men tjenixen

Det är helt sjukt. Förr satt jag och förberedde mina bloggar och sparade olika saker och tankar som utkast hela tiden. Jag skrev på bloggen all the time. Man kan ju lugnt säga att det inte sker lika ofta längre och nu när jag väl skriver kommer det inte handla om något vettigt ändå.

Jag och elin kollade på "the freedom writers diary" idag, för mig var det andra gången. Jag måste säga att det är en sjukt bra film! Jag fällde allt några tårar, och det händer inte ofta till filmer! NAAT. Den här filmen är ett filmtips på hög nivå asså, synd att bloggen inte håller samma nivå just nu. Hoppas att jag får tillbaka stinget snart, tills dess, take care! CYA

sur

idag är Linnea sur. Sur på allt nästan. Sur på vädret. Sur på att hon har så ont i halsen så att hon inte ens kan svälja och att det är match mot ÅMÅL idag. Sur på att allt inte kan vara som på High School Musical 3. Sur på att höstlovet inte är längre än en vecka, m.m.

Såg alltså High School Musical 3 med elin igår. Det var sjukt hur bra den var! Så gullig, men ändå inte för gullig att den bara blev töntig, utan helt lagom gullig. Jag rekommenderar verkligen ALLA att se den!
När man kom ut från bigrafen var det som man kom till verkligheten igen. Den regnade och var kallt och alla såg sura ut. Det var ingen som körde en liten spontandans i allén eller sjöng en liten sång för sin älskling. Allt var grått och trist igen. Jag vet inte hur mycket jag hade kunnat ge för att leva i den filmen för ett tag. Så fort den händer något drar alla en liten dans tillsammans och är glada och skuttar runt, kan det bli bättre? Det jag försöker säga är att filmen var grymt bra!

Just nu önskar jag att knäckehäxan kan komma och rädda mig från min sjukdom, eller nåt. Ni fattar inte hur mycket jag har längtat till matchen idag, helt sjukt! Taggad som fasicken är jag också! Åå va sur jag blir! Även om jag kan va med kommer jag ju spela som en kratta ändå, men vad gör man inte för laget, de skulle ju inte klara sig utan mig, tihi!

Men nu ska jag pysa, ska ta tempern, önska mig good luck! CYA


samhäll?

har varit på gymnasiemässa idag. Det betyder folk överallt och beslutsångest-lukt. Själv har jag nog bestämt mig för samhäll. Vet dock inte vilken inriktning än, kanske språk. Det finns så många andra saker jag skulle vilja gå, estet musik verkar SKITKUL och det verkar media också, men det känns inte som jag får ut lika mycket av det. Det får allt bli samhäll för min del.
När jag gick runt där tänkte jag på att alla kommer splittras. Alla mina kompisar kommer gå åt olika håll. Det känns väldigt tråkigt för att med tanke på att eftersom man måste plugga är den enda stunden man kan träffas i skolan nästan, så har det varit det senaste iallafall. Tänk nu då när vi kanske inte ens kommer gå på samma skola! Okej, det kommer komma massa nya vänner men ändå, lite tråkigt måste jag säga.

Nu ska jag snart iväg till älvhögsborg igen med mor&far och efter det är det uppspelnings-grej;) hahahaha, kommer gå suveränt hörde jag en fågel viska i mitt öra! CYA

arg

Mina vänner är väldigt sura på mig för att jag är lite inaktiv här så nu ska jag bannemej skriva! Om ni undrar varför jag inte har skrivit så är det för att jag är halvdöd. Allt dödar mig typ lite i taget. Skolan är det största mördaren. När man är i skolan tänker man på skolan. När man är hemma tänker man på skolan. När man är på träning tänker man på skolan. Okej nu fattar ni vinken! Man tänker på skolan HELA TIDEN. Det räcker alltså inte med att man behöver plugga, energi försvinner ju också just för att man tänker på att man måste göra läxor hela tiden.

Just nu är min favorit-låt-text "Another brick in the wall" med pink floyd, eller ni kanske mer känner igen den om jag säger att den börjar "we don't need no education", för det känns som att det är sant! Vem behöver kunna räkna ut en sida på en triangel eller kunna vilken ordklass "springa" är när man är vuxen? Kanske om man ska bli lärare eller nåt men inte annars. Har ni sett musikvideon till den låten? Barn går på rad och ramlar ner i en köttkvarn och blir köttfärs. Känns det inte lite så ibland? Det tycker jag.

