hej alla fans!

nu är jag tillbaka! helt seriöst.
Sugen på att blogga, men saken är den att det är semestertime nu igen, så på typ en vecka blir det inget trots allt, men efter det, då jävlar!
Nu är bloggen snygg igen iallafall:)
HA DET BRA ALLA!!

NI SOM TRODDE JAG VAR DÖD..

.. så är faktiskt inte fallet. Jag är bara LITE trött på att blogga, utan att överdriva. För tillfället hatar jag min blogg, haha. Men det värsta är att jag fortfarande har kvar en del besökare, förlåt!

jag funderar på att börja skriva igen, kanske.. Annars växer kanske min hjärna igen eller nåt.. När jag vill blogga gör jag det, promise! Just nu orkar jag inte ens tänka på den här jäääävla sidan, den är ful och allt! jag har fixat och donat med nästan alla mina kompisars bloggar, och inte minst bunniegirls, men min egen orkar jag inte bry mig om. Kommer inte på någon design.. Kanske för att man brukar ha bilder på sin själv i headern, och jag ser ut som en uppstoppad råtta på varje bild! Det måste vara det!

NU BESTÄMDE JAG MIG! Inom kort har jag en ny design på bloggen. Inte några fula moln, en lite mer komplicerad bild där uppe (förlåt alexej, du ska få vara med någon annan stans) och lite coola specialgrejer, för jag kan. Om jag vill.

Men nu ska jag ner och leta lite inspiration i skafferiet. Ni som känner mig vet vilken hylla jag letar på! PUSS

RSS 2.0