grattis andrej:)

nu är jag på benen igen ska jag säga er! Har varit i farten hela dagen och är inte död nu, det är framsteg så det skriker om det! Okej, började skolan kvart över tolv men det är en annan femma.. Började också dagen med att vakna och känna doften av nybakta bullar...

Efter skolan drog jag bettan till alexej nästan direkt och där blev det lillebrorfirande, andrej fyller nämligen fjortis idag! Grattis sötis! Det blev gott grillat och TÅRTA. Alexejs andra lillebror Maxim skulle bära tårtan till bordet, tror ni inte han tappar den så den landar uppochner på bordet och sedan försöker få upp den igen med handen!? Haha så gullig! Tårtan var god ändå:)

Det blev även några moppeturer inimellan, bröderna på västra fjärilsvägen älskar bettan nästan mer än vad jag gör! (alla som känner mig vet att det inte kan vara sant....)

Nu måste jag krypa till kojs, jag är ju faktiskt inte helt kry än. tjarå!

warrior

känner mig just nu som en pensionär! Min bror har satt på högsta volym på stereon och jag sitter och stör mig på det, funderar på att klampa fram och stänga av och skrika: Nu stänger jag av den här förgrömmade musiken! Hihihi..
Det är 80-tals tema här, och Linus ska duscha "jäävligt länge", lika bra för Agda att ta fram discohumöret alltså..

Var i skolan en stund idag, det gick allt bra men jag var lite trött. Somnade nästan direkt när jag kom hem! Får krypa dit en stund imorgon också..
Det jag gjorde i skolan var mest manusläsning, manuset är ju helt klart nu och det börjar lukta succé. "Fatima&Mohammed-filmen" som visades idag var riktigt gullig iallafall. Sture och Agda kommer nog också vara rejält söta ihop, jag tror på tårar jag!

Ska fortsätta krya på mig nu, det går faktiskt ganska bra!:) Och en sak till, jag har världens sötaste pojkvän, men det visste ni nog redan. PUSS!

emo

okej, jag kanske tycker lite för synd om mig själv just nu, men ni kan faktiskt inte låta bli att tycka synd om mig just nu! Man kan faktiskt inte pricka in ett sämre läge att bli sjuk. Heja mig..

Ha det så bra ute i solen allihopa, släng en tanke till mig iallafall!


körtelfeber

jag vet att ni har saknat mig.. men nu är det nämligen som såhär, jag har dragit på mig körtelfeber igen! Enligt doktorn är det väldigt ovanligt att få det två gånger, men det går! Jag lyckas verkligen med allt.. Jag kommer inte orka skriva så många inlägg nu, orkar knappt sitta inne på datorn överhuvudtaget.

Lite kul faktiskt att jag i mitt senaste inlägg var helt överlycklig, och nu ligger jag här som en strandad säl. Fast bara så ni vet, jag är fortfarande glad! Folk blir nog nästan mer ledsna för min skull än vad jag är för min egen, jag tar det ganska bra ändå! Herregud, jag är ju inte döende!


Men ska återgå till att äta mina vindruvor nu, ha det så bra alla:)


LÖÖÖV

Jag älskar allt just nu. Jag älskar vädret, jag älskar mina underbara polers, jag älskar alexej, jag älskar att man slipper ha fetingjackan på sig, jag älskar solen, jag älskar att jag och linus har beställt en "de tre vännerna och jerry"-box, jag älskar att pengarna rullar in, jag älskar att skolan är chill, jag älskar att det luktar grill vart man än går, HELT ENKELT; Jag älskar livet just nu! Allt känns klockrent!

Hoppas på en klockren dag idag också! Sitter just nu hos Elin medan hon drar en dusch, om en stund kommer våra manliga "vänner" som vi "gillar" att umgås med. Blir nog att steka lite utomhus hoppas jag, om nu grabbarna inte vägrar vilket dom brukar göra. Vi bruds kanske blir BJUDNA på en dyr fika i solen på espresso house, eller vad tror du elin? ;) Killarkillarkillar..

Ha det bra alla, och sitt inte hemma nu! Pusss

Home

Hemma från danmark! Vi har haft det helt otroligt sjukt underbart! Helt underbara är ni, allihopa<3

Det hände massa roliga grejer som jag kan skriva om när jag har lite bilder och lust, inom ett par dagar.

Måste bara passa på att säga att det har varit sjukt många besökare nu medan jag har varit i danmark, helt sjukt! Blev helt tårögd..


TAGGAD

Jag är så taggad så taggad så taggad SÅ TAGGAD!!!! Ni fattar inte! Rödspätte ska bli så underbart kul att det är sjukt! Åker till dänmark om mindre än ett dygn..

Jag och elin har fixat hela dagen med låtar, batterier till stereon, godis m.m. Vi har ju tidigare också fixat en börgsprönger från skolan, så bra vi eee!

Men nu kan jag tyvärr inte skriva mer, ska tagga ännu mer (sprängs snart men).
Och ni som tror att jag inte har nåt liv och att det här är det roligaste som nånsin kommer hända i mitt liv, ni kan gärna fortsätta tro det för jag ska ha så in i helskotta kul, puss!

d.t

har tillbringat över ett dygn med dessa människor+elinpelin och jag känner att man blir mindre normal för varje sekund.. puss på oss...


stekO

hemma från jobbet nu, och det gick faktiskt skitbra. Missade första timmen och lite till igen för dialern funkade inte, men sen gick den igång. Sålde fem avtal, så fick lite extra klirr i kassan förutom själva timlönen.

Hann med att träffa mormors lilla vovve innan jobbet också, hur söt som helst! Mindre är linus skor! Fast linus har ju fått ganska stora fötter nu.. men den var liten iallafall! Hahaha

Inga planer just nu, men senare blir det antagligen till att träffa alexej, elin och daniel. Ska allt försöka hinna med en liten moppetur innan det! Om ni ser en bettan med en cooling på, då vet ni vem det är och då borde ni akta er..

måpe

idag var det moppe för hela slanten. Direkt efter jobbet drog jag en stund och pratade med alexej och daniel, och sedan träffade jag tha gang. Var med veronika och person först, men sen kom massa andra folk så jag och person drog moppetur1! Det var lite kallt, men ack så roligt. Jag vet att jag är en tönt, men jag älskar att köra moppe! Det är faktiskt grymt kul.

Imorgon blir det jobb från 11-16 igen, hoppas på sämre väder utomhus.. haha. Klockan fyra däremot kan det spricka upp ordentligt! Hoppas det går bra imorgon utan valbones stöd, har gått kass hittills utan henne, men är ju master ju så ska allt klara mig!

god natt allaaaa

lov

nu kan jag verkligen säga att livet leker rätt rejält.
För det första, DET ÄR LOV.
För det andra, DET ÄR UNDERBART VÄDER.
För det tredje, SNART DRAR VI TILL SPÄTTAN!

Startade dagen med jobb, inte jättetaggad eftersom jag hellre ville vara ute men.. Dealern funkade inte så vi fick ledigt lite mer än en timme så då drog jag, valbone och hennes bror till donken och köpte glass och åkte sedan och smockade i oss den på nån utkiksgrej i strömslund. Felet på jobbet blev tyvärr fixat, så det blev till att jobba fram till fyra.

Nu ska jag träffa moppeligaN, och det ska bli trevligt för det var allt ett tag sen. Underbart att bettan funkar som hon ska igen! Dock inte med samma fart som innan, men hon tar sig framåt iallafall!
Men nu ska jag ut i solen, ha det bra!

RSS 2.0