Jag har inget liv heller. Det jag gör är äter, pluggar, sover, pluggar, tränar, pluggar och sitter vid datorn. Men man hinner ju verkligen inte med något annat! Det är helt sjukt. Ändå får man knappt något gjort känns det som och varje dag känns likadan. Men alla barn, snart är det höstlov! Det ska bli underbart att vila upp sig lite och det behövs verkligen!

Det tar försöker säga är att skolan tar död på en, men förhoppningsvis i mildare grad än att man blir köttfärs.

Förlåt för ett argt och tråkigt inlägg, men sånt är livet. Imorn ska jag skriva om någon annan sak jag är arg på, längta inte för mycket! CYA AND T4K3 C4R3

syslöjd<3

idag var det matteprov<3. Först a-delen första lektionen, sedan var det dags för elevråd. Fröken ordförande gjorde ett underbart jobb, eller ej, haha. Efter det hade vi engelska och den lektionen satt vi mest av kändes det som. Sen innan lunch var det dags för b-delen. För er som är lite smått efterblivna är det den SVÅRARE delen. Var lite smått nervös men det var bara fyra tal. De tre första gick bra men det sista var sjukt svår. Var tvungen att vrida och vända på hjärnan typ sju varv innan jag kom på det. Sjukt stolt att jag kom på det, haha. Sen var det lunch.

Efter lunchen var det dags för den världsberömda syslöjden. Det är nåt speciellt med den salen, så fort tjejerna i klass 9a kliver över tröskeln förvandlas de till skönsjungande bergsgorillor. Alla sjunger och pratar gamla minnen hela tiden. Så var det även denna gång. Längst ner i hörnet satt jag, Frida och Elin och var på gång. Jag och Elin sjöng mest och det var inte direkt tyst och vi fick några onda blickar av Margareta. Efter ett tag sprack det och duktiga vi åkte ut i korridoren. Inne i salen hade även person kommit igång. Frida sjöng: "DU EEE MIN MAAAN!" för full hals och person mimade. Margareta blev rasande och pekade argt på person och sa: "NU ÅKER DU UT!!" Person kom ut till oss och "duktiga" frida satt kvar där inne. Efter en stund gick vi in igen och sa att vi hade lugnat ner oss. Frida började sjunga så fort vi kom in och Margareta bara log åt henne. Då blev de utskickade busarna sura. Efter ett tag kom även vi igång igen och Margareta suckade bara. Okej nog pratat om syslöjden.

Efter skolan åkte jag och frida till stan en liten stund och den skulle jag iväg på TMI. Sista gången innan uppspelningen nu, hjälp..:P
Dagens planer är att familjen Tallberg kommer hit och äter och efter maten ska jag, frida och elin hem till frida och kolla på film eller nåt. Ska bli kul att va med dessa unga damer igen, det var ett tag sen nu! Men ska dra, CYA!


Störd dag

den här dagen har varit helt konstig i skolan. Alla har varit helt knäppa, hela dagen. Förutom att alla bara var allmänt utvecklingstörda hände lite olika skojiga saker. På svenskan lyssnade vi på en text och det var helt knäpptyst. Plötsligt hördes ett brak längst bak i klassrummet. Hela klass 9A vände sig nyfiket ner och fick till sin förtjisning se simon ligga nere på golvet efter en "väga-på-stolen-lite-för-mkt"-incident. Det blev helt tyst och alla kollade på varandra men efter ett tag sprack det. Alla skrattade så tårarna sprutade typ, iallafall jag, tillochmed linda skrattade!

Senare på svenskan skulle vi skriva på våra PRAO-rapporter men det gick väl sådär. Vi satte på stereon på LÅG volym först men sen kom On and on med Agnes och vi ville rocka loss så vi sa till Linda att vi skulle ta lite paus och höjde till högsta volym typ. Alla partade loss! Okej.. kanske inte alla men. Vi brände av några discodängor. Jag satt även och sjöng känslosamma låtar till veronika och valbone med veronikas hand som mikrofon, mycket vackert.


