håre

angående mitt hår, slänger in en bild snabbt på hur det ser ut! Man ser inte så bra men det får duga. God natt!

känsliga läsare varnas!

det går ju att vara såhär snygga, men lätt är det inte!
JAG ÄLSKAR DIG ALEXEJ<3

har färgat håret föresten..

sorri

Jag vet, jag har varit kass på att skriva, men jag har inte orkat eller hunnit, too bad!! Men jag är lite med nu, ska iallafall slänga in ett till inlägg snart:)

hemma


och jag är tillbaka, mer gangster än någonsin!

Ordentligt inlägg kommer imorgon, nu vill jag bara sova! Vi har iallafall haft det helt UNDERBART och jag och elin tänker flytta till london. GOD NATT!

grease!

YESYESYES!

BYEBYE


NU STICKER VI! Som ni ser på bilden är jag laddad som fasen!
Angående mitt pass, är jag snygg eller är jag snygg? Det är lika jobbigt varje gång jag ska ut och resa, alla modellagentur-gubbar slåss om mig:(

ha det så bra hemma allihopa, för det ska jag ha har jag tänkt! :)

hur ska detta gå?


lite oroväckande, himla tur att jag inte är flygrädd iallafall!

jiha

 
say no more! LONDON HERE WE COME!

orka rubrik

om jag säger såhär, jag struntade i att skriva ett inlägg av en anledning, och sen pratar vi inte mer om det!
Efter matchen hade vi lite krismöte, och det kan vi faktiskt behöva ha. Just nu funkar det inte i vårat lilla söta handbollslag, och då snackar jag inte bara spelmässigt. Men nu struntad vi i det, för imorgon ska jag, elin, gunilla och mamma till london!

Så det så! Ska bli hur kul som helst! Har inte packat någonting än men det får jag göra sen, nu ska jag åka till alexej alldeles strax! Kommer inte kunna skriva när jag är i london tror jag, men slänger säkert in något inlägg ikväll eller imorgon innan jag åker.

Nu ska jag bege mig! Hare najs!

gameday

seriestart idag, och vi är taggade (?)
Hoppas på att få skriva ett positivt inlägg när jag kommer hem! Håll tummarna!

music

bra humör idag! det betyder go musik! dra på högsta volym!


min familj vet att jag har ett nytt litet intresse som har med den sista låten att göra. Jag brukar stå i köket och köra "HEY PRETTY BABY WITH THE HIGH HEELS ON!" ala musikalversion i hela huset, jag sjunger ju inte tyst direkt plus att jag kör ju inte bara den meningen.. De har blivit lite trötta på mig.. Jag tycker iallafall det är kul och det är det viktigaste!

hett


såg en snygging på skärmen, var ju tvungen att dela med mig!!

mhmmm

Hallå där! Har varit lite kass på att skriva nu det sista, but well that's life!
Kom nyss hem från elin där vi satt och pluggade geografi. Vi har ett lite speciellt sätt att plugga jag och min vän. Ibland pratar vi bara skånska, ibland norska, ibland tyst, ibland skriker vi, men vi sitter aldrig och pratar helt vanligt när vi pluggar, det går icke!
Idag körde vi geografin bara på engelska, ibland med lite indisk brytning. Jag ska inte ge några exempel, ni kan ju själva tänka er nån timmes snack om oceanbottenplattor på engelska..


shopping

Shopping med mamsen idag, eller egentligen inte med utan TILL. Jag var personal shopper helt enkelt, och jag stormtrivdes. Vara personal shopper åt mamma är skitbra! Jag är snäll, hon blir glad=jag får pluspoäng och kläder. Ska nog bli shoppare på heltid åt min mor, bara fördelar! Lite jobbigt är det men.. hitta kläder, hämta andra storlekar, hänga tillbaka kläder, bära påsar, ställa tillbaka brickor m.m. Som tur är står jag inte för det värsta iallafall, att ta fram plånboken! Hihi det får hon göra själv minsann.


tja!

amen tjenare! Har absolut inget att skriva och jag vill inte lägga in mer filmer eller låtar så det här inlägget kommer inte handla om någonting. Lägger in bara för att hanna inte ska bli sur, hon blir alltid sur när jag inte skriver..
Men en bild ska ni få iallafall!

världens bästa pappa och världens bästa lillebror i världens bästa land. Har världens bästa mamma också men tror inte hon vill vara världens bästa infälld i bilden.

ops..

gjorde nyss ett facebook test, tror frågan var "hur sjuk är din humor" eller nåt. Svaret blev:

Varning, inte liiiiiiite ensam?

