskan också ligger där! Ni vet den jag har skrivit om, med alla konstiga frågor, den uppgiften på typ 5 a4 ligger där och ingen annan stans, och jag är superglad. Men ni hinner jag inte skriva mer, sitter på elins dator! skriver igen sen när min dator är tillbaka, eller nåt, PUSS

VAAAAAAAD?

ibland undar man vart världen är påväg..

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1443265/get-misstankt-for-vap


PUSSPÅER


söndag

.. och då var helgen slut. Skola snart och man är alltid lika sugen! JIHO!

Igår var jag ju som sagt i Båberg och stekte. Det var verkligen jättekul! Fint väder, vi sålde fina och bra grejer och vi kunde åka hem fyra timmar för tidigt eftersom vi hade sålt allt! ... VI SÄGER SÅ!! Det regnade och snöade och vi stod utomhus. Nästan alla stod inne men vi fick en uteplats. Alla andra som stod utomhus hade tak, förutom vi.. Så där stod vi och sålde skitgrejer i 6 timmar, MEN VAD GÖR MAN INTE FÖR ATT STÖJDA KLASSEN!

Efter detta åkte jag och elin och kollade på u-laget, och sen åkte jag och alexej ut till överby. Det blev ett par låga vita converse för min del:) Resten av dagen tillbringades hos bästa stekarn.

Idag for jag 12.06 ut till överby med elin eftersom bruden snart fyller år och måste spana presents. Jag inhandlade en tröja. Efter överby kollade vi på a-pojkarna, och där blev det vinst! Efter det var det dags för fysträning på sportlife, och nu sitter jag här. Jag blir förgiftad eftersom pappa steker plast i ugnen, jag orkar inte förklara varför..

GODNATT

heeelg

då var denna helvetes veckan över och jag är gladgladglad! Det gick bra på nationella, bra på NO'n, jag tror det gick bra på tyskan, SO'n och svenskan är framflyttade! YES! Nu är det inte så många helvetesveckor kvar, och man längtar till skolavslutningen en aning. Trots jobbiga skolan steker livet ändå på rätt bra just nu.

Imorgon är en stor dag. Linnea Larsson ska göra klass 9A en tjänst. Linnea Larsson med kompanjoner ska vara i Båberg klockan åtta och medverka i en loppmarknad. FÖR DET FÖRSTA: klockan åtta. FÖR DET ANDRA: loppmarknad. FÖR DET TREDJE: Båberg. FÖR DET FJÄRDE: lördagmorgon. MEDDELANDE TILL ÖVRIGA KLASSKAMRATER: nästa gång är det er tur! Hoppas ni måste vara där klockan 7 och att det är en tvådagarsloppis..

Idag har jag först spelat med "mina grabbar". Vi har två grymma låtar nu så det känns fint. Efter det bar det hemåt för tårtkalas, min broder är ju numera fjortis. Där befann sig släkten och det är alltid lika livat! Mina kusiner kan vara världens sötaste! Efter detta umgicks jag med alextjej, PUSS PÅ DIG

tack å hej! Hälsa på imorgon i Båberg, jag finns där till 2.
Jag säger som Jamil: KANSCHE ÄR DO MIN TJEJ? *blink*

nationella!

rätt chill dag idag, glassade mest runt! Hände inte så mkt mer än att vi fick reda på nationella i svenska! Jag blev faktiskt riktigt nöjd:)

Jag måste vara datorberoende. Vårt internet funkade inte igår och jag kände mig fullständigt handikappad och helt off. Jag borde verkligen skaffa mig ett liv! Jag sitter vid min söta dator hela dagarna, och gör knappt något annat. Måste skärpa mig vare sig jag vill eller icke..

Idag blir det bara tyskaplugg (SVENSKAINLÄMNINGEN BLEV FLYTTAD!!!). Jag har faktiskt rätt bra koll på tyskan nu, så jag tror inte att jag dör av ansträngningen, fast man vet ju aldrig.. Lite senare blir det träning, är inte sugen alls men får väl kriga. Just nu vill jag bara ha vår, värme och en kebabtallrik!

tisdag

då har ännu en underbar vecka börjat! Just nu är det så mycket att jag inte vet vad jag ska ta mig till! Fast egentligen gör jag nog allt större än vad det är, men ändå.. Denna veckan ska en läsjournal på en bok in, och det är så konstiga frågor att jag inte vet vad jag ska göra! Några exempel: "Välj en scen i boken och sätt musik till den. Förklara vilken musik du valde och varför den passar in. Vilka känslor hjälper musiken till att förstärka?" och " Beskriv temat i din bok och försök formulera den i en mening. Skriv en kort dikt på bokens tema och använd din mening som rubrik." Hur normala frågor är det? PUST.. Vi har även fetaste tyskaprovet på fredag.. Jag jublar..

Idag blir det till att plugga, sen ska jag träffa alexej lite och efter det blir det träning. Ha det


HÅRDNINGAR

den här kvällen har jag som sagt varit med elin, och det är alltid lika, vad ska man kalla det? SPECIELLT. Det kan bero på att vi är lite speciella.. Bevis på detta är dessa sexiga bilder, dock inte tagna idag. Vår medhjälpare och vän på bilderna är sköldiz som jag har skrivit om i ett tidigare inlägg, NJUT!
älskar dig elin



RSS 2.0