På tyskan var det också lite roligt. Vi skulle lyssna på en tysk låt. Det började med att Frida skakade med sina nycklar i takt och efter ett tag började även Kalle slå på bordet i takt. Jag och Alexander hoppade också in i orkestern och det slutade med att Kalles, Davids och Alexanders bord dunkade i golvet och mina och Fridas nycklar skakades högt. Sejfo bara skrattade! När orkesternumret var över kom Natalia och knackade på, hon hade nämligen spanska i klassrummet under! Sejfo blev helt seriös och sa att det aldrig skulle hända igen och att det hörde till låten. När Natalia gick ut skrattade han bara igen och sa att vi skulle lyssna på låten nästa lektion också! Inte konstigt att dom hörde oss, förra året när spanskan var över oss klagade vi när dom flyttade stolarna, haha.

Jag känner att det blev ganska mycket skola i det här inlägget, men det tar inte slut här. Nu måste jag nämligen plugga förstår ni! Matteprov imorn, musikinlämning på måndag, hemkunskapsprov på onsdag, svenskainlämning och engelskaprov på torsdag, underbart. CYA


skolkort=blä.

nu var dagen här, dagen då skolkorten var hemkomna! Detta som skulle bli den bästa dagen i mitt liv blev nicht so gut, rent ut sagt f.ö.r.s.k.r.ä.c.k.l.i.g. Enskilda kortet ser jag ut som en anka på, helt ärligt. Men det spelar ju egentligen ingen större roll, har ändå tvingat mamma att skicka tillbaka varenda kort ögonaböj. Klasskortet däremot, å nej. Jag ser ut som den största fjortiser i stan, plus att jag står i mitten och har huvudet uppåtlutat eller något så jag ser helt skev ut. Ser även ut som jag är hur sur som helst. Nu i nian när man skulle se ut som en sexbomb! Alla andra kort kan slänga sig i väggen, det är nians kort som räknas! Aja, då blir det väl till att se ut som en sexbomb på spexkortet istället, haha eller inte! Men fy, nu ska jag tröstäta lite bullar,hejs! CYA

å ma gaad

helt onödigt inlägg det här men jag var tvungen, i mitt förrförra inlägg läste jag nämligen att jag hade skrivit filisoferade flera gånger, fattar inte vad som flög i mig. Linnea Larsson vet alltså att det heter filosofera. Fattar inte att detta hemska kunde hända! Jag som brukar klaga på att andra inte kan stava i sina bloggZ. Okej, slut på nördinlägg, nu ska jag fortsätta plugga! hahaha;) ha det fint! CYA

suriZ

Jag tar tillbaka det jag skrev igår. Det går rent ut sagt SKIT i handbollen. Så dålig stämning idag, men den största frågan är: hur kommer det sig att det aldrig är dålig stämning när vi delar upp oss? Say no more..
Idag kommer det inte bli något långt inlägg för jag är bara sur. Sur på allt, skolan, handbollen, vädret, kungen (det där var förstås ett skämt <3<3<3<3<3<3<3) m.m m.m.
Dagen till ära har jag gjort nada, bara tränat och nu blir till till att plugga efter att jag har duschat, men det lär inte hända på ett tag.
Om ni skulle gå förbi mitt hus idag, ring på och gör en trevlig dans! Det behövs just nu. Ta hand om er! CYA

linneas hjärna filisoferar

just nu sitter jag och filisoferar så bered er på ett grymt seriöst inlägg.

Satt som sagt och filisoferade och kom fram till att livet är rätt gött just nu, det mesta flyter på galant! Det är skitbra mellan mig och stoffe, handbollen går ärligt talat suveränt just nu och livet leker bara i största allmänhet. Men helt plötsligt under min hjärnaktivitet poppade något upp, nämligen ZKOL4N. Precis när jag tänkte att allt var gött var det som om någon liten tomtenisse med stora glasögon och en bok i handen klappade till mig i huvudet och sa: "MEN LINNEA! DU MÅSTE JU PLUGGA NU, DET FÅR DU INTE GLÖMMA!"

Det känns som att denna lilla tomtenisse alltid poppar upp när han är mest ovälkommen, är det inte så? När man tänker att allt är bra, då måste tomten titta upp ur sitt hål och säga att nej du får inte tänka att det är bra! och då kommer man på något som gör att allt inte är så underbart längre. Det jag försöker förklara är att alltid när något är bra hittar vi något dåligt.
Varför kan man inte bara få känna att allt är galant utan att nissen ska hälsa på?