Du är personen som skrattar då & då men säger inga skämt själv. Du är en riktig inbjudare och en riktig ensam sådan. Ordet lonely är en perfekt ordsbeskrivning för dig. Om du inte börjar prata och skämta är det KÖÖÖÖÖÖRT

Haha vad säger man? Thanx..


UPDATE:

jag ändrade mig, facebook är rätt bra ändå!

...............................................................
"Linnea gjorde Snyggingskalan 1-10 din quiz och resultatet är 9. Shit, du är urläcker!

Du är en av dom snyggaste i Sverige. Du har allt! Du är näst intill perfekt! Du kan få i princip Vem du vill!"

tjabba tjena hallå

jag vet att det blir väldigt mycket låtar och filmer nu, men so what? Jag tycker det är kul så det så.
Hittade iallafall en gammal favorit på youtube nu! Så gullig!



åååå hittade denna sång också, gamla goa tider!!


bra!

något som är riktigt kul när man har ont i halsen är att sjunga! Annars brukar jag iallafall prick någorlunda rätt, men nu GÅR det verkligen inte, och det är jättekul! Låter ungefär såhär:

inte för att det är dåligt men..
fin låt iallafall:)

:(

jag vet att designen är SKITFUL just nu men jag orkade inte med allt det svarta och har absolut ingen fantasi när det gäller min egen blogg.. Vi får se hur detta slutar, snart gör jag den säkert vit med vit text som jag har pratat om tidigare, spännande!

läbbigt

slänger in en lite läskig och ful bild på mig. Tycker inte det ser ut som jag! Hmm.. scary..

härligt

härliga tider med ellie och roro

riktigt fräscha! Skrattar lika mkt varje gång jag tänker på denna dag..


hoho

Sitter just nu och kollar på pretty woman för femtielfte gången, och den är minst lika bra även denna gång! Mitt i allt avbryts min filmkoncentration av att pappa fnissar till borta i fåtöljen. Jag frågar vad han fnissar åt, då svarar han: "Eddie Meduza hihihi". Min käre far satt tydligen inne på youtube och kollade på youtubeklipp med eddie meduza.. jag frågade vad det handlade om, då sa han: "Han försöker vara lite rolig, har hela munna full med snus! hahahah" Nu sitter han och gapskrattar och jag skrattar minst lika mycket, trots att jag varken hör eddie eller ser skärmen!

Nu ska jag fortsätta kika idolklipp, puss på er!


film tack

Den som fixar en riktigt bra film till mig imorgon som jag är sugen att se (te.x. a walk to remember) får resten av min dumlesnackspåse!
Tävlingen har börjat..

bäst

är tvungen!

riktigt kul!

sjuksjuksjuk

nu är jag massa sjuk. 39,9 graders feber är inte alls kul. Som tur var kom mamma hem med en påse dumlesnacks, så jag kommer överleva trots allt!

sitter och lyssnar på lite goa idollåtar, här är de tre bästa:


spola fram till 0.42

spola fram till 1.38


spola fram till 0.54

sick

jaha då var man sjuk igen, alltid lika underbart! Brukar ju bli frisk ganska snabbt oftast iallafall.. Idag blir de bara te å dega, ska bli skönt att ta det riktigt lugnt en hel dag för en gångs skull:)



snygga bilder från den gamla goda brunhåriga tiden. Det bruna håret var inte en hit, och inte de bruna linserna heller! Tur att jag bara hade dom några enstaka gånger.. men kul var det!

