aaah! somilainen!

haha så sjuk dag.. Dreamteam i gbg kan bara sluta på ett sätt, knazigt!
Det fanns många höjdpunkter, några av dem har vi här:

Kebabletandet
Vi skulle äta schebab och var på jakt efter en restaurang en stund, och efter ett tag hittade vi en som verkade bra. Jag gick in först men alexej drog tag i mig och sa på fullaste allvar: "Här kan vi inte äta! Det är för fint! Man får aslite mat då!" Daniel flikar in med: "Vi kan ju inte äta hos en svenne! Det ska vara en hårig jävel som petar sig i naveln och är asäcklig!! Var hittar man en sån?" Alexej fortsätter med: "Man måste äta fint på en sån restaurang! Man kan inte äta som vi brukar göra Daniel! Dom kommer kasta ut oss om vi äter så!!" Dessa gossar.. Det slutade med att vi fick bege oss iväg och leta upp en ny restaurang..

Somilainen
När vi väl hade hittat en restaurang som passade gossarna hände det även lite störda grejer där. En smårolig sak var att det var dyrare än på "lyx-restaurangen" haha. Men iallafall, när vi väl tagit plats springer en tjockis in och skriker SKITHÖGT: "AAAAAAAAAH SOMILAINEN!!" och dunkar "Somilainen" hårt i ryggen! Så sjukt kul! Hans skrik ekade över hela restaurangen! Hahaha.

Jaaaaah!
Vi gick på stan och gik förbi en tant som stod och pratade om något viktigt och intressant verkade det som, eftersom alla stod knäpptysta och lyssade ivrigt. Helt plötsligt klappar Daniel och skriker JAAAAAH! skithögt! Alla glodde som fasen. Hahaha.

Det var nära!
Vi gick på stan och en liten kille kom och gick mot alexej och fortsätter bara gå. När de nästan krockar säger han: Det var nära! Som om alexej skulle bli livrädd, ungen gick ju typ i sexan! Hahaha. När ungen gått förbi vänder han sig om och säger: Jävla svenne! Hahaha, så frääääck!

Kom igen allihopa! Nu shakar vi loss!
På tåget frågade Daniel Elin: Vad får jag om jag ställer mig upp och skriker något? Det slutade med att det bestämdes att han skulle skrika: Hej allihopa! (paus) Nu shakar vi loss!! För detta skulle han få femtiokronor var av mig och Elin. Han gjorde detta men glömde pausen så han fick bara femtio sammanlagt! Har detta på film!

Tack för en grymt härlig dag m8'z, ni är grymma!

Kommentarer
Postat av: elinpelin

haha sjukt kul ;)

2009-03-29 @ 17:53:17
URL: http://e
Postat av: Suomi-danne

haha kul...^^ kul å mobba elin

2009-03-29 @ 22:51:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0