Hoppas att ni förstår hur jag tänker, annars har ni ju iallafall något att skratta åt! CYA


smartast i trolliZ

börjar med gårdagen.
Började med att jag var med stoffe en stund och det var hur bra som helst, jag älskar dig mest av allt stoffe det vet du! Efter jag hade varit med stoffe skulle jag iväg på kräftskiva till mammas kusin. Hade lite brådis eftersom jag ville va hos stoffe så länge som möjligt. Var alltså lite stressad när jag kom hem och sprang runt i hela huset. Skulle fixa håret och sprutade volymspray i håret och gjorde något annat under tiden. När jag sedan sprutade "volymspray" i håret igen märkte jag efter några sprut att det var visst något annat, det var nämligen foundation! Hade alltså en stor brun fläck i håret och var tvungen att sätta upp det. Så typiskt linnea larsson.

Väl på kräftskivan skulle jag och linus åka tidigare hem för maria skulle ändå hem. När vi väl hade kommit dit kändes det som vi knappt hann ta av oss ytterkläderna innan vi skulle åka hem igen. Det var lite tråkigt men det hade nog inte varit så jättekul att stanna hela kvällen.

När jag kom hem anlände little miss elin för hon skulle sova hos oss. Vi satt och skråla ett tag och sen gick vi ut på promenix till hemmakväll och köpte godis. Sen hälsade vi även på person/stroh/månsson/nordin gänget en stund. Efter de satt vi och pratade typ hela natten kände det som, riktigt trevligt för det var ett tag sen!

idag:
Gick upp klockan nio för att jag skulle sälja tidningar, underbart med tanke på att jag var uppe en stund igår. Efter det gick jag och la mig direkt och sen gick vi upp typ klockan tolv. Efter frulleN satt vi och skråla igen, grymt kul! Kan inte ens förklara vad det roliga var för ingen kommer fatta ändå, men kul var det! Videorna kommer kanske upp där ni minst anar det! Just nu sitter jag och gör so som ska vara klar på tisdag, underbart. CYa!


hallådär.

idag har det varit en ganska lugn dag. Började halv nio som vanligt och då var det morgonmöte i fredagssofforna. Efter det var jag med Susanne på familjeavdelningen. Gick även runt och pratade lite med alla. Sen till halvelvakaffet hade jag med mig morotstårta och det var minst sagt uppskattat! Fick rejält med plus i kanten där! Fick utöver pluset även ett lasersvärd, haha, användbart som bövelen! Fick sluta tidigare så jag slutade 11 för dagen.

Då drog jag iväg till mina undersåtar och lämnade herbie till lyckligasoder. Pratade även med dessa geeks en stund och sen åt även jag och mamma där.
Efter detta hade jag TMI igen. För er som inte vet det är det typ en "grupp" fast med lärare som spelar tillsammans. Just nu spelar vi Mr Crowley med Ozzy Osbourne med Linnea Larsson på elgura och sång, hur cool är man inte? Även uppspelning snart, det kan bli, vad ska man säga, intressant..

Idag har jag mest suttit och skrålat och spelat in och skrattat åt det, haha, kan inte låta bli!:P Gitarren i mitt hjärta lix:) Nu ska jag kanske dra bett4N till person lite om jag orkar, CYA!

den stora dagen, hah

Idag har det varit en stor dag för Linnea Larsson, kanske den största någonsin. Linnea har nämligen denna dag skådat ers majestät konungen i egen hög person. Han var gudomligt vacker, hade ett hår av renaste guld och.. nej nu räcker det!

Jag kom till TTELA och det började med morgonmöte som vanligt och efter det åkte jag, en fotograf och en reporter till nossebro av alla ställen för att spana in kungen en aning. Essunga kommun hade nämligen 25års jubileum förstår ni! Kungen och Silvia åkte runt till lite olika ställen i kommunen och alla följde efter. Det var grymt coolt och nu är jag typ coolast i trolliZ. Pappa sa tilochmed att han såg min jacka på tv!, han såg inte mig, han såg min jacka, haha.