fredag

mysig slappdag igår!
Vi slutade 12.20 så då chilla jag och softa (nu blir ronny stolt) lite med elin. Vi slog oss ner på kanotbryggan och fick lite flashbacks. Vi kom på att vi hade suttit på exakt samma ställe för 2 och ett halvt år sedan, lyssnandes på samma låt. Vi hade kanske lite snyggare jackor då, jag hade en grå och elin hade en grön och vi hade fullt med pins på dom, men annars var det mesta likadant. Vi skrattade fortfarande åt massa konstiga saker, och det tror jag vi alltid kommer göra! Jag älskar dig Elin<3

Efter detta jobbade jag på mamsens jobb i receptionen. Fick ragg och grejer! En 35årig gubbe bjöd ut mig på "en öl eller två" efter jobbet, ska man ta det som en komplimang? Tror inte det..

Sov hos mormor i natt och vaknade förkyld.. Typiskt mig. Världens sämsta immunförsvar! Ska sova lite nuoch sen ska jag sova hos elin ikväll! Ha en bra dag allihopa!

tony...

MMMMM

Jag har en ny matkärlek. TURKISK YOGHURT!
Skojar ej, är helt upp över öronen förälskad. Riktigt otroligt gott. Sitter och dietäter det just nu med lite honung på toppen, och jag är i himlen! Jag har ätit upp en halv liten burk idag..
Är typ 100% INTE dietmat, men jag bryr mig faktiskt inte alls! Vill jag äta tjockisyoghurt ska jag fan göra det, så det så!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

stenkul

Något av det roligaste jag vet är att läsa igenom insändarna till KP. Kul liv jag har va! Dagens roligaste:

"Är jag ensam om det här?
Jag är en 11-årig kille som undrar om
jag är den enda som måste trycka till med
tårna när jag ser en stolpe eller liknande?
Jag brukar oftast göra det när vi lyssnar
på musik i bilen, till exempel om det låter
"bom bom" måste jag se två stolpar och
trycka till med tårna samtidigt.
                                                Filip"

Haha jag tycker den här är jätterolig! Vad ville han få fram liksom? Att folk skulle skriva "jag brukar också trycka med tårna när jag ser en stolpe" och sedan skulle dom bli bästisar? Man börjar ju undra.. Söt är grabben iallafall och jag önskar honom lycka till!

Hon var bra!

Jag, mamma och pappa sitter och kollar på idol. Precis innan det börjar dyker Carin da Silva upp i rutan som hallåa och presenterar programmet i ungefär tio sekunder. När hon har pratat klart säger pappa; "Hon var bra!"
Hmm.. en bild säger mer än tusen ord? Undrar varför hon var "bra"..


HANNA GÄSTBLOGGAR

tjenatjena!

hanna "strawberry" strömberg här, Linnies friend!
eftersom linnea har kommit in i en så kallad "ond cirkel" och är väldigt dålig på att uppdatera kände jag att jag fick rycka in så att inte ALLA hennes läsare försvinner, för det vill verkligen inte linnea!

idag har linnea haft fullt upp det att jobba på sitt album som kommer ut i vår! spännande,spännande ..  mer kan jag tyvärr inte säga just nu men jag hoppas att ni överlever ändå!
Linnea har kanske aldrig berättat att hon även är körledare i trollhättans kyrkas gosskör. ja veeeeeet visst är det fräckt ! lite avis på henne måste jag erkänna, hihi!

slut tjatat för min del!
IMORGON kommer linnea uppdatera som vanligt så håll ut ungdomar!

oc om ni är intresserade av att veta vem jag är (vilket jag hoppas att ni är efter att jag varit så snäll mot linnea nu)så kan ni smyga in på min blogg : http://hannaastromberg.blogg.se ...

här har ni oss, sommar söta och glada!



ha en fortsatt trevlig kväll !
/hannnnnaaaaaa







heeii

Jag vet, jag har inte skrivit trots att jag lovade att göra det, bla bla bla..

I'M SORRY! Okej? Äre chill?