Träning varte idag också. I början gick det bajsdåligt men efter ett tag gick det väldans bra helt plötsligt, lite skumt det dära.. Handbollen är grymt rolig nu för tiden! För ett tag sen orkade jag knappt pallra mig till träningen, men nu längtar jag nästan! Okej, kanske inte fysen men.. det kommer väl nån gång får vi hoppas!

Sista dagen på TTELA imorgon, det ska faktiskt bli lite sorgligt! Har varit grymt roligt! Har ju som sagt tillochmed fått träffa ers majestät konungen, kan det bli bättre, LIX!? Blir å ta med tårta imorgon som den duktiga unge fröken jag ändå är innerst inne. Nu ska jag återgå till mina vänner på msn, det plingar så hiskeligt i denhäringa datormaskinen förstår ni! Ha't fint, CYA!

PERSON, JAG SKRATTAR FORTFARANDE..

Jag och bettan drog alltså upp till torsbo och där uppe fanns även de tre unga musketörerna som också skulle spana in denna underlige man. Det var väl ganska trevligt att spana in alla snygga män och kvinnor i gyllenbruna sparkdräker. Nej nu får jag skärpa mig, jag skriver så konstiga saker hela tiden, det här ska ju va en fullt seriös blogg (lycka till!). Männen och kvinnorna hade INTE gyllenbruna sparkdräkter! Så, då var det sagt.

Efter torsbo åkte jag hem och kollade på tv lite och sen åkte jag ut med stroh och person. Vi drog upp till månssons lyxhus och stog där och hängde med geeks. Det hände lite roliga saker där, eller vad säger du person!? Kan inte sluta skratta och kan inte sluta gråta heller för den delen! Hjälp..

Just nu är jag typ i himmelriket känns det som. Kom hem och frös sönder och sitter nu under mitt VAAARMA täcke och värms upp från ca. -34 grader till iallafall över noll-strecket. Det enda som fattas är en varm choklad med mjölkchoklad, grädde och marshmallows i! Då vore allt helt tipptopp.
Men ska sova nu, och ska faktiskt försöka skriva lite med betydelsefulla inlägg framöver, det går säkert GRYMT bra, kan ju försöka iallafall! CYA FOLKS

hej alla fans

kom nyss hem från det hårda arbetet, var på foto idag:) Först åkte jag, en fotograf och en reporter till några sura tanter som klagade över att det var så höh ljudnivå utanför fönstret (undra varför, dom bodde mitt i stan!). Det här klagade dom på i en och en halv timme men vi fick fika iallafall, haha!
Sen satt jag lite vid datorn och sen var det lunch. FEL men ändå rätt gick och åt thaimat. Det var svenagött och trevligt att träffa dessa brudZ igen.
När jag kom tillbaka åkte jag och en fotograf till vänersborg för att plocka upp en reporter. Sedan gick vi till optiker Liljelood och pratade med dom om lite olika saker.

Nu ska jag snart till polis-stationen och göra pass. Gött att man har backslick och krulligt, skabbigt hår dagen till ära! Aja, nu är det ändå ingen idé att göra något åt saken, ska ju ändå bara ha passet i typ nio år eller hur länge man nu har det, haha.
Efter detta spännande ska jag nog dra mig till torsbo och spana in mina sexiga vänner på volleybollplanen, hoppas på att få med mig för att inte sitta där helt ensam och vara mobbad. Helt ärligt ska jag erkänna att jag inte är där för att spana in mina vänner, utan jag är där för att spana in en mysisk man som påstås vara grymt sexig, den som lever får se!
Skriver senare om denna underbara stund! CYA


sovmorgon!

ååååååå vem vaknade kvart över 11 idag då!? Jo,det var jag det! Sovmorgon idag, börjar 2 och ska jobba ända till 8 på redigeringen! Träning direkt efter på jag hinner inte ens hem emellan typ.. Har inga andra planer för dagen eftersom jag inte ens får plats med några andra planer. Imorn har jag iallafall planerat att kolla på person+virrex2's träning. Sheriffen, akta dig! Men nu ska jag göra mig iordning för att dra en lunch i da stada! Ha't fint utan mig idag! CYA

Linnea Larsson i egen hög person


bettan lever! (nästan iallafall..)