Angående mitt kaninskördarinlägg, min kära klasskamrat Oskar förklarade i skolan att man tar angora-ullen från kaninerna när man "skördar" dom. Detta såg jag även när det var skördartid och det faktiskt stod "collect angora woll" eller nåt. Himla skönt att ha fått det avklarat!!

Jag har faktiskt några inlägg på g, men hinner ju aldrig skriva dom! Helskotta! Jaja, får försöka hinna det någon dag.. Nu ska jag sova iallafall, kyss!


chino?

Ni har alla sett farmville på facebook, och ja, helt otippat har jag blivit lite beroende. Nej ingen fara, inte så farligt än men..

Det här förstår jag inte. Man planterar/köper grejer och de tar ett tag för dom att bli "klara". Man skördar pumporna, jordgubbarna och träden när dom är klara, visst det fattar jag. Man mjölkar korna, tar ullen från fåren och tar äggen från hönorna, men vad fan gör man med kaninerna när man "skördar" dom? Snor deras ungar? Klipper av öronen? Säljer de små svansarna som isolering? Jag har ingen aning.

sorri

FÖRLÅT!
Har varit lite smått inaktiv här de senaste dagarna, kanske mest för att jag inte varit inne på datorn så mkt. Jag ska skärpa mig, promise..

FÖRLÅTBILDER:

puss

Härliga tider just nu med elin och hanna! Älskar er tjejer!

"bästa bosse loo"


härlig

jag älskar den här låten! Påminner om den gamla goa tiden..
SKOJA! TIDEN ÄR GO NU MED!!!
Bra låt iallafall.

fuck..



.. när man har gjort fetaste engelskaläxan på datorn och glömt spara! Ni kan ju gissa att det är detta som nyss hänt, och jag är förbannad! Det är så jävla störande. Man borde kunna ställa in någon speciell inställning som gör att det man skrev i ett dokument alltid sparades! Hur många gånger har man inte råkat klicka bort all text på konstiga sätt eller glömt spara eller råkat trycka ner och att texten inte längre finns kvar? Jag ska uppfinna en sån textspararinställning, men innan det ska jag göra engelskan ännu en gång..

mums

blev helt överlycklig när jag kom hem! För det första, mamma hade köpt världens godaste äpplejuice som man egentligen alltid borde ha hemma. För det andra, halva kladdkakan med chokladmousse på var kvar=käka järnet!!! Nu är jag hur mätt som helst efter min lilla efterrätt, men det är så det ska vara. Så länge jag ligger under hundrakilosstrecket är det ingen större fara;) JAG ÄLSKAR ALLT SOM ÄR GOTT, OCH NÄR MAN ÄR SUGEN SKA MAN FAN KÄKA! Så det så. Är man inte sugen behöver man inte äta järnet, men är man det, så jävlar!

Det är tur att jag tränar, annars hade jag haft en kropp lik denna man, och jag skojar inte.

<3


7 månader idag, och du är fortfarande världens bästa!
Jag är så glad att jag har dig alexej. Du och jag. Jag och du.
Jag älskar dig<3

jag är störd

det blir inget "linnea blir förbannad"-inlägg av detta. Förbannad är jag inte, bara lite fundersam..
Jag tänkte på detta förut när jag var ute på vägarna och har tänkt på det förut också

Vad är det med guppen nuförtiden? Allvarligt?
Ni vet vad jag menar. Det är som en konstig upphöjning i mitten. Om man kör runt den är det helt rakt, och eftersom bilar inte har något konstigt hjul i mitten guppar det ju inte ändå? Eller är jag helt ute och cyklar? Okej att man kanske måste sänka farten lite för lite guppar det ju eftersom man kommer upp en liten bit på upphöjningsgrejen, men jag fattar inte grejen ändå? Varför inte bara skita i grejen i mitten? Det är ju ingen som kör där ändå (okej kanske puckon på moped som inte fattar att man kan köra bredvid..).  Om det är någon smart som har fattat meningen, säg det gärna till mig! Jag får fortsätta fundera lite.. skriver om jag kommer på lösningen!


hmmm..

RSS 2.0