Igår var en ganska mysig dag. Vaknade 9 för att gå ut och sälja tidningar, sålde faktiskt alla idag, jippiihooooooooo! Efter det tänkte jag få igång bettan, men det gick sådär. Stog och kickade och dampade lite smått i ca. 3 timmar, okej kanske inte men nästan. När jag väl fick igång henne gick hon som vanligt. Konstigt. Har ändå tänkt att lämna in henne nånstans. Förövrigt, ni måste tycka att jag är världens nörd som kallar min moped "henne", men hur schysst är det att säga "den"? (jag har sett herbie nyss, okej?)

Iallafall.. drog med moppen till Stoffe. Vi åkte till stan men där var ju bara åhlens öppet så vi tog bussen ut till etage istället och åkte hem typ en halvtimme senare. Väl hemma hos Stoffe igen åt vi KÄRLEKSMAT. Kärleksmat förstår ni är när någon av föräldrarna i familjen Nilsson har lagt ner extra mycket kärlek i maten. Jag kallar maten pensionärsmat istället. tihi.

Efter maten kollade vi lite på one tree hill och jiddra inte med Zohan. Den filmen var säkert jättebra, ska ge den en chans någon annan gång istället. Både jag och stoffe somnade typ, haha. Åkte hem typ halv åtta för båda var så trötta ändå. och hemma väntade andra avenyn med min mysiga broder. Avsnitten blir bättre och bättre måste jag säga.

Just nu sitter jag på TTELA och tar det lugnt, har lagt in lite artiklar på webben och sånt, ska snart gå ut och äta lunch. Jag skriver sen ikväll igen efter handbollen, CYA.

hallådär

nu har jag inte skrivit på flera dagar och det känns faktiskt lite konstigt, men jag har faktiskt några bortförklaringar. I torsdags hade jag så ont i magen att jag trodde jag skulle dö, helt ärligt, jag kunde inte sitta upp. Igår kväll orkade jag inte vara inne på datorn för jag skulle upp och jobba idag.

Igår var det en riktigt bra dag. Började med att jag var på TTELA till 12, gjorde inte så mycket men iallafall.. När jag hade slutat gick jag och åt thaimat med fröken stroh. När jag kom hem tog jag bara det lugnt ett tag och sen klockan 4 skulle jag på elgitarren. Efter det kom Ludvig och mamma och hämtade mig och jag och Ludvig gick en liten promenad när vi hade kommit hem. Vi gick hem från rosa kiosken på en timme kändes det som, Ludvig går inte så snabbt när han äter glass kan man ju lugnt säga.

Klockan sju bar det av till person, där fanns även resten av brudarna i coola gänget. Tror ni man är coola när man sitter och kollar på disneychannel en fredagkväll eller!? JÄVLAR VA COOLA MAN ÄR DÅ SKA JAG TALA OM FÖR ER. Vi kollade alltså på camp rock, den var la ganska bra, lite förutsägbar men vad ska man vänta sig när man kollar på disneychannel. Efter det gick vi ut och stekte lite och jag gick alltså hem ganska tidigt eftersom jag skulle jobba idag.

Kom alltså precis hem från jobbet. Det var la ganska kul men jag var rätt trött kan man ju lugnt påstå. Idag vet jag inte mriktigt vad jag har för planer, person skulle ringa sen men det blir väl att jag får ringa henne som vanligt, haha. CYA

tihi

sitter på TTELA och har inget att göra, ska snart ut på lunch, så jag tänkte fresta er med en liten länk. Här ska man då ligga och steka på julafton, höhöhöhö

http://www.kohmaak.com/

hola amigos

hallådär. Som sagt sovmorgon idag men min kära mor väckte mig ändå tio. Gjorde mig iordning och så sen åkte vi ut till elgiganten och hämtade kameran, vi blev helt chockade att den var där, brukar alltid vara så sega på elgiganten annars. Sen blev det ju TTELA klockan kvart över två och det bar iväg till Skene med en sportjournalist som heter Tony. Skoftebyn-Skene kvalmatch till tvån alltså. Antar att ni inte är så intresserade av att läsa om den matchen så jag skriver inget om det, skoftebyn vann med 3-2 iallafall.
Kom hem typ klockan 7 och efter det har jag bara suttit och degat. Degning is the shit. Orkar inte skriva nåt långt inlägg idag så det här får bli the end. CYA

RSS 2.0